Ilki evet dusuk ckmis. AMA ikincisinde artis olmus. Milimde 15 milton olmasi lazmken 13 milyon ckmis ama genel toplamda 52 milton cikmis en AZ 40 milyon olmasi lazm diyolar zaten o anlamda o gayet iyi. Ileri ve yerinde hateket toplanrak bakiyo a+b 43 bu da iyi. Yalniz benim bildigim kadariyla morfoloji 3 veya 4 olmasi lazm. 2 cikmis bu dusuk gorulebilir. AMA tup bebeklik bsey mi onu arastirmaniz lazm cunku ilac vs tedavileriyle duzelebilir belkide. Cunku artis olmus sayimda hizda morfoloji duzelirse olacaktir.. sperm testi yuzunden biz de cok uzulmustuk doktorlarin hemen tup bebek demesin inanmamak lazm
Canım normal yolla gebe kalınmayacak bir durumunuz yok yani imkansız değil ama zamana ihtiyaç olabilir 2 yıldır gebe kalamama durumunuzdan dolayı sizde de yumurta azlığınızdan doktorunuz tüp bebek demiş olabilir, eğer yaş probleminiz var ise ve maddi probleminiz yok ise tedaviye başlamınızı tavsiye ederim bizimde 1 yılda olmadı sonra tedaviye başladık 3 yıllık tedavimiz sonucu hamileyim ve iyiki erkenden başlamışız diyoruz şimdi..Hanımlar merhaba biz yaklaşık 2 senedir evliyiz ve çocuğumuz olmuyor. Ben ultrason, kan değerleri, hormonlar, hsg hepsini çektirdim hepsi normal cıktı. Eşimin spermlerinde sorun vardı . Dün tekrar spermyogram cektirdik bir tüp bebek merkezine gittik Sonucumuzu gosterdik benide muayene etti. Bana Solda 8 sağda 5 yumurtan var cok az dedi esinin de degerleri baya dusuk hemen tup bebek yapmamiz lazim dedi. Ben ordan aglaya aglaya çıktım bugün başka bi doktora gittim. Bendeki yumurta sayılarını da bu sperm değerlerini de gayet normal buldu ben anlamadım bide siz bakar mısınız nasıl? Biri 3 ay önceki biri de düzensiz bi şekilde emodex kullanımıyla 3 ay sonrası
Yaa çok şükür çok sevindim gözünüz aydın. Bizim daha yaşımız küçük. Ama doktor yumurtaların biterse falan deyince korktum açıkçası. Fsh lh tsh falan çok düzgün ama ultrasonda 14 tane yumurta gördü düşük dedi sizce nasıl? Bugün başka doktora gittim oda 14 gayet iyi kötü bi durum yok dediCanım normal yolla gebe kalınmayacak bir durumunuz yok yani imkansız değil ama zamana ihtiyaç olabilir 2 yıldır gebe kalamama durumunuzdan dolayı sizde de yumurta azlığınızdan doktorunuz tüp bebek demiş olabilir, eğer yaş probleminiz var ise ve maddi probleminiz yok ise tedaviye başlamınızı tavsiye ederim bizimde 1 yılda olmadı sonra tedaviye başladık 3 yıllık tedavimiz sonucu hamileyim ve iyiki erkenden başlamışız diyoruz şimdi..
Coook teşekkürler saolunIlki evet dusuk ckmis. AMA ikincisinde artis olmus. Milimde 15 milton olmasi lazmken 13 milyon ckmis ama genel toplamda 52 milton cikmis en AZ 40 milyon olmasi lazm diyolar zaten o anlamda o gayet iyi. Ileri ve yerinde hateket toplanrak bakiyo a+b 43 bu da iyi. Yalniz benim bildigim kadariyla morfoloji 3 veya 4 olmasi lazm. 2 cikmis bu dusuk gorulebilir. AMA tup bebeklik bsey mi onu arastirmaniz lazm cunku ilac vs tedavileriyle duzelebilir belkide. Cunku artis olmus sayimda hizda morfoloji duzelirse olacaktir.. sperm testi yuzunden biz de cok uzulmustuk doktorlarin hemen tup bebek demesin inanmamak lazm
Ayy Allah razı olsun çok sevindim inşallah teşekkürler:)O ilaca devam etsin eşin hiçte kötü değerler değil sen bakma doktorların dediğine kaliteli beslenin olur hiç endişe etme
hepsimi iyi
Gayet iyi değerler
Ultrasonla yumurtalik rezervi tespit edilebiliyor. Antral folikul sayimi deniyor. Dongunun 2. Veya 3. Gunu olgunlasmamis yumurta keseleri (folikul) sayiliyor. Internetten tablolari bulabilirsiniz, yaslara gore normal folikul sayilari var. Amh olcumu de onemli ama d viramini eksigi gibi cesitli nedenlerle bu hormon oynayabiliyor o yuzden kimi doktorlar ultrasonla folikul sayimini daha guvenilir buluyor.Ultrasonla yumurta rezervi belli olmaz en güzel amh hotmonuna baktırmak ona göre hareket edersiniz.
Değerleri iyiEki Görüntüle 2572691 anlayan arkadaşlar değerlendirebilirmi acaba
gerçekten mi çok sevindim
Değerleri iyi
Ultrasonla yumurtalik rezervi tespit edilebiliyor. Antral folikul sayimi deniyor. Dongunun 2. Veya 3. Gunu olgunlasmamis yumurta keseleri (folikul) sayiliyor. Internetten tablolari bulabilirsiniz, yaslara gore normal folikul sayilari var. Amh olcumu de onemli ama d viramini eksigi gibi cesitli nedenlerle bu hormon oynayabiliyor o yuzden kimi doktorlar ultrasonla folikul sayimini daha guvenilir buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?