Neden etmesinler ki? Çocuk onların çocuğu. Yalan söylediği için sprem bankasına dava açarlar sadeceşimdi çocuğu kabul etmiceklermi kandırıldılar diye
şimdi çocuğu kabul etmiceklermi kandırıldılar diye
Neden etmesinler ki? Çocuk onların çocuğu. Yalan söylediği için sprem bankasına dava açarlar sadece
çocukları deha olsun diye özellikle o spermi seçmişler ya, o yüzden istemezlermi acaba dedimvalla 10 yıl emek verdikten sonra kimse çocuğunu bırakmaz sanırım ama dava açmakta haklılar, yalan beyan verilmiş sonuçta
Aslında çocukları deha olsun diye seçmemişler. O ihtimal sebebiyle seçmişler. Örneğin sen de çocuğun mavi gözlü olsun diye mavi gözlü bir erkekle evlenebilirsin ama çocuğun kahverengi gözlü doğarsa, sokağa atmasın gibi düşün.çocukları deha olsun diye özellikle o spermi seçmişler ya, o yüzden istemezlermi acaba dedim
haklısın tabi vicdanı olan atmaz. ilk resimde pencereden bakanın kucağında bebek var ben yeni doğmuş sandım ama 10 yıl önce almışlar.Aslında çocukları deha olsun diye seçmemişler. O ihtimal sebebiyle seçmişler. Örneğin sen de çocuğun mavi gözlü olsun diye mavi gözlü bir erkekle evlenebilirsin ama çocuğun kahverengi gözlü doğarsa, sokağa atmasın gibi düşün.
Çocuk doğmuş, bak ilk resimde arkada pencereden bakıyor, en az 8-9 yaşında. Bu kadar yıl bu çocuğa annelik yapmışlar. Elbette çocuğu atmazlar. Onlar şimdi kurumdan tazminat alıp çocukla çatır çatır yerler.
O bebek değil de oğlanın bir oyuncağı sanırım. Evet 10 yıllık bir mevzu.haklısın tabi vicdanı olan atmaz. ilk resimde pencereden bakanın kucağında bebek var ben yeni doğmuş sandım ama 10 yıl önce almışlar.
Evlatlık alınsa dahi, yani şizofren ebeveyn yanında bulunmasa dahi, genetiğinde genetik etkenli bir şizofreni taşıyanların yakalanma oranı çok yüksek.AmA genetik şizofreni deniyor, bu çocuklar genç yaşta hasta olurlarsa alınan tazminat ne işe yarayacak.
Bu işin daha kontrollü olması ve cezasının Ağır olması gerekir.
Şizofren bozuklukların genetik olan formları kadar olmayan formları da varmış. Biz de bir akrabamıza şizofreni teşhisi koyulunca araştırdık.Sizofren olmasi cocuklarin sizofren olmasi riskinidemi arttirirmiki? Sizofrenlik genetikmi?
Evlatlık alınsa dahi, yani şizofren ebeveyn yanında bulunmasa dahi, genetiğinde genetik etkenli bir şizofreni taşıyanların yakalanma oranı çok yüksek.
Şizofren bozuklukların genetik olan formları kadar olmayan formları da varmış. Biz de bir akrabamıza şizofreni teşhisi koyulunca araştırdık.
Her doktor genetiğin çok önemli olduğunu düşünmüyor bu arada, çevresel faktörleri daha önemli görenler var. Çünkü mesela genetiğinde şizofreni olmasa da şizofren biriyle beraber yaşayan birinde (mesela şizofrenin eşi) yatkınlık daha fazla gözleniyor, diyenler var.
Ama kalıtımın etkisini hemen her doktor kabul ediyor, benim bildiğim kadarıyla.
Ben de sonradan farkettim metinde "genetik" yazdığını.haber metninde direk genetik şizofreni yazmış.
belki çeşitleri vardır, bilmiyorum.
Şizofreni ilginç bir durum gerçekten. Genetik faktörler de önemli diyorlar ama şizofren anne babanın evlat edindiği bir çocuğun şizofrenik belirtiler gösterdiğini okudum geçenlerde. Çok fazla etken var sanırım.Sizofren olmasi cocuklarin sizofren olmasi riskinidemi arttirirmiki? Sizofrenlik genetikmi?
Herkes bizim gibi duyarlı mı kardeş.Anne sütü konusunda bile biz ileriyi düşünüyoruz,bir ihtimal de olsa,ya ileride birbirlerini severlerde süt kardeşi olduğu ortaya çıkar diye,sütümüzü bağışlayamıyoruz.Adamdan doğan 36 çocuk. Hiçbiri birbirini tanımıyor. Zor ama imkansız değil bu çocukların birbirine gönül vermesi. Bu riskleri kimse umursamıyor mu?
AynenHerkes bizim gibi duyarlı mı kardeş.Anne sütü konusunda bile biz ileriyi düşünüyoruz,bir ihtimal de olsa,ya ileride birbirlerini severlerde süt kardeşi olduğu ortaya çıkar diye,sütümüzü bağışlayamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?