Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ayrıca dediğim sitenin arama motoruna cartoon wedding yazdığınızda bir sürü etiket çıkıyor haberiniz olsun
kızlar ayrıca dediğim sitenin arama motoruna cartoon wedding yazdığınızda bir sürü etiket çıkıyor haberiniz olsun
nben gelin damat dedim çok çıktı çok çok beğendim sağolasın vallaha yaptığımda inşallah dönerim buralara:)))
ne demek tatlmmm ne demek
Beğendiğiniz resmi seçin, resme sağ tıklayıp resmi farklı kaydet seçeneğini seçtiğinizde resim sitede göründüğü boyutta kaydoluyor. Eğer Photoshop kullanabiliyorsanız Clone stamp tool veya Healing brush tool aracılığıyla yazıyı silebilirsiniz. Fırça boyutunu küçük tutmak faydalı oluyor. Resim fazla bozulmuyor.
Hımm bir de şunu farkettim, sağ üstte display preferences diye bir bölüm var orda size'ı large yapmak gerekiyor sanırım daha büyük boyutlu fotolar için ama tıkladığınızda üyelik istiyor. Birkaç siteye daha baktımancak onlar da büyük boyutlar için ücret talep ediyor.