- 20 Haziran 2022
- 73
- 26
- 26
-
- Konu Sahibi Kahwesever
Bende pazartesi günü yapıcam bişeyler bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız yaHaha ben de aynı moddayım vallahi :) bakalıö umaeım bizdr sayı artmjştor umudum önümüzdeki haftasonunda. İlaç tedavisi keçiboynuzu umarım işe yaramıştır ...
Yani bilmiyorum doktor iyi değil bu sayılar demiş ilaç yazmış bende ilaçtan çok bitkisel şeyler kullanması tarafıyım geçen kk da bi yazı gördüm * 3 kg organik bal,Haha ben de aynı moddayım vallahi :) bakalıö umaeım bizdr sayı artmjştor umudum önümüzdeki haftasonunda. İlaç tedavisi keçiboynuzu umarım işe yar
Bir şey olmaz canım belki de onda daha kötü çıkacaktı sen yıkılacaktın. En azından ihtimak var bence 40 milyon ve %32 hep önerilen sayı zaten
tır ...
Merhabalar mesajınızı gördüm yazmak istedim umarım görür cevap verirsiniz ben 6 aylık evliyim çocuk yapmak istiyorduk olmadı eşimle birlikte kontrol olmak istedik ve eşimde varikosel çıktı ama bizim merak ettiğimiz illaki ameliyat gerekiyor mu ya da ameliyat sonuç veriyor mu bitkisel tedavilerle geçer mi bilginiz tecrübeniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.Merhaba hanımlar
11 ay'dır çocuk düşünüyoruz olmadı malesef dün eşim spermiyogram testi yaptırdı sonuçlar şu şekilde
Sperm sayısı
42.000.000
Hareketlilik
12.000.000
Hareketsizlik
30.000.000
%32 hareketli
%40 hareketsiz
Canlı sperm %58
Doktor sperm hareketsizliği var dedi size sormak istediğim şey şu eşim ve ben ne hangi bitkileri çayları kullanabiliriz ve nasıl kullanabiliriz hareketlilik yükselsin diye yardımcı olursanız çok sevinirim..
Teşekkürler
Instagram'da doktor Tansel Kaplancan diye biri var. Sağolsun eşimin tüm testlerini gönderdik ve ücretsiz şekilde gayet ilgili yaklaşarak bilgi verip yol gösterdi. Eşinizin sperm ve varikosel sonuçlarını gönderip bilgi alabilirsiniz. Hesabının adı: drtanselkaplancanMerhabalar mesajınızı gördüm yazmak istedim umarım görür cevap verirsiniz ben 6 aylık evliyim çocuk yapmak istiyorduk olmadı eşimle birlikte kontrol olmak istedik ve eşimde varikosel çıktı ama bizim merak ettiğimiz illaki ameliyat gerekiyor mu ya da ameliyat sonuç veriyor mu bitkisel tedavilerle geçer mi bilginiz tecrübeniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Tamam ben bı bakayım çok teşekkür ederim çok sağolun. Peki siz bu konuyla alakalı bir şey yaptınız mı herhangi iyi bir sonuç aldınız mı ya da.Instagram'da doktor Tansel Kaplancan diye biri var. Sağolsun eşimin tüm testlerini gönderdik ve ücretsiz şekilde gayet ilgili yaklaşarak bilgi verip yol gösterdi. Eşinizin sperm ve varikosel sonuçlarını gönderip bilgi alabilirsiniz. Hesabının adı: drtanselkaplancan
Biz de varikosel yoktu tüm tetkikleri gönderdiğimiz için onu da yolladık. Bilgi almak istediğiniz konuya göre yardımcı oluyor.Tamam ben bı bakayım çok teşekkür ederim çok sağolun. Peki siz bu konuyla alakalı bir şey yaptınız mı herhangi iyi bir sonuç aldınız mı ya da.
Biz de varikosel yoktu tüm tetkikleri gönderdiğimiz için onu da yolladık. Bilgi almak istediğiniz konuya göre yardımcı oluyor.
Anladım cevap ve bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim çok sağolun.Biz de varikosel yoktu tüm tetkikleri gönderdiğimiz için onu da yolladık. Bilgi almak istediğiniz konuya göre yardımcı oluyor.
Ekran aldm hepsini deneyelim ilginiz için çok teşekkür ederim Allah razı olsunBu tarifleri deneyebilirsiniz
Eşimin bugün hormon testi sonuçları çıktı bu şekilde temiz çıkmş bi sorun yokmuş hamile kalabilir miyim değerler normalseBiz de varikosel yoktu tüm tetkikleri gönderdiğimiz için onu da yolladık. Bilgi almak istediğiniz konuya göre yardımcı oluyor.
Değerler normal görünüyor ama bizim bilgimiz kısıtlı bile sayılmaz :) Tansel hocaya instagram dan atmanızı öneririm mutlaka cevap verecektir. Kendisi uzman ürologEşimin bugün hormon testi sonuçları çıktı bu şekilde temiz çıkmş bi sorun yokmuş hamile kalabilir miyim değerler normalse
Size ne gibi bilgiler verdi hoca? Benim eşimdede varıkosel cıktı. 2.8 ve 2.4 ml degerinde. 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor. Bugun doppler cekıldı. Orada yazıyordu varıkosel dıye. Sperm hareketlılıgı %1. Yanı yok denılebılır.Instagram'da doktor Tansel Kaplancan diye biri var. Sağolsun eşimin tüm testlerini gönderdik ve ücretsiz şekilde gayet ilgili yaklaşarak bilgi verip yol gösterdi. Eşinizin sperm ve varikosel sonuçlarını gönderip bilgi alabilirsiniz. Hesabının adı: drtanselkaplancan
Tansel hocanın uzmanlık alanı erkek infertilitesi yani bahsettiğiniz konularda uzman doktor. Bizim sperm hareketliliği ve morfoloji konusunda sıkıntımız vardı takviye önerdi. Varikosel muayene sonucunu atmamızı istedi ve yorum yaptı. Eşimde varikosel problemi olmadığı için o konuyu es geçerek hareketlilik ve morfoloji konusunda bilgi verdi.Size ne gibi bilgiler verdi hoca? Benim eşimdede varıkosel cıktı. 2.8 ve 2.4 ml degerinde. 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor. Bugun doppler cekıldı. Orada yazıyordu varıkosel dıye. Sperm hareketlılıgı %1. Yanı yok denılebılır.
Teşekkür ederim. Bende mesaj attımTansel hocanın uzmanlık alanı erkek infertilitesi yani bahsettiğiniz konularda uzman doktor. Bizim sperm hareketliliği ve morfoloji konusunda sıkıntımız vardı takviye önerdi. Varikosel muayene sonucunu atmamızı istedi ve yorum yaptı. Eşimde varikosel problemi olmadığı için o konuyu es geçerek hareketlilik ve morfoloji konusunda bilgi verdi.