• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm dna hasari

Hiranur3434

Alahim.nolur dualarimi.kabul eyle ☹
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
744
473
103
37
Esinde sperm dna hasari olup sonradan duzelip 1 den fazla basarisiz tup bebek basarszlgnda, mikro cip dahami basari oraninin arttriyor? Bilgilerinizi paylasrsanz cok sevinirim luften

Canım DNA hasarı var diye üzülme.
İmsi die bı yöntem var.
Normal mikroskop spermi 400 kat büyütüyor.
İmsi 6000 kat daha büyüterek sperm seçiyor.
Dolayısı ile 6000 kat büyütülen spermden baş, boyun, kuyruk anomalisi olmayan rahatlıkla seçiliyor.
İmsi olan merkezde tüp bebek dene.

Cnm saol yazdgn icin 2 tup denedk olmadi yprdandk ilknde hasar vardi tedavi edldi 1 yil gecen ay denedk gene olmadi ve , morfoliye %4 ve kagtda sole yaziyor sayimiz 1.miyondan 30.milyona ckdi hareketlik %60 bas anomalisi:%94
Kuyruk anomalisi %2 ya bunu urolij hocamz gormemsdi ama sayimza falan iyi demsdi.kaan hoca inanrmsn.kafa alak.bulak bi arkdsm sekli.bozuk dedi dun attm sonucu Chickennova Chickennova olemi cnm eger artk bolese mikro cip yaptrcm

Canım bak benim eşimin kruger de morfoloji %2.
Baş, kuyruk ve boyun anomalisi var.
Sayı 15/28/36/45 milyon olarak hep arttı.
4 sperm testi verdi.
Hız düşüktü en son %50 çıktı.
Erkekte milyonlarca spermden biri mutlaka sağlam sakın kafana takma.
Çip yaptır, imsi yaptır.
Biz çip yaptırdık.
Yumurta da fazla vermiyordum ama bu tedaviye verdim. 6 tane dollendi.
Spermi de özel sectirdik amacı sperm hasarlı yada sağlıklı olmazsa sağlam yumurtayı dolleyemiyor.
Yumurtalarda ziyan olmasın die çip yaptırdım.
Faydasını gördük cnm.
Bizde DNA hasarı yok 7.95.
Ama ben gene de çip yaptırdım ki kaliteli bulunsun diye.
Çok büyük para değil bide.
Çip 750 TL. İmsi 500 TL.
Hatta bazı merkezler imsi kullanıyor devamlı imsiye ekstra para dahi almıyorlar.
Milyonlarca spermin içinde sağlıklı sperm var cnm hiç kendini düşüncelere salma.
Millet %50 DNA hasarı ile doğal yolla hamile kalıyor.
Arkadaşın çok biliyormuş.
Bozuk olabilir de hepsi değil.
Spermi aldıktan sonra kaç kere yıkıyorlar, sonra imsi yada çip yapıp anomalisiz sperm seciyorlar. Moral bozacagina bunu söylesin.
Mutlaka esinden sağlıklı sperm bulurlar.

Son düzenleme:
Back