sperm hızını ve sayısını nasıl artırdınız neler kullandınız?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
Keçiboynuzu kürü yani kaynatıp içmek yada pekmezini yemek sperm sayısını hızını artırıyormus yada havuc suyu...
deneyımlı arkadaslar nasıl yaptınız ne kadar zamanda faydasını gördünüz?

Keciboynuzu kuru cok faydali.biz denedik hizi iki katina cikti.halada kullanmaya devam ediyoruzz.esim sigara kullaniyidu onuda birakti.sigara cok etkiliyo.sende dene keciboynuzunu tavsiye ederimm...

Selam sevecen coktandir gorusemedik nasilsinn..bizim hiz %17 ydi iki ay keciboynuzu kuru kullandik en son yapturdigimiz spermiyogramda hizi % 37 ye cikti.urulogA gittikk diktor bile cok sasirdi sen ne yedin ne ictinde dgerlerin bu kadar iyilesti diye..simdilik esiminde bi sorun yok.bendede adet duzensiligi basladi doktora gittim catlamamis yumurtalarim varmis doktor progestan ilaci verdi adet olunca tekrar doktora gidip hhormon tahlili yapicazz.bakalim sonuclar nasil cikacakk..

Slm iyiyim Elhamdulillah ayni durumlar kuru 1 hafta anca kullandik. En iyisi kullanmak...... Her ay bir umut iste bekliyoruz :(((((

Sana tavsiyem kullanma o testkeri.bu sefer insan kafaya daha cok takiyo butun vucut dengeleri degisiyo.bosver akisina birak olayi.bende alicktim onlardan sonradan vazgectim.kafaya takmaktan strest yapmktan adetlerim bozuldu 56 gundur adet olamiyorum yumurtalarim catlamamiss.stresten boyle olmussun dedi doktor.ilac kullaniyorum adet olmayi bekliyorum.olacagi varsa testi kullanmadan kendiliginden olur zaten yeterki Rabbim ol desin.sen doktora gitmismiydinn

Keciboynuzu kurunu uygula esine 3 ay icsin bide sigara kullaniyosa onuda biraksin.esim keciboynuzu pekmezide yiyodu sizde deneyin.denemekte yarar var.bende hormon testi yaptircam ins sonuc iyi cikarr.

Cnm ilişkiden 40 dk önce falan sade türk kahvesi içerebilirsin eşine sperm hızını arttırdığını duymuştum. Ama çekirdeği çekilmiş kahve hazır değil.bide keciboynuzu özünden sabah aksam bi tatlı kasigi

Keçiboynuzu kürü yani kaynatıp içmek yada pekmezini yemek sperm sayısını hızını artırıyormus yada havuc suyu...
deneyımlı arkadaslar nasıl yaptınız ne kadar zamanda faydasını gördünüz?
Ben 3 aydır yapıyorum eşime keciboynuzu kürünü
Daha tık yok:)
Sabah aksam içiyor
Bu ay yeniden sperm testine gidecek

Proxeed plus diye bir ilaç varmıs bir de olmadı onu kullanıcaz değerler artmadı ise

Proxeed plus diye bir ilaç varmıs bir de olmadı onu kullanıcaz değerler artmadı ise
İlk başta o ilacı öneririm. Biz de değerler çok düşüktü. Proxeed plus 3.kutu bittiği hafta hamile kaldığımı öğrendim. Tabi bu dönemde sadece ilaç değil 41 gün boyunca meryem suresini mutlaka oku. Sabah akşam keçiboynuzu suyunu içir. Gerisini allaha bırak o dilerse sadece ona ol der o da oluverir. Allah sizlere de nasip etsin inşallah

İlk başta o ilacı öneririm. Biz de değerler çok düşüktü. Proxeed plus 3.kutu bittiği hafta hamile kaldığımı öğrendim. Tabi bu dönemde sadece ilaç değil 41 gün boyunca meryem suresini mutlaka oku. Sabah akşam keçiboynuzu suyunu içir. Gerisini allaha bırak o dilerse sadece ona ol der o da oluverir. Allah sizlere de nasip etsin inşallah
Amin cnm saol
Tebrikler bu arada
Keçiboynuzunu 3 aydir içiyor
Meryem suresini de bugun öğrendim bilmiyordum
İlaca da baslayacagız hızda artıs olmadı ise
Alaj isteyen herkese nasip etsin
Valla cocuk cok zor işmiş yahu
Millet ilk geceden hamile kalıyor:))))))
Buyuk basarı yani

Back