- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
- 83
- Konu Sahibi Masal aden
-
Canım bence eşin iyice tedavi olmadan başlama yoksa yine hüsran olabilir.dna hasarının düşsün canimDaha once 2 basarisiz denemem.var.. simdi 3.ye basliycamm
Canım esin vitamin kullanıyor nuArkadaslar bende eşimde DNA hasarı çok yüksek çıkacak derken ( morfoloji %2 ve doğal yolla gebe kaldım düşükle sonuçlandı.) 7.95 çıktı. Normalmiş.
Acaba diyorum esime sürekli folik asit, d vitamini, c vitamini ve kavrulmamış fındık, ceviz ve kabak çekirdeği yiyoruz. Bunlardan dolayı mı DNA hasarı problemsiz çıktı. Çünkü ilk sperm testlerinde sayı sınır degerlerdeydi sürekli bunlari yaparak sayıları iki katından fazla yükseldi.
Ufak bi operasyondan sonra tüp bebel deneyecegim.
Bu dna hasari ile tüp bebek denemede sıkıntı olmaz dimi.
Bu konu ile bizden daha tecrübeli arkadaşlar vardır inşallah.
Allaj hepimizin yardımcısı olsun.
İlk bu işlerle uğraşmaya başladığımızda promotil die pahalı bi vitamin yazdı doçent dr ye gitmistik.Canım esin vitamin kullanıyor nu
Bende 54 görünce vay be dedim canm54 yanlış yazmışım 4yumurtamda 5aa kalitesinde
Yanlışlıkla yazdım canım yoksa rekor kirardim herhaldeBende 54 görünce vay be dedim canm
Canım böyle arastirman iyi olmuş iyide yapmışsın inşallah eşine şifa olur .bazen bende düşünüyorum eşim art Med ve impryl kullanıyor ikisi 400kusur .ama bakıyorum ortak vitaminler emodexte yada başka bir vitaminde var.ama işte insanda tereddüt ediyor vardır bir bildikleri deyip kullanıyorsun.İlk bu işlerle uğraşmaya başladığımızda promotil die pahalı bi vitamin yazdı doçent dr ye gitmistik.
Sonrasinda sürekli doktorlara gittik doktorların hepsi normal bir vitamin almamizi bunlari almamiza gerek olmadığı gereksiz yere çok pahalı olduğunu belirttiler.
Supradyn aldım vitanim olarak.
Fakat devamli kullanmadım.
Çok araştırdım bu işleri gece gündüz.
Spermler kendini 72 günde bir yeniliyor. Ve hücre yenileme desteğinin önemli olduğunu bu yüzden de folic asit içirdim devamli .
Folik asit 400 pg değerde olması gerekliydi solgarın aldim icinde 90 tane var. (40 tl)
Daha da ilginci insanlar evrildiği icin c vitamini vücudumuz üretmiyor.
C vitanimi bu konuda cok çok önemli redoxon c vitanimi içiyorum. (40 tl)
D vitamini de inanılmaz derece gerekli devit3 alıyorum her gün 1000 ünite normal insanin almasi gereken değer iciyoruz. (6.10 tl)
Bunlari doktorlar bildiği halde dünya para verdirerek bize 200 tl 300 tl aylık vitanimler aldırıyorlar.
Aldığım vitanimler düşük maliyetli ve pahali vitanimlerden daha iyi vitamin destekleri.
Evet haklısın insan tereddüt ediyor.Canım böyle arastirman iyi olmuş iyide yapmışsın inşallah eşine şifa olur .bazen bende düşünüyorum eşim art Med ve impryl kullanıyor ikisi 400kusur .ama bakıyorum ortak vitaminler emodexte yada başka bir vitaminde var.ama işte insanda tereddüt ediyor vardır bir bildikleri deyip kullanıyorsun.
İnşallah Allah herkesin gönlündeki çabucak hayırlısıyla nasip etsinEvet haklısın insan tereddüt ediyor.
Su an doktorlar sperm değerlerini görünce ve yumurtamda Allah tarafından arttı.
Doğal yolla deneyin diyor ama zaman kaybetmek istemiyoruz.
Tüp bebek denicez tekrar.
İnş bu yolda mutlu sona ulaşırız.
Amin amin allah bu yolda uğraşan herkese hayırlısı ile nasip etsin.İnşallah Allah herkesin gönlündeki çabucak hayırlısıyla nasip etsin
Değişiyor arkadaşım Bizim morfoloji 0 idi bir yıldır şuan 4 oldu iki farklı merkezde tahlil verildi onaylandı yanı. Bende değişmez derdm hepGittiğim doktorlar doçent yada prof.
Kullanılan vitanimlerin arkasina baktigimda promotil kullanmıştık.
400 pg folik,c vitamini vs var zaten.
Bu kadar paralar ben vermedim açıkçası.
Ben bu sekilde sperm sayisi, sperm hızı, sperm dna hasarında faydasını gördüm. Fakat sperm morfolojisi ne yapılırsa yapılsın maalesef değişmiyor.
Arkadaşım değişmiyor derken %100iyilesmeden bahsediyorum.Değişiyor arkadaşım Bizim morfoloji 0 idi bir yıldır şuan 4 oldu iki farklı merkezde tahlil verildi onaylandı yanı. Bende değişmez derdm hep
Canm cok sevindim bizimde 0 çıktı vitamin olarak ne kullandın ?Değişiyor arkadaşım Bizim morfoloji 0 idi bir yıldır şuan 4 oldu iki farklı merkezde tahlil verildi onaylandı yanı. Bende değişmez derdm hep
L arjinin l karnitin çinko bunları birlikte aldı eşim. Sonra bunlar bitince emodeks aldık.onun öncesinde promotil proxxed kullanıyordu.üzüm çekirdeği yagıda kullandık.ne duydu isek işte umut bagladıkCanm cok sevindim bizimde 0 çıktı vitamin olarak ne kullandın ?
Merhaba dna hasar testi için sonuçta ne yazıyor olması gerekiyor?Spermıyogram cok ıyı.
Kaan hocaya daha yenı gıttık canım bız sonuca göre işac kullanacaktık.
Öncekını memorıal sonuncusu düzen.
Ancak sevınemedım; arada mantıklı bır sonuc ilişkisi olmalı. Kullanılan teknıkler arası bır oynamayı kabul edebılırım. Bız baskılayıcı gerılemesınadına bır tedavı görmedik. Sadece antıoksıdan oda ilerlemesini önledıgı soylenıyor. Bu sonuc bana cok guvenılır gelmıyor
Gayet güzel cıkmıs bizim yüzde 37 cıktı tedavi görürken yüzde 50ye fırladı 9 ay sonra yüzde 2 ye düşürdükMerhaba arkadaşlar. Ben bu testti pek anlamıyorum. Rica etsem bakarmısınız? Eşimin hasarı %Eki Görüntüle 2211709
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?