- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
Canım tup bebekle bile sansı olmayanlar var yeterki gelsin bebiş.umudunu yitirme. Bi tanıdık var yaptıran onun tutmamış ama bana soylediği trasferden sonra sanki tutunmus gibi hissetmek olumlu dusunmekGerileme var. Bugün de umudun bittiği gün. Yine olumsuz sonuç aldık. Ne ümidim var ne de tekrar hevesim.çok kötüyüm. Ben hiç bir zaman anne olamayacaksam niye bukadar hasretle yanıyorum. Eşime babalık okadar yakışır ki hayali bile yaramıza tuz basıyor.tükendik
Eşim ne derse o olacak artık. Kacmicam tüp bebek tedavisinden. Nisan için randevu alacaz olursa olur olmazsa 2 sene yine biriktirir deneriz. Bu yolla girdik.
Tüp yaptırdıgın zaman meryem suresi dagıt herkese canım. Bizde senin için okuruz
Canım hangi sehir ve hastanede yaptırdınTüp bebekten yeni negatifi aldım tutunmus ama kanamayla vucudum atmış degerim düşük çıktı Nerede yasiyosunuz bilmiyorum bi Üniveristesi hastanesinde yaptıetik 1500 filan tuttu ilaçlarla tek embiriyo yerleştiriyo lar bence korkma canim tüp bebekten yorucu biras ama sonu güzel olsn ins sizin icinn mücadeleye gelsin bebişler ...
Zor agrılı bi işlem mi tup bebek
Yumurta toplama asaması ozellikle
İnş tez zamanda seninde bebişin gelir
Muhas arkadasım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.