Bu sekilde canimSonucun varsa ekle bakayım canım
Bizde ayin 15inde test vercez insallah dusmustur ya hoca demedi ama bu kadar yuksek oldugunu birine daha sormustum burda %33 dedi anlamadimCanım toplam DNA hasariniz %83 . Sizinkide yüksek bizimki gibi. Bizimde %76 cıktı. 2 aydır ilaç kullaniyor eşim. Salı günü test yaptıracak tekrar bakalım
Testte ayrintili olarak yazıyor canım. Hasarsiz hücreniz %16 küsur zaten . Geriye kalan yaklaşık %83. Biz 3 yıldır deniyoruz canım değerlerimiz cok düşük 1 ve 3 milyon arasında değişiyor. Sizin nasıl sayinizBizde ayin 15inde test vercez insallah dusmustur ya hoca demedi ama bu kadar yuksek oldugunu birine daha sormustum burda %33 dedi anlamadimsiz ne kadardir deniyorsunuz degerleriniz nasil
Toplamda mi 3 milyon sizinki canim bizimki toplamda 40 milyon mlde 5 milyon hiz da dusukTestte ayrintili olarak yazıyor canım. Hasarsiz hücreniz %16 küsur zaten . Geriye kalan yaklaşık %83. Biz 3 yıldır deniyoruz canım değerlerimiz cok düşük 1 ve 3 milyon arasında değişiyor. Sizin nasıl sayiniz
Hasar dusunce gitcez tüp bebege 1 yil oldu bizede Allahim nasip ederse ins beklemek zor iyce stres oluyorum benTestte ayrintili olarak yazıyor canım. Hasarsiz hücreniz %16 küsur zaten . Geriye kalan yaklaşık %83. Biz 3 yıldır deniyoruz canım değerlerimiz cok düşük 1 ve 3 milyon arasında değişiyor. Sizin nasıl sayiniz
Ml de 3 milyon toplamda 12 milyon canim. Biz de yaza tüp bebek düşünüyoruz Allah bize de nasip eder inşaallah . AnkaradamisimzHasar dusunce gitcez tüp bebege 1 yil oldu bizede Allahim nasip ederse ins beklemek zor iyce stres oluyorum ben
Evet canim siz nerdesiniz hangi klinigi dsunuyorsunuzMl de 3 milyon toplamda 12 milyon canim. Biz de yaza tüp bebek düşünüyoruz Allah bize de nasip eder inşaallah . Ankaradamisimz
Ne kadar canim ben daha gidip gorusmedim tam bilmiyorum fiyatlari ama haftaya bahceciye randevu aldim goruscem bakalim birde centrum klinigi dusunuyorumBen de ankaradayım. Fiyatlar çok yüksek tüp bebekte. Uygun bi yer arıyorum canim. Başkent üniversitesi hastanesinin iyi ve uygun olduğunu duydum. Bakalim yaza kadar araştıracağım.
20 bin civarında canım, eşim araştırmış. Sen de görüşünce bilgi verirsen bana sevinirimNe kadar canim ben daha gidip gorusmedim tam bilmiyorum fiyatlari ama haftaya bahceciye randevu aldim goruscem bakalim birde centrum klinigi dusunuyorum
Tmm canim sizinde sonuclariniz cikinca haberlesiriz yine buralardayim ben özelden yazabilirsin20 bin civarında canım, eşim araştırmış. Sen de görüşünce bilgi verirsen bana sevinirim
Tamamdır canım haberlesirizTmm canim sizinde sonuclariniz cikinca haberlesiriz yine buralardayim ben özelden yazabilirsin
Yaptığınız bitkisel kür ne acaba?insallah duzelir. benim esimde dna duzeldi ama klomenden sonra sayi tamamen dustu, 35 milyodan 2 milyon oldu Kaan Aydosun tedavesinden sonra. Sonra hic bir ilac almadik, 6 ay oldu. Onun son 2 ayinda kur yaptik ve sayi sukur bitkisel kurden tekrar 40 milyona cikti. cok sukur. dikkat edin.
Bunu youtubetan deniyoruz Tıkla.Yaptığınız bitkisel kür ne acaba?
Çok sağolun inşallah bunları eşimede uygulayacağım. Yalnız size bir şey soracağım benim eşimdede varikosel var morfoloji 1 ben ünlü bir doktora gidiyorum kadın bunun engel olmadığını söyledi ameliyat gerekli görmedi ben folik asit kullanıyorum ve çatlama iğnesinr başladık ama kafam karıştı dna hasarı yapmasını ilk defa duydum. Bu herkes için geçerli mi acaba?Bunu youtubetan deniyoruz Tıkla.
Eşim bunu yapıyor:
Sabah: aç karına bal kürü bir saatten sonra her türlü kuruyemiş: kabak çekirdeği, ayçiçek çekirdeği, ceviz, kürü kara üzüm, zeytunyağda bekletilmiş 2 tane incir yeyor
Sonra muz+keçiboyunuzu tozu+sut+ soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi ile blenderde milkshake yapıyor
Kaynanamın yaptığı meyve suyum içiyor.
Kızarmış et, sucuk ve şekerli tatlı yemiyor
Haftada bir gün nohut, balık yeyor
Her gün salata
Evde şey çift sütü ile yoğurt yapıyoruz
Organık Çamaşır deterjanı ve bulaşık deterjanı kullanıyoruz
Organik kürü yemiş. Yani her şey organik. Biraz pahalı ama ne yapalım.
Normalde bizde önce gerekli mi yok mu hiç duymadık. Sonra Kaan Aydos bu testi sürekli istiyordu. Yani normalda bu testi kadınlarda her zaman düşük oluyorsa yapılıyor. Ben hiç hamile kalmadım o yüzden düşük de yok. Çünkü dna hasarı varsa sperm çoçuğa gelişmiyor. Bence sadece Kaan Aydosun bu konuda araştırması var o yüzden çok istiyor. Ama dna hasarı az olması için bize wi-fi dan uzak durmamızı istedi. Wi-fi ve internet az kullanmamızı istedi. Yani uyarken wi-fi kapatıyorsunuz ve eşiniz cep telefonu cebinde taşımasın. Çok zarali dedi.Çok sağolun inşallah bunları eşimede uygulayacağım. Yalnız size bir şey soracağım benim eşimdede varikosel var morfoloji 1 ben ünlü bir doktora gidiyorum kadın bunun engel olmadığını söyledi ameliyat gerekli görmedi ben folik asit kullanıyorum ve çatlama iğnesinr başladık ama kafam karıştı dna hasarı yapmasını ilk defa duydum. Bu herkes için geçerli mi acaba?
Normalde bizde önce gerekli mi yok mu hiç duymadık. Sonra Kaan Aydos bu testi sürekli istiyordu. Yani normalda bu testi kadınlarda her zaman düşük oluyorsa yapılıyor. Ben hiç hamile kalmadım o yüzden düşük de yok. Çünkü dna hasarı varsa sperm çoçuğa gelişmiyor. Bence sadece Kaan Aydosun bu konuda araştırması var o yüzden çok istiyor. Ama dna hasarı az olması için bize wi-fi dan uzak durmamızı istedi. Wi-fi ve internet az kullanmamızı istedi. Yani uyarken wi-fi kapatıyorsunuz ve eşiniz cep telefonu cebinde taşımasın. Çok zarali dedi.
[/QUOTE
Anladım canım bende hiç hamile kalamadım eşimle ikimizde telefonları yanımıza koymayız. Peki hamile kalabildiniz mi ve sperm sayısı ve morfoloji neydi sizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?