Erkek İnfertilitesi Sperm Dna hasarını yendik, tüp bebeksiz doğal hamileyim nasıl mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm birşey soracam promotili kaç ay kullandınız esimede hoca promotil verdi

Bebeginiz hayırlı olsun kaan hocada tedavimi gördün?

Bende doğal yoldan ikinci bebeğimi kaybettim ikiside 8. Haftada kalp durması.daha kürtaj olmadım.okadar darlandım ki eşime hemen ankaraya al bilet gidiyoruz dedim kaan hocayı arıyoruz ama telefon sürekli meşgul yada düşmüyor.düzen lab gideceğiz dna hasar panelini yaptıracagız.bekleyemiyorum yaptırmasak piskolojim bozulacaktı oradan kaan beyden randevu almaya gideceğiz inşallah halledebiliriz iyi sonuçlarla döneriz.artık korunacagım herşey düzelene kadar hayırlısı ile

Çok üzüldüm canm Allah sabır versin insalalh Rabbim bı daha yaşatmasn gitsin eşin hasar falan olabilir .bide sizde sperm sayı hız morfoloji falan nasıl onlar normal mi

Çok üzüldüm canm Allah sabır versin insalalh Rabbim bı daha yaşatmasn gitsin eşin hasar falan olabilir .bide sizde sperm sayı hız morfoloji falan nasıl onlar normal mi
Değil canım morfoloji yeni daha 1 e cıktı ileri hız 4oldu sayı toplamda 80milyon

Değil canım morfoloji yeni daha 1 e cıktı ileri hız 4oldu sayı toplamda 80milyon
Cnm şöyle düşün ve şanslı olduğuna inan. Sayısı hızı hareketliliği sizden çok daha yüksek olmasına rağmen hala gebe kalamayanlar var. Düşük olsada sonuçta gebe kalabiliyorsunuz. Ve eğer hasar varsa düzeldiği ay gebe kalabilirsin. Allah şifa versin cnm

Allah razı olsun evlendiğimz ilk zamanlar hemen hamile kalmıstım bu durumlar çıkınca hayret ettik bizde teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur

Canım bozma moralini insalalh düzelir DNA hasarı varsa eğer ona Kaan hocaya gidin bı kaç ayda düzelir hic skma canını Allah büyük elbet iyi düşün iyi olsun

çocuk isteyen çift arkadaşlarımızde koca çok çalışıyor yorgun argın belki de uykusuzluktan sıkıntı oluyor.diye düşündüm yazınızı tekrar okuyunca.

Canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun sana tavsiyem dna hasar testini hemen yaptır sonucla kaan hocaya git tedaviye başlasın zaman kaybı olmasın kaan hoca hasar testi istio ilk gidenlerde ben öyle yapmıstım paneli sonra istedi bizden.1 ayda sonuc cıkıo

Mrb lar kaan aydos hoca kimdir ner de dir.bilgi verirmisiniz

Mrb lar kaan aydos hoca kimdir ner de dir.bilgi verirmisiniz
Kaan aydos canım Ankara'da üroloji uzmanı. Eşinde skıntı varsa Kaan hocaya görünsun zaten randevu almak çokta kolay değil hoca çok yoğun.1 kez gidip muayane oluyorsunuz sonrada hep mail üzerinden yazıyor hoca

Biz de orda tedavideyiz aksatmadan hepsini yaptık ama aksine hasar fırladı 2 katına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…