Bizimde o civarlardaydi ve bize hemen tup bebek onerdiler bence sizde degerlendirin bu konuyuMerhaba arkadaşlar eşimde sebebi belirsiz sperm azlığı var değer 1 buçuk milyonda böyle sorunu olup da yükselen oldumu nasıl yükselttiniz bilgi verirmisiniz
Şuan durumumuz el vermiyo ileri doğru olmazsa öyle olacak siz tüp bebek mi denedinizBizimde o civarlardaydi ve bize hemen tup bebek onerdiler bence sizde degerlendirin bu konuyu
1,5 milyon sperm maalesef sperm referans aralığı değeri kadar yükselmez.
Fakat umutsuz karalar bağlanacak bir durum asla yok.
Sağlıklı ve hızlı sperm seçilip tüp bebek yapılır.
Sperm sonucu var ise isim soyisim tc bölümlerini kapatıp atı
Doktorumuz ilacı kullanın yükselir dedi yükselmesine engel yok dedi bizde anlayamadık1,5 milyon sperm maalesef sperm referans aralığı değeri kadar yükselmez.
Fakat umutsuz karalar bağlanacak bir durum asla yok.
Sağlıklı ve hızlı sperm seçilip tüp bebek yapılır.
Sperm sonucu var ise isim soyisim tc bölümlerini kapatıp atın bakalım.
Evet esimin durumu bu sekilde cikinca hemen tedaviye basladik biz ama tabi burda yas da onemli mesela ben su an 33 yasindayim o yuzden de vakit kaybetmek istemedik biz yasiniz uygunsa bekleyedebilirsiniz. Benim cok sukur bebegim oldu , darisi size umarimŞuan durumumuz el vermiyo ileri doğru olmazsa öyle olacak siz tüp bebek mi denediniz
Ben 22 eşim 23 yaşında 1 senelik evliyiz ama bu durumu daha 6 aydır yaşıyoruz şuan l arjinin kullanıyo düzenli olarak 3 ay kullancak ondan sonra yükselmezse bizde tüp bebek olur siz tüp bebeği özelde mi denedinizEvet esimin durumu bu sekilde cikinca hemen tedaviye basladik biz ama tabi burda yas da onemli mesela ben su an 33 yasindayim o yuzden de vakit kaybetmek istemedik biz yasiniz uygunsa bekleyedebilirsiniz. Benim cok sukur bebegim oldu , darisi size umarim
Allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin şuan özelde tüp bebek gerçekten maddi olarak giremiyorum devlette yarı yarıya mı karşılıuodu bilmiyorum onun şartları da kadın 23 yaş olması diye biliyorum ama sonuçta spermi çok az ona göre belki farklıdır cuma günü devletin tüp bebek reabitasyon merkezine gidip eşimle ben inceleme yaptırcaktık tedavi amaçlı aşılama içinde çok düşük bir rakam dimiOzelde denedik ama tam emin olmamakla beraber sanirim belli bi degerin altindakilere devlette tedavi imkani veriliyor en buyuk avantajiniz yaslarini ben 31 esim 37 yasinda tedaviye basladigimiz dr um yasiniz en buyuk avantaj demisti ki siz cok cok daha gencsiniz olur cocugunuz insallah allahin izniyle ama tabi ki tup bebek hem maddi hem manevi biraz zorlayici bi surec
Ben 6 ay önce sorunu kendimde sanıp sürekli kadın doğumdaydım o zman sıkıntı yoktu Allaha şükür eşime odaklanınca kendim 6 aydır muayene olmuyorum cuma günü inşallah gidip tekrar olucam amaYani bize dr asilama belki bi umut ama hic denemenizi tavsiye etmem demisti o yuzden asilama kismini hic arastirmadik acikcasi, siz muayene oldunuz mu sizde herhangi sikintili bi durum cikti mi
L-arjinin sayıya etki etmez ki.Doktorumuz ilacı kullanın yükselir dedi yükselmesine engel yok dedi bizde anlayamadık
Doktorun önerdiği ilaç sayısını düşürdü bende eczacıyla görüşüp hem arı sütü hapı hemde l arjinin önerdi onun üzerine aldımL-arjinin sayıya etki etmez ki.
Hıza etki eder. Kan akışını hızlandırır, düz kaslari gevşetir, oksijen taşır.
Yaşlarınız gençmiş, tüp bebekle olur minnoş bi bebeğiniz.
Tüp bebek yaparken spermi seçtirirken microchip’le seçtirin. Ufak bi ekstra ücreti var. En hızlı ve sağlıklı spermi seçiyorlar. Eşinize bu yöntem gerekli.
Devletteki tüp bebek hakkınızda bilginiz varmı acebaL-arjinin sayıya etki etmez ki.
Hıza etki eder. Kan akışını hızlandırır, düz kaslari gevşetir, oksijen taşır.
Yaşlarınız gençmiş, tüp bebekle olur minnoş bi bebeğiniz.
Tüp bebek yaparken spermi seçtirirken microchip’le seçtirin. Ufak bi ekstra ücreti var. En hızlı ve sağlıklı spermi seçiyorlar. Eşinize bu yöntem gerekli.
Biz bu yollardan geçmiş insanlarız.Doktorun önerdiği ilaç sayısını düşürdü bende eczacıyla görüşüp hem arı sütü hapı hemde l arjinin önerdi onun üzerine aldım
Şuan test sonucu elimde olmadığı için gösteremiyorum ama özelden eşimin e nabızdaki değerlerini bildirsem yardımcı olurmusunuzBiz bu yollardan geçmiş insanlarız.
İstersen hangi vitamin ne işe yaradığını tek tek yazarım.
Yıllarca kafa patlattık.
L-arjinini araştır googledan ayrıca bir takviye alacağınız zaman hemen almayın internetten iyice araştırıp alın.
L-arjinin asla sayıya etki etmez. Hıza etki eder.
Arı sütünün düzenli 3 aylık kullanımı sperm sayısını arttırır.
Alt sınır; 1 mililitrede 15 milyon toplam sperm örneği 40 milyon referans değeridir. Yani bu miktarın altı sorun demek sizde 1,5 milyon sperm var. 1 mililitrede ki sayı milyonla ifade edilmez 3 basamaklı sayılardır.
Yaşınız cok genç oldugu için bu şekilde bile; hızda morfoloji de sorun yoksa gebe kalırsın.
Evet bu sperm sayısı ile hemen tüp bebek yaparsınız.Devletteki tüp bebek hakkınızda bilginiz varmı aceba
İsim soyisim kısmını kapa at bakarım tabi ki.Şuan test sonucu elimde olmadığı için gösteremiyorum ama özelden eşimin e nabızdaki değerlerini bildirsem yardımcı olurmusunuz
Rapor dediğiniz işlem nasıl oluyor eşimin babası gazi aslında ondan yararlanabilirmiyizEvet bu sperm sayısı ile hemen tüp bebek yaparsınız.
Ama tavsiyem maddi imkanın varsa devlette yapma rapor çıkar özelde yap.
Spermi özel seçtir.
Birde tüp bebek yapmadan 2 ay önce vucudunuzu hazırlayın.
Eşin asla organik olmadığı sürece tavuk yemeyecek.
Cep telefonunu cebinde taşımayacak.
Wifinizi uyurkan mutlaka kapatın.
Bol su içsin, vucudundaki kanlanmayı hızlandırsın oturarak is yapıyor ise (spor, yürüyüş en iyisi yürüyüştür)
Sigara vs kullanıyor ise bıraksın.
Gazi vs olması hic önemli değil.Rapor dediğiniz işlem nasıl oluyor eşimin babası gazi aslında ondan yararlanabilirmiyiz