Merhaba arkadaşlar. Gebelik oluşumunda spermiyogram testleri normal olsa bile Sperm DNA Hasar Testi yapılması sonucu her zaman gebelik oluşmayabiliyor. Sperm DNA Hasarı olanlar bu oranı nasıl düşürdü, hangi ilaç ve tedaviler hangi doktorlarca uygulandı(Kaan Aydos vb.) Bu süreçte neler yaşadınız ve sonucunda Tüp Bebek, Çip Bebek ve Normal Yolla hamilelik denemeleriniz nasıl oldu? Hikayelerimizi paylaşalım belki umut bekleyenlere yol gösterebilir paylaşımlarımız.
Biz gittik keske keske gitmese idik esim azosperm hastasi tedaviye basladik bir umutla 6 7 ay tedavi gorduk fsh 95 di testesteron da cok dusuk duzelecegine daha kotu olduk fsh 105 oldu birde tese yapti bu halde kasap gibi kesti sirf para icin sonra hic umut yok sperm bankasina gidin die mail atti suan celalettin peru hocamiza gidiyoruz allahima bin sukur allah ondan ebeden razi olsun 9 ay oldu esimin sakali cikti fsh 5 testesteron normal kok hucremiz bile yokkken simdi sperm me yakin elonge hucreleriz cikti az kaldi bu uc ay icinde sprm de cikacak eger tese olmasaydik bu kadar surmeyecekti maddi hasari demiyorum bile kaan beyeBu ayın sonunda Kaan Aydos a randevumuz var bizimde gidip gitmemekte kararsızım
Çok teşekkür ederim bilgin için sizin için de çok üzüldüm hem maddi kayıp hem de zaman biz de bulunduğumuz ilde androlojide tedaviye başladık ayrıca aktardan bitkisel karışımlar kullanıyoruz hepsi birbirine karışacak diye gitme konusunda kararsız kaldikBiz gittik keske keske gitmese idik esim azosperm hastasi tedaviye basladik bir umutla 6 7 ay tedavi gorduk fsh 95 di testesteron da cok dusuk duzelecegine daha kotu olduk fsh 105 oldu birde tese yapti bu halde kasap gibi kesti sirf para icin sonra hic umut yok sperm bankasina gidin die mail atti suan celalettin peru hocamiza gidiyoruz allahima bin sukur allah ondan ebeden razi olsun 9 ay oldu esimin sakali cikti fsh 5 testesteron normal kok hucremiz bile yokkken simdi sperm me yakin elonge hucreleriz cikti az kaldi bu uc ay icinde sprm de cikacak eger tese olmasaydik bu kadar surmeyecekti maddi hasari demiyorum bile kaan beye
Kesinlikle celalettin peru bitkisel takviye vee bilgisi ile kaaan beye bin basar aklimiza geldikce ah ediyoruz ona cok yaraladi bizi
Biz celalettin peru hocam sayesinde onun vesilesi tedavisi ile cok sukur artik cocuk sahibi olma umudumuz var bence sizde vakit kaybetmeyin cunku hocamiz gibi kimse yoktur bizde kok hucre bile yoktu fsh dusmuyordu simdi sperme yakin hucreler olustu daha ne diyim vesile oluruz insaallah allahim herkese nasip etsin... kadinlar kulubunde buldum hocamizi o kisilere dua efiyorum vesile oldular celaletttin hocamizi bulmamiza o kotu haldeyken umut olmustu ..Çok teşekkür ederim bilgin için sizin için de çok üzüldüm hem maddi kayıp hem de zaman biz de bulunduğumuz ilde androlojide tedaviye başladık ayrıca aktardan bitkisel karışımlar kullanıyoruz hepsi birbirine karışacak diye gitme konusunda kararsız kaldik