Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Insanlar test falan yapmadan direk hamile kalıyor herkesin spermi çok mu fazla hayır . Allah hakkımızda hayırlısınınversin doğru zaman değilmiş demekki . Beni en çok yıkan dün 3 tane idrar testi Yaptım hepsi poZitif hastanede kan testi yaptırdım 0.484 .negatif
[QUl4215, post: 41627582, member: 599332"]Allah hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah. bende tüp bebek tedavisine baslıcam dr la görüştüm .bizim sebepsiz infertilite.bu embriyonun kaçıncı gün olduğu önemli mi.bir de kac hücreli olması gerekiyo mus kalıteli diyebilmek için. .çok net bilgiye sahip değilim.kafam karıştı o yüzden
Cnm benimkiler 5.gun blast embriyodu yani sayilamayacak hale geliyo yuvarlak bulut goruntusu oluyo fotografini veriyolar ztn benimki cok iyi kaliteydi ztn bastn bunu bilsydm belki tek trasnfer ettirirdim ikiye karar verdikten sonra embriyolog anlatmisti herneyse dilimz tutuldu ikiz olacago varmis ya.iste:) ama gel gorki tutunmayla kalitr arasinda illa birebir iliski yok bizim grubumz var bitane orda 3.gun embriyosu olan bicok arksasim hamileyken 5.gun embriyosu olmasina ramen hamile kalamayanda var bu is birazda nasip biz sadece sebepleri konuşuyoruz:)[/QUOTE] Nerde yaptırdınız acaba
Cnm benimkiler 5.gun blast embriyodu yani sayilamayacak hale geliyo yuvarlak bulut goruntusu oluyo fotografini veriyolar ztn benimki cok iyi kaliteydi ztn bastn bunu bilsydm belki tek trasnfer ettirirdim ikiye karar verdikten sonra embriyolog anlatmisti herneyse dilimz tutuldu ikiz olacago varmis ya.iste:) ama gel gorki tutunmayla kalitr arasinda illa birebir iliski yok bizim grubumz var bitane orda 3.gun embriyosu olan bicok arksasim hamileyken 5.gun embriyosu olmasina ramen hamile kalamayanda var bu is birazda nasip biz sadece sebepleri konuşuyoruz:)