arkadaşlar 2 hafta sonra sozum olcak aıle arasında dedık ama gelenlere erkeklere havlu bayanlara çember dağıtalım dıyolar.ben soz kurabıyesı yapmak ıstıyorum hepsı cok fazla olur dedım sadece soz kurabıyesı yapsam dağıtsak olurmu fıkırlerınıze ıhtıyacım var.. ve sozlendıkten sonra kaynanya anne dıyormusunuz sıyen varmı yanı nezaman denmeli anne baba
bence sadece kurabiye yap dağıt diğerine hiç gerek yok. anne demeye gelince anne demelisin tabiki ama anne demek istemiyosan başına adını ekleyip söyleyebilirsin mesela fatma anne gibi :)
bende oyle duşundum canım sağol:) sevgılım askere gıdıcek dugun nezaman bellı degıll allah kerım :) ama anne demek ısterım tabı baba falan sozlendıgımde erken mı olur doğrumu olur onu bılmıyorum buyuzden srdum =)
bence erken olmaz ve bu onun hoşuna bile gidebilir :) asker beklemeye gelince de ben 15 ay bekledim Allah sabır versin ama unutma beklemek sorun değil asıl gelince onun kendine gelmesini beklemek o 15 ay beklemenden daha zor oluyo
nıye canım sogukmu davranıyoo fıkırlermı degısıyoo :S
özgür olmak istiyo seni hiç dinlemiyo işte ben askerdeyken onu yapamadım bunu yapamadım karışma bana diyo sen askerdeyken sadece onu özlüyosun ama o sadece seni özlemiyo sen hep onunla vakit geçirmek istiyosun ama o herkesle geçirmek istiyo ama 1-2 ay sonra düzeliyo herşey sen yinede içini ferah tut :)
hım anladım ttlım sağol:)
arkadaşlar 2 hafta sonra sozum olcak aıle arasında dedık ama gelenlere erkeklere havlu bayanlara çember dağıtalım dıyolar.ben soz kurabıyesı yapmak ıstıyorum hepsı cok fazla olur dedım sadece soz kurabıyesı yapsam dağıtsak olurmu fıkırlerınıze ıhtıyacım var.. ve sozlendıkten sonra kaynanya anne dıyormusunuz sıyen varmı yanı nezaman denmeli anne baba
Bende askerimi bekledim Allah a şükür dediklerinin hiçbirisi omadı, erkegin karekteriylede alakalı o biraz :)özgür olmak istiyo seni hiç dinlemiyo işte ben askerdeyken onu yapamadım bunu yapamadım karışma bana diyo sen askerdeyken sadece onu özlüyosun ama o sadece seni özlemiyo sen hep onunla vakit geçirmek istiyosun ama o herkesle geçirmek istiyo ama 1-2 ay sonra düzeliyo herşey sen yinede içini ferah tut :)
Bende askerimi bekledim Allah a şükür dediklerinin hiçbirisi omadı, erkegin karekteriylede alakalı o biraz :)
Kesinlikle öyle :)Kesinlikle katılıyorum:) Bende de böyle sorunlar olmadı :) olanlar var Mutlaka ama herkes aynı olacak diye bir kaide Yok ki:).
nısan olmıcak hrlde ttlım askere gıtcek geldgınde dırek dgn ıstıyıoz bkcaz :)
sonunda sozum oldu arkadaslar :) hayırlısıyla atlatım:) sözden sonra bıkere gıttım yemeğe :) ama nezaman anne baba demelıyım bılmıyorum oyle konuşurken bıkere desem demeye başlasam cokmu erken bılemedım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?