- 9 Aralık 2018
- 266
- 219
- Konu Sahibi Leyla Yurt
Benim eşimde sperm sayısı azlığı ve hareket sorunu vardı. doktorumuz bize Proxymen kullanmamızı söyledi. Bu sırada ben kendim sürekli araştırmalar yapıyordum ne yapmalıyım ne yapmalıyım diye kendim bu karışımı hazırladım. bir çok siteye de verdim aslında yardımcı olayım diye,
her gün sabah akşam proxymen içti.
Her gün aç karnına 1 su bardağı kaynatılmış keçiboynuzu suyu içti.
Her gün sabah akşam 1 tatlı kaşığı bu karışımdan yedi.
Yedirebilirseniz eğer, muz ve kabak çekirdeği de çok faydalı
Sperm Sayısı Azlığı ve Hareketi İçin
1 kavanoz harnup pekmezi (keçiboynuzu)
100 gram zencefil
100 gram zerdeçal
100 gram üzüm çekirdeği tozu
100 gram çoban çökerten
100 gram çakşır kökü tozu
Evde olan fındık fıstık ceviz vs. Varsa polen.
Bunların hepsini bir karışım haline getir hepsi toz olsun aktardan hepsini temin edebilirsin orada söylersin toz olsun diye güzel bir cam kavanozda güneş görmeyen yerde muhafaza etmelisin. Sabah akşam 1 yemek kaşığı ile tüketilebilir. Bu süre zarfında 6-7 tane keçiboynuzunu 3 su bardağı suda kaynatıp demlendirip sabah akşam içilmesi bu kürü destekleyici olacaktır. Keçiboynuzu suyunu içmekte zorlananlar için kuru incir kürünü de tavsiye edebilirim
Bu karışımı uyguladığımın ikinci ayında hamile kaldım arkadaşlar, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
her gün sabah akşam proxymen içti.
Her gün aç karnına 1 su bardağı kaynatılmış keçiboynuzu suyu içti.
Her gün sabah akşam 1 tatlı kaşığı bu karışımdan yedi.
Yedirebilirseniz eğer, muz ve kabak çekirdeği de çok faydalı
Sperm Sayısı Azlığı ve Hareketi İçin
1 kavanoz harnup pekmezi (keçiboynuzu)
100 gram zencefil
100 gram zerdeçal
100 gram üzüm çekirdeği tozu
100 gram çoban çökerten
100 gram çakşır kökü tozu
Evde olan fındık fıstık ceviz vs. Varsa polen.
Bunların hepsini bir karışım haline getir hepsi toz olsun aktardan hepsini temin edebilirsin orada söylersin toz olsun diye güzel bir cam kavanozda güneş görmeyen yerde muhafaza etmelisin. Sabah akşam 1 yemek kaşığı ile tüketilebilir. Bu süre zarfında 6-7 tane keçiboynuzunu 3 su bardağı suda kaynatıp demlendirip sabah akşam içilmesi bu kürü destekleyici olacaktır. Keçiboynuzu suyunu içmekte zorlananlar için kuru incir kürünü de tavsiye edebilirim
Bu karışımı uyguladığımın ikinci ayında hamile kaldım arkadaşlar, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz