- 22 Haziran 2015
- 818
- 949
-
- Konu Sahibi cilekli_sut
En az 3 ay devam edin. Çinko vitamini de verin kocanizaArkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar.yaklaşık 1 yıldır uğraşmamıza rağmen bebiş olmaması üzerine doktora gittik. Bende birşey çıkmadı ama eşimde ileri hız %11 morfoloji %3 çıktı.Doktor da hiç bişey demedi iyi ya da kötü. Ben Allah razı olsun sizlerin tavsiyeleri ve yorumlarıyla keçiboynuzu kürü ve evicap başladım eşime. Bi de her akşam çiğ badem fındık yedirmeye çalışıyorum. Yaklaşık bir aydır kullanıyoruz ama bu belirsizlik beni öldürüyor. Siz kullananlar ne kadar zamanda etkisini gördünüz? Allah rızası için bana bir çıkar yol gösterin bunu düşünmekten hiçbirşey düşünemez oldum. Kafamdan bir türlü atamıyorum. Şimdiden sağolun. İnşallah hepimiz ay yüzlü pıtırcıklarımıza tez vakitte kavuşuruz
Cevabın için sağol canım da uygulayıp sonuç alanlardan cevap bekliyorum. Ne kadar sürede ne değişim aldıklarında dair.En az 3 ay devam edin. Çinko vitamini de verin kocaniza
Bende uygulayip sonuc alanlardanim. Biz altı ay kadar uyguladik. Sonuçta bütün değerler artmıştı.Cevabın için sağol canım da uygulayıp sonuç alanlardan cevap bekliyorum. Ne kadar sürede ne değişim aldıklarında dair.
Yaa çok teşekkürler morfoloji düzeliyor mu peki bizde %3Bende uygulayip sonuc alanlardanim. Biz altı ay kadar uyguladik. Sonuçta bütün değerler artmıştı.
En zor duzelen o. Bizde de 3 ten 4 e çıkmıştıYaa çok teşekkürler morfoloji düzeliyor mu peki bizde %3
PEKİ NORMAL yolla olmaz mi acaba ,İleri harekette sorun var arkadaşım. Varikoseli zaten eşin hissetmez ama ameliyat olmadan şehrinizdeki iyi bir üroloğa daha görünün derim. Zaten yarım saatlik bir oğerasyonmuş. Değerleri çok kötü değil bizimki bundan da berbat. Çok geçmiş olsun inş Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder.
İnşsallah canımm hayırlısı olsun artık Çok teşekkür ederimmSen hiç korkma arkadaş. Hiç olmaz diyenlerin bile olmuş bizim evlatlarımız biraz geç gelecek ama gelecek. İki tarafta da sorun olunca daha zor oluyor. Hiç olmadı tüp bebek olur ama bence kürlere bi 6 ay devam edip olmazsa başka çareler aramak. Sakın korkmayın endişelenmeyin. Elinizden gelen çabayı gösterdikten sonra bol dua edin. İnş bizim evlatlarımız da bize gelecek.
Amin amin çok sevindim peki hangi markalardan kullandınız bunları ayyy tez vakitte bebişlerimiz olsun inşallah20 günde morfolojimiz yüzde 3 ten yüzde 4 yükselmiş. ileri hareketliligimizde yüzde 4 ten yüzde 10 a yükselmiş. Toplam hareketlilik yüzde 9 dan yüzde 21 e yükselmiş. Diğer sperm değerlerinde de olumlu yönde çok belirgin bir artış var. Sadece ileri hareketlilik sorunumuz kaldı vitaminleri 3 ay aksatmadan kullanırsak büyük ihtimal sorunumuz çözülecek diye düşünuyorum. aşağıda Bahsettiğim vitaminleri almanızı şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar. Bütün olumsuz değerlerimize olumlu olarak yansımış.
L carnitin- günde 1 yemek kaşığı,
l arginin- günde 1 kapsül
evicap 400- günde 1 kapsül
zinco 220- günde 1 kapsül
1000mg omega 3 , - günde 1kapsül
Sabah ve akşam aç karina 1 fincan çakşır suyu
Gece yatmadan önce 1 bardak keçiboynuzu kürü.
Rabbim herkesi tez zamanda evlat sahibi eder inşallah.
L carnitin sıvı solgarAmin amin çok sevindim peki hangi markalardan kullandınız bunları ayyy tez vakitte bebişlerimiz olsun inşallah
MERHABA M mucizemol Neofortili 15 gün kullandık evet takviye çinko filan var içinde hap aslında proxeed ile aynı ilaç ama ben 1 ay bpyunca kavuç kürü uyguladım sonra ki ayda hamile kaldım neofortile başladığında benim zaten yumurtlama günümde belki de tutmuştu, o yüzden havuç kürünün etkisi oldu herhalde gerçi Allah istedi de aracı oldu ama duum böyle canım, hareketlilik problemi mi var?merhaba neofortil kullandık demişsiniz acaba ne işe yarıyor gıda takviyesimi bizde proxeed kullanıyoruz aynı şeymiKayrahan