Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım çok sevindim maşallah darısı bizlere inş sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşBizimki tup bebekle oldu kızlar 10.günüm negatif beta 0.01 cikti.. Transferden 20 gün sonra hala adet olmayınca beta tekrarladım ve sonuç 306.3...
2seneye aşkın kür vs. Denedik. Eşim üroloji doktorunda 1 sene ilaç tedavisi gördü.. Ama sadece düşüş kaydetik.
Üstelik en son varikosel denildi.. Tabi biz yıkıldık en son değerler 2mil. Dna hasarı %48..
İkinci tup bebek için nisanda karar verdik ve hamileyim binlerce kez şükürler olsun..
Rabbim hasret çeken bütün kardeşlerime bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.. Duam da sizler varsınız
Canimm cok sevindimm saglikla kucagina alirsin inşaAllah :)))Bizimki tup bebekle oldu kızlar 10.günüm negatif beta 0.01 cikti.. Transferden 20 gün sonra hala adet olmayınca beta tekrarladım ve sonuç 306.3...
2seneye aşkın kür vs. Denedik. Eşim üroloji doktorunda 1 sene ilaç tedavisi gördü.. Ama sadece düşüş kaydetik.
Üstelik en son varikosel denildi.. Tabi biz yıkıldık en son değerler 2mil. Dna hasarı %48..
İkinci tup bebek için nisanda karar verdik ve hamileyim binlerce kez şükürler olsun..
Rabbim hasret çeken bütün kardeşlerime bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.. Duam da sizler varsınız
Canim bu yazdiklarinla mi hamile kaldin banada yardimci olurmusun esim azospermiAz önce arginmax men geldi artık evicap ve keçiboynuzu kuru dışında birsey vermeyecem eşime.. bir ay sonra inşallah şaşırtıcı bir sonuç alırız:)
Resimde gördüğün gibi bende nohut veriyorum iki güne bir
hafta da iki defa suyundan 1 su bardağı
Eşim saat17 gibi ton balıklı salata yiyor hergün hemen hemen..
Iki güne bir fındık fıstık badem bir Kase
Avokado çayı akrardan aldım onun içinde kiraz sapı ve kirkkilit otu da var..
25 gün havuç suyu verdim daha yeni bitti dün artık keçiboynuzu kuru yapacam..
Muhteşem 3lu de bitmek üzere ve Ahmet Marankinin keçiboynuzu pekmezili karışımı da bitmek üzere yeni bir karışım yapmayacam adama yazık
Onun disinda 1 aydır spora gidiyor ve 92 kilodan 78 kiloya düştü
Canim bu yazdiklarinla mi hamile kaldin banada yardimci olurmusun esim azospermi
Amin.canim insallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini ..Hayır canım. Bizim hiç bir tedavi olumlu gitmedi. Tekrar tup bebek yaptırdım öyle hamile kaldım. Sakin ümidini kaybetme. İyi doktorlar bul mutlaka .. Rabbim sizlere de bu günleri yaşatsın
Canim tekrar soru soruyorum kusura bakma tup bebegi kaan aydos a mi yaptirdiniz acabaHayır canım. Bizim hiç bir tedavi olumlu gitmedi. Tekrar tup bebek yaptırdım öyle hamile kaldım. Sakin ümidini kaybetme. İyi doktorlar bul mutlaka .. Rabbim sizlere de bu günleri yaşatsın
Canim tekrar soru soruyorum kusura bakma tup bebegi kaan aydos a mi yaptirdiniz acaba
Cok sagol canimHayır. Başkent hastanesinde Göğüşen bey de tedavi oldum.
Kaan hoca sadece üroloji doktoru. Tüp bebek yapmıyor.
Canım biz agustos ta tüp bebege baslayacagız eşime bir ay sureyle bu ilacı içireceğim tabi kısa surede etki eder mi bilmem ama boş durmakta istemedim.Kızlar eşi emodex kullanan var mi
muhas ve @kelebek47 canlarım yaa hamiş haberleriniz bni çok mutlu etti. sağa salim kucağınıza alırsınız inşallah. öpüyorum sizleri
Canım siz ne yaptınız tedavi goruyormusunuz şuan?muhas ve @kelebek47 canlarım yaa hamiş haberleriniz bni çok mutlu etti. sağa salim kucağınıza alırsınız inşallah. öpüyorum sizleri
Hayir canim rapor fln cikarmadim ugrasmiyorum da hic rahim filmi bile cektirmedim hic gücüm yok ugrasmak istemiyorum korkuyorumCanım siz ne yaptınız tedavi goruyormusunuz şuan?
kelebek19 canım üzülme aşılama normal ilişkiden farksız zaten benim drum 10 kişiden 1inde tutuyor dedi.e peki tüp bebek raporu cıkarabildin mi?
Allah hepimizin yuvasını cocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah
Ben 8 ay once cektirdim işe yaramadı.aşılama yaptırmadan direkt raporsuz tüp bebek deneyecegim eger imkanın varsa sende düşün derim..Son sperm testiniz nasıl peki normal mi degerlerHayir canim rapor fln cikarmadim ugrasmiyorum da hic rahim filmi bile cektirmedim hic gücüm yok ugrasmak istemiyorum korkuyorum