Özel lab.da yaptırdık biz doktor yönlendirdi.Sperm dna hasari normal hastanede verdigimz analizler de belli oluyor mu yoksa ayri bir test gerektiriyor mu
Merhaba. Esim %50'nin üzerinde DNA hasarı geçirdi. Kaan Aydos ile tedavi gördük. Hamilelik için endişeleniyorum. Gebe kalması için 3 ay bekleyebileceğimizi söyledi. Ya da Tup bebege gidebiliriz. Lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Doğrudan tup bebek yapmaya mı gittiniz? Yoksa doğal hamileliği mi bekliyorsun?
Canim benim esimde de dna hasari var hangi ilaclari kullandiniz acaba ne kadar surede dustu hasar birde hasar dusunce sayi,hiz vs degerlerde artma oluyor mu?Benim kayıplarım olduğu için yaptırmıştım o testi %40 hasar çıkmıştı tedavi aldık ve %13 oldu sonrasında tekrar denedik 3 gebelik kaybı daha yaşadım toplamda 6 oldu ve hiç bir sebep yok o kayıplar üzerine de bi daha testi tekrarlamadık
insallah duzelir. benim esimde dna duzeldi ama klomenden sonra sayi tamamen dustu, 35 milyodan 2 milyon oldu Kaan Aydosun tedavesinden sonra. Sonra hic bir ilac almadik, 6 ay oldu. Onun son 2 ayinda kur yaptik ve sayi sukur bitkisel kurden tekrar 40 milyona cikti. cok sukur. dikkat edin.Merhaba benim eşimde de sperm sayısı 3 milyon ve %76 DNA hasarı çıktı. Yaklaşık 2 aydır tedavi görüyor eşim. Kaan beyin hastasıyız. Salı günü yeniden test yaptıracağız. Umarım sonuclar düzelir .
insallah duzelir. benim esimde dna duzeldi ama klomenden sonra sayi tamamen dustu, 35 milyodan 2 milyon oldu Kaan Aydosun tedavesinden sonra. Sonra hic bir ilac almadik, 6 ay oldu. Onun son 2 ayinda kur yaptik ve sayi sukur bitkisel kurden tekrar 40 milyona cikti. cok sukur. dikkat edin.
Canim merhaba bizde kaan hocaya gidiyoruz dna hasari ciktiMerhaba benim eşimde de sperm sayısı 3 milyon ve %76 DNA hasarı çıktı. Yaklaşık 2 aydır tedavi görüyor eşim. Kaan beyin hastasıyız. Salı günü yeniden test yaptıracağız. Umarım sonuclar düzelir .
Bence, Kaan Aydos dna hasarinda arastirma yapiyor. Cunku baska bir test istemiyor. Sorunun özünü bulamadı. Biz gittik ama biz memnun degiliz. Esim bosina bir dna hasari icin Ankaraya gitti. Bilmiyorum, Kaan Aydostan sonra sperm sayisi cok dustu. keske gitmese idikÇok şükür sayınız tekrar yükselmiş . Biz de çok şey denedik malesef sonuç vermedi. Son olarak kaan beye gittik 2 ay oldu bakalım sonuç nasil olacak. Bu süre icinde olmazsa yaza tüp bebeğe başlayacağız.
Bileşenler | 1 kapsül için | Faydası |
Koenzim Q10 | 200 mg | Sperm morfolojisini düzeltir |
Astaxanthin | 4 mg | Oksidatif hasarı giderir ve DNAyı onarır |
Resveratrol | 60 mg | Yine antioksidan bir madde, hasar önleyici. |
neyseki sayınız yükselmiş şansınız yüksek insallah,Bence, Kaan Aydos dna hasarinda arastirma yapiyor. Cunku baska bir test istemiyor. Sorunun özünü bulamadı. Biz gittik ama biz memnun degiliz. Esim bosina bir dna hasari icin Ankaraya gitti. Bilmiyorum, Kaan Aydostan sonra sperm sayisi cok dustu. keske gitmese idik
Merhaba canım test sonucunda yazıyor..Canim merhaba bizde kaan hocaya gidiyoruz dna hasari ciktiama soylemedi hoca bize hasar oraninin ne kadar oldugunu testten de pek bisey anlamadik orani neye gore hesapliyoruz sayi hiz dusuk bizimde
Sonucun varsa ekle bakayım canımneyseki sayınız yükselmiş şansınız yüksek insallah,
Merhaba canım test sonucunda yazıyor..
Sonucun varsa ekle bakayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?