- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
-
Ben 3 aydır yapıyorum eşime keciboynuzu kürünüKeçiboynuzu kürü yani kaynatıp içmek yada pekmezini yemek sperm sayısını hızını artırıyormus yada havuc suyu...
deneyımlı arkadaslar nasıl yaptınız ne kadar zamanda faydasını gördünüz?
İlk başta o ilacı öneririm. Biz de değerler çok düşüktü. Proxeed plus 3.kutu bittiği hafta hamile kaldığımı öğrendim. Tabi bu dönemde sadece ilaç değil 41 gün boyunca meryem suresini mutlaka oku. Sabah akşam keçiboynuzu suyunu içir. Gerisini allaha bırak o dilerse sadece ona ol der o da oluverir. Allah sizlere de nasip etsin inşallahProxeed plus diye bir ilaç varmıs bir de olmadı onu kullanıcaz değerler artmadı ise
Amin cnm saolİlk başta o ilacı öneririm. Biz de değerler çok düşüktü. Proxeed plus 3.kutu bittiği hafta hamile kaldığımı öğrendim. Tabi bu dönemde sadece ilaç değil 41 gün boyunca meryem suresini mutlaka oku. Sabah akşam keçiboynuzu suyunu içir. Gerisini allaha bırak o dilerse sadece ona ol der o da oluverir. Allah sizlere de nasip etsin inşallah
Ins..arkadaslar İNŞALLAH güzel haberlerle görüşürüz.....
hadi yaa hayırlısı olsun... tutturan nasıl tutturuyo anlamadımregl olmusum bu ay da tutmadı((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?