- 8 Mart 2012
- 689
- 398
- 303
- Konu Sahibi Masal aden
-
Emre Bakırcıoğlu'ymus canım istanbulda sanırım o. kaan aydos da ankaradaEmre bakırcı yılda araştırayim. Tşk ederim.
Aynen ama bı araştır onun da topic leri var sitedeİstanbulda olması süper, İstanbul'da yaşıyorum.
Kaan beyede gidicektim fakat ayni kalitede doktor ise Emre beye giderim.
Haftaya sperm dna analiz testi yaptiricam, o sonucla gidelim doktora ki bir an önce tedavi başlasın.
Bahceci ürolojide mi tedavi görüyosunuzBen temmuzda hamile kaldım üstelik bu değerlerle.spermiyogramda 1milyon civarındaydı.ama 6+2den sonra gelişmedi ne yazık ki. şimdi klomen verdi tansel hoca 25 gün kullanıp test istedi yine.ama klomen kullanırken başka hiç bişey kullanmayın dedi antioksidan vs. bakalım hasar iyice düşmeden tüp bebek düşünmüyoruz.
Bahceci ürolojide mi tedavi görüyosunuz
Evet bahçecide Tansel hocada tedavimiz devam ediyor.Bahceci ürolojide mi tedavi görüyosunuz
Bizde dna hasarı var ve baş anomalisi cok cok yüksek hasar icin tedavi görüyor ama baş anomalisine çözüm bulamadık. Siz tüpbebekte ne yöntemi deniceksiniz. Sperm sıkıntısı icinEvet bahçecide Tansel hocada tedavimiz devam ediyor.
Canım aynı sorunlarımız seninle bizimde hemen hemen böle ve bizde bi de 5. Güne gidemeyen embriyo sıkıntımız var çünkü yumurta sayımız az olduğu için 5. Güne gitmeyi bekleyemıoruz bu 2. Denememiz ve negatif aldım 2 embriyo ile şimdi genetik testlerimizi istedi doktorumuz ona göre bi yol izliycez inşşalhArkadaşlar ben de ne yapacağımı bilemiyorum.
Tüp bebek denedik sonuç negatif.
Dun gittin sonuç almaya.
Yumurtam fazla çıkmıyor fakat sağlıklı yumurta veriyorum.
Esimin sperminde a kalite sperm yokmus, spermlerin %60 ı ölü imiş, %20 b kalite, %20 c kalite sperm varmış. Spermlerinde baş boyun ve kuyruk kısım anomalileri var.
Kaan beyin yönlendirdigi düzen lab sperm dna hasar testine baktircaz.
Benim gibi sorunu olan var mı, nasil bi yol izleyeyim hangi testleri yaptirayim.
Canım 3. Gün embriyosu kötü 5. Gün embriyosu iyi die bisey yok asla. Yumurta fazla olmadığını icin 5. Güne gitmeyi tercih etmiyor doktorlar.Canım aynı sorunlarımız seninle bizimde hemen hemen böle ve bizde bi de 5. Güne gidemeyen embriyo sıkıntımız var çünkü yumurta sayımız az olduğu için 5. Güne gitmeyi bekleyemıoruz bu 2. Denememiz ve negatif aldım 2 embriyo ile şimdi genetik testlerimizi istedi doktorumuz ona göre bi yol izliycez inşşalh
Yok canım sen yine de hemen ilk deneme de pes etme.Çok kötü spermlerle bile hamile kalan tanıdıklara şahit oldum yaşın kaç bilmıorum ama denemeye evlat için bence değer ki bunu 2 gün önce negatif aldığım halde söylüyorum.mikroçip yaptırabilirsin en iyi sperm seçilıo bi de 5. Güne giden embriyoların daha çok tutunduğu kanıtlanmış bişey ilk 3 gün yumurta götürüyo sora sperme iş düşüyo e bizimkilerde bozuk olduğu için olmuyo spermlerde problem olmasa zaten 3.gün koyulanlar tutardı.dna hasarı kişiye göre değişir düzelme imkanı yüksek ama biraz uzun sürüyo işteCanım 3. Gün embriyosu kötü 5. Gün embriyosu iyi die bisey yok asla. Yumurta fazla olmadığını icin 5. Güne gitmeyi tercih etmiyor doktorlar.
Ailende ve eşinin ailesinde genetik hastalık yoksa genetik testi yaptırma ama doktorlar isteyince bizlerde yaptırıyoruz.
Benim ilk tüp Bebek denememdi.
Cumartesi günü sperm testi icin gittik 22 sinde cikacakmis sonuç.
Sperm problemli olduğu sürece tutmuyor.
Doktorlar yumurta önemli diyorda bunu nasil söylüyorlar anlamadim gitti. Sperm problemini bi cok doktor görmezden geliyor buluyoruz diyorlarda dna hasari olmayan spermi bulup dollesinler o zaman.
Eger sperm dna hasari cok fazla ise ben cocuk işini bırakacağım.
Resmen doktor zengin ediyoruz.
Sperm dna hasari dusurulebilirse tedavi olup o sekil ikinci bi deneme yapmayi düşünüyorum.
Ben doğal yolla hamile kaldım cnm. Ama spermden dolayi tutunamıyor. Yumurta sayisi inan çok önemli değil az olsun ama sağlıklı ver yeterli. Ki bi tüpüm kapalı olduğu halde doğal yolla kaldım hamile.Yok canım sen yine de hemen ilk deneme de pes etme.Çok kötü spermlerle bile hamile kalan tanıdıklara şahit oldum yaşın kaç bilmıorum ama denemeye evlat için bence değer ki bunu 2 gün önce negatif aldığım halde söylüyorum.mikroçip yaptırabilirsin en iyi sperm seçilıo bi de 5. Güne giden embriyoların daha çok tutunduğu kanıtlanmış bişey ilk 3 gün yumurta götürüyo sora sperme iş düşüyo e bizimkilerde bozuk olduğu için olmuyo spermlerde problem olmasa zaten 3.gün koyulanlar tutardı.dna hasarı kişiye göre değişir düzelme imkanı yüksek ama biraz uzun sürüyo işte
Hadi inşallah hayırlı sonuç gelsin canım benim nerde yaptırdınız bende araştırıyorum.bu arada morfoloji kaçtı?Ben doğal yolla hamile kaldım cnm. Ama spermden dolayi tutunamıyor. Yumurta sayisi inan çok önemli değil az olsun ama sağlıklı ver yeterli. Ki bi tüpüm kapalı olduğu halde doğal yolla kaldım hamile.
Ben uğraşamayacağım cnm.
Çocuk meselesi gündeme geldiği gibi başıma bir ağrı giriyor inan bak elimi basima koyuyorum zok zok zonkluyo.
İkinciyi denerim ama uzun zaman sonra.
Sen temiz kalbinle söylüyorsun cnm cok saol.
Destek çok önemli.
Sperm sayimiz azdi, folik asit icerek ikiye katladik sayıyı.
Hizida %21 oldu.
Fakat gel gör ki %98 spermler çöp zaten bozuk morfoloji ne ararsan var.
%2 normal işte %2 nin dna hasarina umut bagladik.
Bakalim ayin 22 sinde sonuc ne cikacak.
Canım bence embryolara baktır.benim 54yumurtamda 5aa kalitesindeydi.kim ben iki kerede normal hamile kaldım ama kalpleri durdu.Merhaba bizimde morfoloji 0 sorunumuz vardi
. Ve sperm sna hasari yaptirdik yuzde 55 hasarli cikti. Ve benbu durumda tup denedimve 16 yumurtadan 12 si dollendi 4.gune 10 tanesi geldi ve 5.gun 6 tane 4ab kalitesinde donduruldu
.. suann ozaman dna hasarindan tutmadoysa 5.gune nasil.gittii .. off doktorlar 2 ye bolunmus.kimisi mikrocip yaocazdioo..kimisi urolojici iletedavi onerioo
Ama tabi belki sağlam sperm denk gelmiştir illede tutmayacak yada düşecek diye kesin birşey yok canım nasip bu işler bı bakmışsın ilk transferde tutmuş ve sağlıcakla kucağına almışsın birazda nasip bu işMerhaba bizimde morfoloji 0 sorunumuz vardi
. Ve sperm sna hasari yaptirdik yuzde 55 hasarli cikti. Ve benbu durumda tup denedimve 16 yumurtadan 12 si dollendi 4.gune 10 tanesi geldi ve 5.gun 6 tane 4ab kalitesinde donduruldu
.. suann ozaman dna hasarindan tutmadoysa 5.gune nasil.gittii .. off doktorlar 2 ye bolunmus.kimisi mikrocip yaocazdioo..kimisi urolojici iletedavi onerioo
54 yanlış yazmışım 4yumurtamda 5aa kalitesindeCanım bence embryolara baktır.benim 54yumurtamda 5aa kalitesindeydi.kim ben iki kerede normal hamile kaldım ama kalpleri durdu.
Henüz baslamadiniz mi tüp bebek eYok ilk denemem .2kere transfer oldum.negatif
Simdi sifirdan genetige yolliycam
Ama.oncesinde urolojide tedavi mi olmali esim
Daha once 2 basarisiz denemem.var.. simdi 3.ye basliycammHenüz baslamadiniz mi tüp bebek e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?