Kazen eğer izmit gibi bir yere gidilecekse
lütfen mümkün olursa bipazar günü olsun
çünkü böyle hayır işlerine mutlaka katılmak isterim
ama şehir dışına eşim razı olmaz tek yollamaya
o yüzden pazar olursa biçok kişi rahatlıkla eşiyle gelebilir
Kazen eğer izmit gibi bir yere gidilecekse
lütfen mümkün olursa bipazar günü olsun
çünkü böyle hayır işlerine mutlaka katılmak isterim
ama şehir dışına eşim razı olmaz tek yollamaya
o yüzden pazar olursa biçok kişi rahatlıkla eşiyle gelebilir
Bu konuda ben şanslıyım herhalde .Diyarbakıra gidiyorum desem karışmaz.Yaa bende yaa onda bir arıza var
:86: Aslında eşim banada izin verir
izin vermekte değil hiçbir zaman zaten beni kısıtlamadı
ama belki istemeye bilir tek başıma şehir dışı
eşimin gelmesini bende isterim
çoğu kişi eşiyle daha rahat olacaktır eminim
ayrıca nasıl bir faliyet yaptığımızı görmesi , kazeni curly tanıması , kk yı daha iyi anlaması açısından
Canım normali bu zaten.Bizim duruma bakma:13:
kızlar tarihi ne zaman netleştirirsiniz?? daha önceki msjmda yazmıştım iç çamaşır konusunda eksikleri varmış elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışçam.. patronumla konuşup bu hayır işine destek vermesini isticem.. bizim yan firmada çamaşırcı onlardanda ricada buluncam geri çevirmeyeceklerine eminim..eş dost ve kendi imkanlarımlada bi kısmını satın aldımı baya kolaylarız hediye işinibirde kaç amcamız kaç teyzemiz var net adeti bien varmıı?? gelmeyi ve yardımcı olmayı çok istiyorumm...
Eltimler çoğunluk sağlanadığı için huzurevine gidemiyorlarmış.Ben yine dün sabah ki moda döndüm.Kızlar siz aktifsiniz sitede ,yardım meleklerinde bir topik açalım huzurevine yardım diye.Gelemeyenlerde (şehir dışındakilerde) konuyu açan arkadaşa kargo yapar.Hem onların gönlü olur hemde yaşlılara giderken tam teşkilatlı gideriz.Bu arada kk lı olmayan arakdaş çevremizede yardımdan bahsederiz.Kamyonla gitmek zorunda kalabiliriz.
OKULÖNCESİ OYUNCAK VE MATERYALİMİZ YOK DERECEDE AZ VE 75 TANE OKULONCESİ ÖĞRENCİMİZ VAR
SAYIN YETKİLİLER OKULUMUZ 537 ÖĞRENCİSİ OLAN DERME ÇATMA BİR KÖY OKULUDUR. YAPIM TARİHİ 1954 OLAN OKULUMUZA 1998 DE 4 SINIFLI YENİ BİR BİNA DAHA YAPILMIŞ AMA BU SENYE KADAR NE SUYU NE DE TUVALETİ VARDI. KÖYLÜNÜN YARDIMIYLA SONDAJ KUYUSU AÇIP OKULUMUZA SU GETİRDİK VE TUVALET YAPILMAYA BAŞLANDI. FAKAT OKULUMUZUN KAPI VE PENCERELERİ ÇOK KÖTÜ DURUMDA OLUP YAĞMUR SULARI İÇERİ GİRİYOR AYNI ZAMANDA SOĞUK GEÇİRİYOR. OKULUMUZA ODUN BİLE VERİLMEDİ Kİ TEZEK VE KÖMÜRLE OKULUMUZU NASIL ISITACAĞIMIZI KARA KARA DÜŞÜNÜYORUZ. OKULUMUZUN DUVARLARINDA ÇARTLAMALAR MEYDANA GELMİŞ VE BUDURUM TEHLİKE ARZEDİYOR AYNI ZMANDA ELEKTRİK TESİSARI ÇÖKMÜŞ DURUMDA KABLOLAR TEHLİKE ARZEDİYOR BU DURUMLAR İÇİN GEREKLİ YAZIŞMALARI YAPTIĞIMIZ HALDE HERHANGİ BİR ÇALIŞMA YAPILMADI. OKULUMUZUN TÜM SINIFLARININ ACİL BİR BOYA BADANA İHTİYACI VAR. SIRA VE MASALARIMIZ KIRIK DÖKÜK, BİLGİSAYARLARIMIZIN ÇOĞU SÜREKLİ ELEKTRİK GİDİP GELDİĞİNDEN BOZULMUŞ, DERS MATERYALLERİMİZ YOK DENECEK KADAR AZ. KİMDEN YARDIM İSTEDİYSEK KAP
ILAR YUZUMUZE KAPANIYOR. GEÇEN SENEDEN BERİ DİLENCİ GİB ORDAN BURDAN DURUMU DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORUZ AMA YETERLİ OLMUYOR. LÜTFEN İMKANINIZ VARSA BİZİM OKULUMUZA EL UZATIN 537 TANE ÖĞRENCİYE YAZIK BU KIŞ ÜŞÜMESİNLER DÜZGÜN BİR ORTAMDA DERS İŞLESİNLER. SAYGILARIMI SUNUYORUM. OKUL MÜDÜRÜ : ESAT TOZYILMAZ
Az once esat hocayi aradim dedim ki gelsem beni misafir ederim basim gozumle dedi ne dersiniz ?
Az once esat hocayi aradim dedim ki gelsem beni misafir ederim basim gozumle dedi ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?