sözümüzü tamamladık

nasıl yani ne köyü ne izmiti ne planı hangi arada yaptınız yeni bir plan yetişemiyorum hızınıza yahu açıklamada yapın bakem kızlar huu=)

casmin kapıda öyle genel sohbet olarak konuştuk kazen ile izmit olmak zorunda değil, biz onun üzerine konuştuk diye izmit dedim. yardıma muhtaç herhangi bi köy....

Kazen eğer izmit gibi bir yere gidilecekse
lütfen mümkün olursa bipazar günü olsun
çünkü böyle hayır işlerine mutlaka katılmak isterim
ama şehir dışına eşim razı olmaz tek yollamaya
o yüzden pazar olursa biçok kişi rahatlıkla eşiyle gelebilir

Bir firmada çalışan arkadaşlarım yardıma ihtiyacı olan okulu baştan aşağı boyar siler süpürür.götürdüklerini yetleştirirlerdi.Ben geçen seneler kızımın kullanılmış oyuncaklarını bir okulun anasınıfına göndermiştim.Çocuklar resim bile çekip gönderdiler bana.Öğretmen bana nasıl teşekkür edeceğini şaşırmıştı.Altı üstü kullanılmış bir koli oyuncaktı.İhtiyaç olunca o bile makbule geçmişti.

Bu konuda ben şanslıyım herhalde .Diyarbakıra gidiyorum desem karışmaz.Yaa bende yaa onda bir arıza var

Bu konuda ben şanslıyım herhalde .Diyarbakıra gidiyorum desem karışmaz.Yaa bende yaa onda bir arıza var

:86: Aslında eşim banada izin verir
izin vermekte değil hiçbir zaman zaten beni kısıtlamadı
ama belki istemeye bilir tek başıma şehir dışı
eşimin gelmesini bende isterim
çoğu kişi eşiyle daha rahat olacaktır eminim
ayrıca nasıl bir faliyet yaptığımızı görmesi , kazeni curly tanıması , kk yı daha iyi anlaması açısından

Son düzenleme:

Canım normali bu zaten.Bizim duruma bakma:13:

vallahi benim ki kır dizini otur oturduğun yerde ne işin var 2 çocukla der yapıcaksan yardım yollarsın bir arkadaşına gitmen şart değil diyede ekler..dejavu yaşadım bu sözlerle neden acaba=)amaaa çarşamba olursa o geleceği ve götüreceği için şunu der gidip bi görelim bakalım sevgili kadınlar kulübünü hahahah=)

Eltimler çoğunluk sağlanadığı için huzurevine gidemiyorlarmış.Ben yine dün sabah ki moda döndüm.Kızlar siz aktifsiniz sitede ,yardım meleklerinde bir topik açalım huzurevine yardım diye.Gelemeyenlerde (şehir dışındakilerde) konuyu açan arkadaşa kargo yapar.Hem onların gönlü olur hemde yaşlılara giderken tam teşkilatlı gideriz.Bu arada kk lı olmayan arakdaş çevremizede yardımdan bahsederiz.Kamyonla gitmek zorunda kalabiliriz.

kızlar tarihi ne zaman netleştirirsiniz?? daha önceki msjmda yazmıştım iç çamaşır konusunda eksikleri varmış elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışçam.. patronumla konuşup bu hayır işine destek vermesini isticem.. bizim yan firmada çamaşırcı onlardanda ricada buluncam geri çevirmeyeceklerine eminim..eş dost ve kendi imkanlarımlada bi kısmını satın aldımı baya kolaylarız hediye işini birde kaç amcamız kaç teyzemiz var net adeti bien varmıı?? gelmeyi ve yardımcı olmayı çok istiyorumm...

ay arkadaşlar ne kadar hayırlı bir ziyaret olmuş ay çok yaşayın emi süpersiniz

Net kaç kişi var bilinmiyor elden vereceksek bizim gittiğimiz zaman izin verilen 100 civarı erkek 100 civarı bayan ... toplamda 3 bina gezdik elimizde ki hediyeler işte ancak yetti gibi çok az kişiye eksik geldi...

100 erkek 100 bayan için hazırlanabiliriz.. fazla mal göz çıkartmaz yedekli de dağıtabiliriz..

Ama şu da var ki orada ki gerçek sayı 600-700 kişi imiş... bebek ve çocukları saymazsak tabi bu rakam... çocuk sayısını bilmiyorum sitesin de yazıyordu sanki..

Son düzenleme:

Yöneticilerimiz izin verirse konu açmamız ben konuyu yönlendirmek için gönüllü olabilirim fazla vaktimden dolayı rahat rahat uğraşırım...Kazenden onay almalıyız..

Arkadaşlar şu an sadece çamaşır ve çorap ihtiyacını karşılayacağımız için bizi fazla sarsmayacaktır bu proje ve hemen ardından adminlerimizin de dediği gibi okul projesine geçebiliriz...

Az once esat hocayi aradim dedim ki gelsem beni misafir ederim basim gozumle dedi ne dersiniz ?

Az once esat hocayi aradim dedim ki gelsem beni misafir ederim basim gozumle dedi ne dersiniz ?

Okulun hangi ilde olduğuna baktım yazmamışsınız sanırım, sizin gösterdiğiniz yol doğrultusunda arkanızda destekçiniziz biliyorsunuz, her ne kadar kk ipi ile kuyuya inilmez desekte, ipi göğüsleyebilecek veya ucundan tutacak bir çok arkadaşımız var...

Neler yapabiliriz?

bu okul nerde kazen,ne kadar zor çocuklar için böyle bir okulda okumak

boya badana halledebiliriz sanki
keşke kocam pimapenci olsaydı
ama aklıma bişey geldi
belki olur eşime bi sorayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…