• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi sözümüz :)

hmmm 105 den daha az sayıda alabilir miyiz acaba ben kına icin dusunuyorum o kadar kişi cagırmıcam :9:

toptan satıldıgı için bozmazlar canm sen al kalanını bebeğinizn doğum gününe falan kullanırsınz :9:

canım teşekkürler ben sipariş vereceğim 110 tane alayım belki 220 tane alırım biri söz diğeri kına için nişanda bilem kullanılır çok hoşlar

söze kahve nişanada bonibon koyarım :))))

canım bu arada ben o siteyi ziyaret ettim çok şeker ettikerler var ama etiketlerin üzerindeki shutterstock. yazsını nasıl yokedeceğimi biliyormusun çok beğendim

kavanozlarda sipariş edeceğim kalsınlarrr

kızlar ayrıca dediğim sitenin arama motoruna cartoon wedding yazdığınızda bir sürü etiket çıkıyor haberiniz olsun

Beğendiğiniz resmi seçin, resme sağ tıklayıp resmi farklı kaydet seçeneğini seçtiğinizde resim sitede göründüğü boyutta kaydoluyor. Eğer Photoshop kullanabiliyorsanız Clone stamp tool veya Healing brush tool aracılığıyla yazıyı silebilirsiniz. Fırça boyutunu küçük tutmak faydalı oluyor. Resim fazla bozulmuyor.

kızla eğer photoshop bilmiyorsanız Paint.net diyo bir program var oradan yapın cok kolay bi program.bildiğimiz Paint programının üst versiyonu.internete yazın indirin tavsiye ederim

Beğendiğiniz resmi seçin, resme sağ tıklayıp resmi farklı kaydet seçeneğini seçtiğinizde resim sitede göründüğü boyutta kaydoluyor. Eğer Photoshop kullanabiliyorsanız Clone stamp tool veya Healing brush tool aracılığıyla yazıyı silebilirsiniz. Fırça boyutunu küçük tutmak faydalı oluyor. Resim fazla bozulmuyor.

tatlım ben dün senin dediğin gibi kaydettim fakat küçük oluyo ve büyüttüğünde resim bozuluyo nasıl yaptın ya yardım :43:

shutterstock sitesine girdikten sonra arama kısmına wedding couple yazdım. Çıkan resimlerden beğendiğimin üzerine sol tıkaldım, daha sonra sağ tıklayıp farklı kaydet dedim. Belki seçtiğiniz resmin boyutu küçüktür. Benim bulduklarımdan biri de diğerlerine göre küçük. Zaten büyük derken çok fazla birbüyüklükten bahsetmedim. Ör.
$stock-vector-hand-drawn-wedding-couple-on-gray-background-111349142.jpg

Hımm bir de şunu farkettim, sağ üstte display preferences diye bir bölüm var orda size'ı large yapmak gerekiyor sanırım daha büyük boyutlu fotolar için ama tıkladığınızda üyelik istiyor. Birkaç siteye daha baktımancak onlar da büyük boyutlar için ücret talep ediyor.

Hımm bir de şunu farkettim, sağ üstte display preferences diye bir bölüm var orda size'ı large yapmak gerekiyor sanırım daha büyük boyutlu fotolar için ama tıkladığınızda üyelik istiyor. Birkaç siteye daha baktımancak onlar da büyük boyutlar için ücret talep ediyor.

seninki iyi canım benimkiler miniminnacık yardımların için teşekkür tatlım :16:

Back