Erkek İnfertilitesi Morfolojisi 0- 2 arası değişip aşılama yada tüp bebeğe hazırlananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bi sorum daha var canım :KK66: Sana opu sonrası ilk reglle birlikte doğum kontrol hapı verdiler mi? Sonraki reglde hangi ilaçlatı verdiler? Çünkü 2.reglim gelince bikaç ilaç yazıcak dokyor dedi hemşire..
Aynen cnm verdiler, ilk reglde cycle prognova, sonraki adetimde trisequence. Ayrıca vitaminlere hep devam. Şimdide estroferm, probiyotik ve coraspirin

Esimin morfolojisi 2 iken hamile kaldim tabii bos bos beklemedik her seyi denedik dna hasarini dusurduk cok sukur Rabbim mucizemi gonderdi tup bebek merkezlerini sallayin bana da asla ama asla olmaz dediler onlara inansaydim eger simdi bebegim benimle olmazdi ' tup bebek icin para biriktiriyor olurdum
Bence de haklısın canım siz hangi doktora gidiyorsunuz ben iyi bir doktora gitmek istiyorum eşim için bana yazabilir misin canım özelden zahmet vermezsem..

Balımm bizim de morfolojimiz 2 ydi tüp bebek görüşmesi için gittiğim merkez aşılama deneyelim sayınız ve hızınız iyi durumda demişti ama ben direk tüp bebeğe başlamak istediğimi söyledim.. Sen bilirsin elbette canım. 5 milyonun altındaysa sayınız aşılama yapmıyorlar yanlız..
39 milyon canım sayı hız çok düşük 5-6 falan aşılama olabilir mi sizce ?

Merhabalar canım hakkınızda hayırlısı. Ankara gata yı tedaviye başlamak için ben de düşünmüştüm bi ara.
Doktorlar sayı ve hıza bakıyor morfolojiyi pek önemsemiyorlar.. Hatta embriyolog hareketli sperm oranı bize canlı sperm oranı hakkında bilgi veriyor demişti..
biz gata tüp bebk merkezine başvurduk. benim ve eşimin bütün tetkiklerini incelediler. benim yumurtalıklarımda pco görüntüsü varmış öncesinde başka bi ildeki özel hastade tedavi gördüm 5 kez yumurta geliştirici ilaç onrasında çatlatma ignesi ile...ancak gebelik hiç olmadı. sonrasında bi tanıdık tavsiyesiyle gata ya gittik. orda kurula girdik. eşimin ileri hareket sayısı biraz az ve morfoloji %1 çıkınca 3 ay promotil kullan sonrasında gelin aşılama yapalım dediler. zaten devlette tüp bebk yaptırmak için 3 yılı doldurmak gerekiyormus bizim 2yıl bitti . 1 yılda aşılama deneyelim dedik . zor bi süreç Allah herkesin yardımcısı olsun.

1.kalite canım. Ben hemşireme söyledim 2 tane istiyorum diye doktorumla konuşmadım. Daha önce o merkezde yaptıran arkadaşıma 2 transfer ettiler. Sanırım sana da 2sini de transfer ederler..
canım siz tüp bebek tedavisi görüyorsunuz sanırım. yazılarınızı bira okudum ve aklım karıştı. neden donduruyorlar ve neden bir kaç regl dönemi geçmesini bekliyorsunuz.

canım siz tüp bebek tedavisi görüyorsunuz sanırım. yazılarınızı bira okudum ve aklım karıştı. neden donduruyorlar ve neden bir kaç regl dönemi geçmesini bekliyorsunuz.
Balım pcos um var benim. Çok sayıda yumurtam toplandığı için rahim dinlendirme yapılacak bikaç ay.. Herşey yolunda giderse ocak ayındaki reglimle transferim olacak nasipse..

X