evet arkadalar yeniden gidelim ve dediğinizg ibi zamanı uzatmadan..
facebook açalımmm resimler orda paylaşılsınnnn
Kalliste ablacım sen İstanbula geldiğin tarihi bize 15 gün önceden bildir ayarlama yapalım.Eminönünden toptan çamaşır alır gideriz.
facebook açalımmm resimler orda paylaşılsınnnn
facebookta var kadınlar kulübü zaten aratırsanız grup olarak çıkacaktır
yüreğimin derinliğinden gelen tüm sevgi sözcüklerini ve mutluluk dileklerimi bugün sana sunuyorum sizi seven her çocuğun ismi şeklindeydi=)
birgün kızımla öğretmenine ne yapabiliriz diye düşündük aklıma kolye yapma fikri geldi hediye ettik.öğretmeni şuncacık gibi görünen şey için özel olarak telefon etti..sonra 3 hafta kadar önce geleceğimiz beli olduğunda kızım bu ziyaretin ne anlama geldiğini bilmediği için ben anneanemle kalıcam dediğinde ama bak herkese sen ve arkadaşların bilezik yapabilirsiniz dedim.ilgisini çekti .ismini vermiyorum kızımın anaokuluna sonsuz sevgiler.sizler orada sadece toplu halde fotoları çıkan insanlarımı görüyorsunuz..ben ve kızım onlardan başkalarınıda gördük..[/IMG]efe,ege,irem,muhammet,muhammed emin,zeynepkızım,ilke,elif,tuana,anıl,,alp,melih,selin,ayça,zeynep,berke,ferhat,edanur,ege,nisa,nehir,eylül,yağız,ayşe,cemre,aynur,efe berk, sudenazkaan,berk,merve,efe,metehan,beren,eylül,nil,erenay,ali bu arada bakmakla görmek arasındaki fark ancak sizin gibi fotoğraftan anlayan bir insana yakıştı ve bu hediyelere dikkat çektiniz çok teşekkür ederiz ..=)
Aklıma birşey geldi.Teyzelerin gözlerinin altı mordu bende jeton yeni düştü ağladıkları için mordu galiba.Hatta kıpkırmızıydı..
Bende KAzenin taşıdığı bir bebek arabalı resim var ama sizin ki mi bilmiyorum.
BEnde olan resimleri burda yayınlamak istemiyprum zira yayınlanmasını istemeyen çıkabilir. Onlar için bir çözüm bulun size ileteyim.
Birsürü fotoğraf var eklense artık topiğe.
Merak ediyoruz ama yaa
Ortada pyalaşılacaksa facebook a gerek yok ki burda da payaşılabilinir.
Bazı arakadaşlarınız hiç bir yerde resminin olmasını istemiyor o bakımdan söyledim.
ilk bizim 15li mapısdasların resimleri konmuştu sonra açılmadı.
benim için sakıncası yok churly.
höyttt çekilin toptancı geldi=)zira tuhafiye tükkanı olan bir gacı olarak bize gelen fiyata alabilirim ve ayarlamasını yapabiliriz....nolur bu sefer çarşamba olsun=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?