- 13 Ağustos 2018
- 98
- 46
-
- Konu Sahibi gizlinefes
Eczacı tavsiyesiyle Keçiboynuzu ...
L-arginine
E vitamini olarak bir süre ...3-5ay
Belli bir aradan sonra
Daha sonra dr tavsiyesiyle
pregna care isimli bir multivitamini eşli olarak kullandık ...
Bayağı olumlu sonuç aldık
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Hacamatı bende duymuştum. Çakşır suyunu da. acaba hacamat acıtıyor mu? hangisi daha etkili dersiniz :)Çakşır suyu + keçiboynuzu özü +organik beslenme + eşli hacamat (kuyruk sokumuna) canım bizim ileri hareketlilik %1 di 2buçuk ay düzenli kullanım sonunda çok şükür güzel haberi aldık
İkisinde çok etkili hacamat anında şifa veren bi nimet çakşır suyu da uzun vadede şifa olan bir nimet ikisinde yap derim :) rica ederim bu arada .. hacamat acıtmıyor sinek ısırığı ya da hafif gıdıklanma şeklinde oluyo :)Cevabınız için çok teşekkür ederim. Hacamatı bende duymuştum. Çakşır suyunu da. acaba hacamat acıtıyor mu? hangisi daha etkili dersiniz :)
Canım neler yaptınız anlatır mısın benim çok ihtiyacım var . bende iki seferdir ovülasyon denemesinde başarısız olunca eşim doktora gitti eşimde 16 milyon sperm varmış %30 hareketli %70 hareketsizlik çıktı klomen trental hap verdi birde proxymen ben hemen bir tarif buldum iki kavanoz yaptım eşime de her gün sabah akşam çakşır suyu içiriyorum doktor bu değerlerle düşük ihtimal de olsa hamile kalabileceğimi söyledi üç ay sonra yine gideceğiz varikosellik hiçbir şeyin yok dediÇakşır suyu + keçiboynuzu özü +organik beslenme + eşli hacamat (kuyruk sokumuna) canım bizim ileri hareketlilik %1 di 2buçuk ay düzenli kullanım sonunda çok şükür güzel haberi aldık
Canım biz çakşır suyu keçiboynuzu özü çiğ kabak çekirdeği ceviz badem fındık fıstık yedik hacamat yaptırdık eşimle ikimiz kuyruk sokumuna ve bele...ilkte ikimizden de kan pıhtısı geldi hacamatta sonra kan akışkanlaşmaya başladı ve hamile kaldım hacamatı mutlaka öneririm... bide kıyafetler dar olmamalı çok etkiliyo o daCanım neler yaptınız anlatır mısın benim çok ihtiyacım var . bende iki seferdir ovülasyon denemesinde başarısız olunca eşim doktora gitti eşimde 16 milyon sperm varmış %30 hareketli %70 hareketsizlik çıktı klomen trental hap verdi birde proxymen ben hemen bir tarif buldum iki kavanoz yaptım eşime de her gün sabah akşam çakşır suyu içiriyorum doktor bu değerlerle düşük ihtimal de olsa hamile kalabileceğimi söyledi üç ay sonra yine gideceğiz varikosellik hiçbir şeyin yok dedi
Benim eşimin değeri de aynı böyle nasil kullandınız pekiÇakşır suyu + keçiboynuzu özü +organik beslenme + eşli hacamat (kuyruk sokumuna) canım bizim ileri hareketlilik %1 di 2buçuk ay düzenli kullanım sonunda çok şükür güzel haberi aldık
Merhaba işe yaradı mı gerçekten. Çocuğunuz oldu mu bu takviyeler sayesinde. Bir akrabamda hareketlilik yavaş onlar için araştırıyorum bu sıkıntı iki çocuktan sonra oldu.Eczacı tavsiyesiyle Keçiboynuzu ...
L-arginine
E vitamini olarak bir süre ...3-5ay
Belli bir aradan sonra
Daha sonra dr tavsiyesiyle
pregna care isimli bir multivitamini eşli olarak kullandık ...
Bayağı olumlu sonuç aldık
Ya eşim sperm testi yaptırdı ama hala doktora gidip sonucu soramadı. Testten 1 ml 48 milyon sperm ileri hareketlilik yüzde 50 çıkmış. Sizce nasıl?Canım neler yaptınız anlatır mısın benim çok ihtiyacım var . bende iki seferdir ovülasyon denemesinde başarısız olunca eşim doktora gitti eşimde 16 milyon sperm varmış %30 hareketli %70 hareketsizlik çıktı klomen trental hap verdi birde proxymen ben hemen bir tarif buldum iki kavanoz yaptım eşime de her gün sabah akşam çakşır suyu içiriyorum doktor bu değerlerle düşük ihtimal de olsa hamile kalabileceğimi söyledi üç ay sonra yine gideceğiz varikosellik hiçbir şeyin yok dedi