Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tebbrikler kelebek. Nasıl oldu hikayeni kısaca hatrlattsana? Darsı bize olsun sanada saglıcakla nasıp etsn yaradan. En son değerleri neydı esınn ??

Bizimki tup bebekle oldu kızlar 10.günüm negatif beta 0.01 cikti..:110: Transferden 20 gün sonra hala adet olmayınca beta tekrarladım ve sonuç :nazar:306.3... :anneadayı:
2seneye aşkın kür vs. Denedik. Eşim üroloji doktorunda 1 sene ilaç tedavisi gördü.. Ama sadece düşüş kaydetik.
Üstelik en son varikosel denildi.. Tabi biz yıkıldık en son değerler 2mil. Dna hasarı %48..
İkinci tup bebek için nisanda karar verdik ve hamileyim binlerce kez şükürler olsun..
Rabbim hasret çeken bütün kardeşlerime bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.. Duam da sizler varsınız:KK19::KK68:

Bizimki tup bebekle oldu kızlar 10.günüm negatif beta 0.01 cikti..:110: Transferden 20 gün sonra hala adet olmayınca beta tekrarladım ve sonuç :nazar:306.3... :anneadayı:
2seneye aşkın kür vs. Denedik. Eşim üroloji doktorunda 1 sene ilaç tedavisi gördü.. Ama sadece düşüş kaydetik.
Üstelik en son varikosel denildi.. Tabi biz yıkıldık en son değerler 2mil. Dna hasarı %48..
İkinci tup bebek için nisanda karar verdik ve hamileyim binlerce kez şükürler olsun..
Rabbim hasret çeken bütün kardeşlerime bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.. Duam da sizler varsınız:KK19::KK68:
Amin canım çok sevindim maşallah darısı bizlere inş sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş

Canimm cok sevindimm saglikla kucagina alirsin inşaAllah :)))

Az önce arginmax men geldi artık evicap ve keçiboynuzu kuru dışında birsey vermeyecem eşime.. bir ay sonra inşallah şaşırtıcı bir sonuç alırız:)

Resimde gördüğün gibi bende nohut veriyorum iki güne bir
hafta da iki defa suyundan 1 su bardağı
Eşim saat17 gibi ton balıklı salata yiyor hergün hemen hemen..
Iki güne bir fındık fıstık badem bir Kase
Avokado çayı akrardan aldım onun içinde kiraz sapı ve kirkkilit otu da var..
25 gün havuç suyu verdim daha yeni bitti dün artık keçiboynuzu kuru yapacam..
Muhteşem 3lu de bitmek üzere ve Ahmet Marankinin keçiboynuzu pekmezili karışımı da bitmek üzere yeni bir karışım yapmayacam adama yazık :KK66:

Onun disinda 1 aydır spora gidiyor ve 92 kilodan 78 kiloya düştü:nazar::KK71:
Canim bu yazdiklarinla mi hamile kaldin banada yardimci olurmusun esim azospermi

Hayır canım. Bizim hiç bir tedavi olumlu gitmedi. Tekrar tup bebek yaptırdım öyle hamile kaldım. Sakin ümidini kaybetme. İyi doktorlar bul mutlaka .. Rabbim sizlere de bu günleri yaşatsın
Canim tekrar soru soruyorum kusura bakma tup bebegi kaan aydos a mi yaptirdiniz acaba o_O

Kızlar eşi emodex kullanan var mi
Canım biz agustos ta tüp bebege baslayacagız eşime bir ay sureyle bu ilacı içireceğim tabi kısa surede etki eder mi bilmem ama boş durmakta istemedim.
İlacın içeriği çok iyi kaan hocada önceden önermişti ilacı zaten
Vaktiniz varsa 3 ay kullanıp test yaparsınız

Selamlar Herkese, bizde sperm azlığı, hareketsizliği ve morfoloji ile boğuşuyoruz. 2015 kasımda birtüp bebek denememiz oldu ama tutmadı. Bir daha tüp bebek yapmaya benim mecalim, maddi durumum ve zamanım yok açıkçası. Hatta nerdeyse tüp bebek tutmadığından beri bu bebek meselesini açmamıştık. Bu ay gene depreşti. İlk olarak eşimden test istedim. Görelim nedir ne değildir diye, hüsranda peşinden geldi. Tüp bebeğe başlarken çok daha iyiydi değerleri. 12 ayda ne olduda ne değişti bilemedik. Aklımız almadı.
Tüp bebeğe başlarken; sperm sayısı 7 milyon/ml, hareketlilik %5, morfoloji %2 idi. 1 hafta önce yaptırdığımız testte ise sperm sayısı 100 bin/ml, hareketlilik 0, morfoloji 0. Eşim 2 senedir sigarayı bıraktı, alkol kullanmayız, kötüde beslenmiyoruz ama nedenini bilemedik işte.
Şimdi tekrar birşeyler denemeye başladık. Kürler, vitaminler, otlar vs vs. Kavga dövüş verdiğim her şeyi içiyor yiyor.
Bu işin en kötü tarafı yarattığı psikoloji. Sorun erkekte olmasına rağmen, sorun kadındaymış gibi psikolojik işkencesini gene biz çekiyoruz. Sorumluluğunu biz alıyoruz. Götürüp içirmesem yemesi içmesi gerekenleri umrunda değil, sormaz neden vermedim neden içmedim diye. Verirsem içer, yer o ayrı. Birde aile etkeni çok fazla. Kayınvalidem hala bende arıyor nedeni, evime geldiğinde yada onlara gittiğimde, yediğime içtiğime, kullandığım ilaca her şeye dikkat ediyor, neden çocuk olmuyor diye ağzımı arıyor hala. Bir kere söyledik, eşim yüzünden diye artık inanmadımı naptı, yaşlı olduğu içinde kavga etmek istemiyorum. Kimse ona bir şey önermiyor herkes bana bir şeyler öneriyor ailesinde. Yaşımız ilerledi herkes benden olduğunu düşünüyor. Erkek tarafının ailesinde de diğer akrablarına kimse oğlumuz yüzünden de demiyor. Herkes gözümün içine bakıyor. Çok yıpratıcı birşey gerçekten, herkese sabır dilerim.

Ahh canim benim..hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz.ama bunun imtihan olduğunun farkindayiz elhamdülillah.rabbim en kolay sekliyle atlatmayi nasip etsin.keake insanlar bize deatek olsa kostek degil ama yapacak bisey yok..dua edelim bol bol..insallah en hayirli ve kisa zamanda saglikli ve hayirli bebislerimize kavuşuruz..

Ben daha tüp bebek de yaptrmadim hic 3 negatif aşılama var ama o bile beni baya yipratti cesaretim azalfi hic biri tutmadi rahim filmi cektrmem lazim.ona bile cesaret edemiyorum. Bizde iki tarafki problem aslinda esin kaan aydisa gln gidebilse brlki iyi bi sonuc alirdiniz öneren cok var çünkü

muhas muhas ve @kelebek47 canlarım yaa hamiş haberleriniz bni çok mutlu etti. sağa salim kucağınıza alırsınız inşallah. öpüyorum sizleri
Canım siz ne yaptınız tedavi goruyormusunuz şuan?

kelebek19 kelebek19 canım üzülme aşılama normal ilişkiden farksız zaten benim drum 10 kişiden 1inde tutuyor dedi.e peki tüp bebek raporu cıkarabildin mi?

Allah hepimizin yuvasını cocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah

Canım siz ne yaptınız tedavi goruyormusunuz şuan?

kelebek19 kelebek19 canım üzülme aşılama normal ilişkiden farksız zaten benim drum 10 kişiden 1inde tutuyor dedi.e peki tüp bebek raporu cıkarabildin mi?

Allah hepimizin yuvasını cocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah
Hayir canim rapor fln cikarmadim ugrasmiyorum da hic rahim filmi bile cektirmedim hic gücüm yok ugrasmak istemiyorum korkuyorum

Hayir canim rapor fln cikarmadim ugrasmiyorum da hic rahim filmi bile cektirmedim hic gücüm yok ugrasmak istemiyorum korkuyorum
Ben 8 ay once cektirdim işe yaramadı.aşılama yaptırmadan direkt raporsuz tüp bebek deneyecegim eger imkanın varsa sende düşün derim..Son sperm testiniz nasıl peki normal mi degerler
Bizde esim varikosel ameliyatı oldu bir sene önce mlde 20 milyon hız 25 diğerileri normal
Forumda 6-7 milyonla normal yolla hamile kalanlar var ama olmadı bizde nasip kısmet işleri..

X