• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi sozummmmmmm

dedım arkadaşlar :) oturmaya gelmıslerdı gecırırken hanı opeyım anne grs dedım oda tamam annem grs dedı :) hoşuma gttı umarım onnda gtmstr.bgunde bn gtmstım 2 3 kere hep dedımm .gzldı arkdslar szum :) anlmdn oldu

arkadaşlar 2 hafta sonra sozum olcak aıle arasında dedık ama gelenlere erkeklere havlu bayanlara çember dağıtalım dıyolar.ben soz kurabıyesı yapmak ıstıyorum hepsı cok fazla olur dedım sadece soz kurabıyesı yapsam dağıtsak olurmu fıkırlerınıze ıhtıyacım var.. ve sozlendıkten sonra kaynanya anne dıyormusunuz sıyen varmı yanı nezaman denmeli anne baba :10:

kurabiye güzel fikir canım güzel olur aslında sizi zorlamazsa ikisinide yap havlunu çemberini dağıt kurabiyenide dağıtırsın. anne hemen demelisin yoksa çok zorluk çekersin bitürlü diyemezsin başta dedin dedin yoksa benim gibi bir yıl oldu sözleneli hala diyemedim

sonunda sozum oldu arkadaslar :) hayırlısıyla atlatım:) sözden sonra bıkere gıttım yemeğe :) ama nezaman anne baba demelıyım bılmıyorum oyle konuşurken bıkere desem demeye başlasam cokmu erken bılemedım ...

hayırlı olsun canım görmemişim bende sözünün olduğunu cevap yazmıştım :) Allah mutlu mesut etsin

Kurabiye yeterli bencede.
İcinden nasil geliyorsa oyle hitab et.
Ben nisan yuzukleri takildiktan sonra soylemeye calistim.
Ama bir cok kez agzimdan 'yenge' tabirini kacirmisimdir :))
Mutluluklar hayirli olsun.

ah ahhh anne baba deme konusu cok degısık ya :) nasıl denılıcek bı anda bılmıyorum benımde mayısta sozum var allahın ıznyle teyze dyrum annesıne :)

Back