Erkek İnfertilitesi Sperm DNA hasarı tedavisinden sonra ne yaptınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım toplam DNA hasariniz %83 . Sizinkide yüksek bizimki gibi. Bizimde %76 cıktı. 2 aydır ilaç kullaniyor eşim. Salı günü test yaptıracak tekrar bakalım

Canım toplam DNA hasariniz %83 . Sizinkide yüksek bizimki gibi. Bizimde %76 cıktı. 2 aydır ilaç kullaniyor eşim. Salı günü test yaptıracak tekrar bakalım
Bizde ayin 15inde test vercez insallah dusmustur ya hoca demedi ama bu kadar yuksek oldugunu birine daha sormustum burda %33 dedi anlamadimsiz ne kadardir deniyorsunuz degerleriniz nasil

Bizde ayin 15inde test vercez insallah dusmustur ya hoca demedi ama bu kadar yuksek oldugunu birine daha sormustum burda %33 dedi anlamadimsiz ne kadardir deniyorsunuz degerleriniz nasil
Testte ayrintili olarak yazıyor canım. Hasarsiz hücreniz %16 küsur zaten . Geriye kalan yaklaşık %83. Biz 3 yıldır deniyoruz canım değerlerimiz cok düşük 1 ve 3 milyon arasında değişiyor. Sizin nasıl sayiniz

Toplamda mi 3 milyon sizinki canim bizimki toplamda 40 milyon mlde 5 milyon hiz da dusuk

Hasar dusunce gitcez tüp bebege 1 yil oldu bizede Allahim nasip ederse ins beklemek zor iyce stres oluyorum ben

Hasar dusunce gitcez tüp bebege 1 yil oldu bizede Allahim nasip ederse ins beklemek zor iyce stres oluyorum ben
Ml de 3 milyon toplamda 12 milyon canim. Biz de yaza tüp bebek düşünüyoruz Allah bize de nasip eder inşaallah . Ankaradamisimz

Ben de ankaradayım. Fiyatlar çok yüksek tüp bebekte. Uygun bi yer arıyorum canim. Başkent üniversitesi hastanesinin iyi ve uygun olduğunu duydum. Bakalim yaza kadar araştıracağım.

Ben de ankaradayım. Fiyatlar çok yüksek tüp bebekte. Uygun bi yer arıyorum canim. Başkent üniversitesi hastanesinin iyi ve uygun olduğunu duydum. Bakalim yaza kadar araştıracağım.
Ne kadar canim ben daha gidip gorusmedim tam bilmiyorum fiyatlari ama haftaya bahceciye randevu aldim goruscem bakalim birde centrum klinigi dusunuyorum

Ne kadar canim ben daha gidip gorusmedim tam bilmiyorum fiyatlari ama haftaya bahceciye randevu aldim goruscem bakalim birde centrum klinigi dusunuyorum
20 bin civarında canım, eşim araştırmış. Sen de görüşünce bilgi verirsen bana sevinirim

Yaptığınız bitkisel kür ne acaba?

Yaptığınız bitkisel kür ne acaba?
Bunu youtubetan deniyoruz Tıkla.
Eşim bunu yapıyor:
Sabah: aç karına bal kürü bir saatten sonra her türlü kuruyemiş: kabak çekirdeği, ayçiçek çekirdeği, ceviz, kürü kara üzüm, zeytunyağda bekletilmiş 2 tane incir yeyor
Sonra muz+keçiboyunuzu tozu+sut+ soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi ile blenderde milkshake yapıyor
Kaynanamın yaptığı meyve suyum içiyor.
Kızarmış et, sucuk ve şekerli tatlı yemiyor
Haftada bir gün nohut, balık yeyor
Her gün salata
Evde şey çift sütü ile yoğurt yapıyoruz
Organık Çamaşır deterjanı ve bulaşık deterjanı kullanıyoruz
Organik kürü yemiş. Yani her şey organik. Biraz pahalı ama ne yapalım.

Çok sağolun inşallah bunları eşimede uygulayacağım. Yalnız size bir şey soracağım benim eşimdede varikosel var morfoloji 1 ben ünlü bir doktora gidiyorum kadın bunun engel olmadığını söyledi ameliyat gerekli görmedi ben folik asit kullanıyorum ve çatlama iğnesinr başladık ama kafam karıştı dna hasarı yapmasını ilk defa duydum. Bu herkes için geçerli mi acaba?

Normalde bizde önce gerekli mi yok mu hiç duymadık. Sonra Kaan Aydos bu testi sürekli istiyordu. Yani normalda bu testi kadınlarda her zaman düşük oluyorsa yapılıyor. Ben hiç hamile kalmadım o yüzden düşük de yok. Çünkü dna hasarı varsa sperm çoçuğa gelişmiyor. Bence sadece Kaan Aydosun bu konuda araştırması var o yüzden çok istiyor. Ama dna hasarı az olması için bize wi-fi dan uzak durmamızı istedi. Wi-fi ve internet az kullanmamızı istedi. Yani uyarken wi-fi kapatıyorsunuz ve eşiniz cep telefonu cebinde taşımasın. Çok zarali dedi.

ben de hala hamile kalamadim. 2 yil oldu, bilmiyorum. Ama umudim cok var. normal yolla hamile kalmak istiyorum. o icin bu kurleri 6 ay denemek istiyoruz. Bizim sperm sayi eylulde 6 milyon 0 morf ve 0 ileri harekettilik oldu, kasimin ilk guninde tekrar test yapti 38 milyon, 0 morf, %2 ileri harekettilik cikti. Tam bir aydan sonra tekrar test yapizagiz.
Siz ne zaman cocuk dusunmeye basladiniz? Sizin sperm morf,sayi ve harek. kac?

ben de hala hamile kalamadim. 2 yil oldu, bilmiyorum. Ama umudim cok var. normal yolla hamile kalmak istiyorum. o icin bu kurleri 6 ay denemek istiyoruz. Bizim sperm sayi eylulde 6 milyon 0 morf ve 0 ileri harekettilik oldu, kasimin ilk guninde tekrar test yapti 38 milyon, 0 morf, %2 ileri harekettilik cikti. Tam bir aydan sonra tekrar test yapizagiz.
Siz ne zaman cocuk dusunmeye basladiniz? Sizin sperm morf,sayi ve harek. kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…