• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi sozummmmmmm

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaşlar 2 hafta sonra sozum olcak aıle arasında dedık ama gelenlere erkeklere havlu bayanlara çember dağıtalım dıyolar.ben soz kurabıyesı yapmak ıstıyorum hepsı cok fazla olur dedım sadece soz kurabıyesı yapsam dağıtsak olurmu fıkırlerınıze ıhtıyacım var.. ve sozlendıkten sonra kaynanya anne dıyormusunuz sıyen varmı yanı nezaman denmeli anne baba :10:

arkadaşlar 2 hafta sonra sozum olcak aıle arasında dedık ama gelenlere erkeklere havlu bayanlara çember dağıtalım dıyolar.ben soz kurabıyesı yapmak ıstıyorum hepsı cok fazla olur dedım sadece soz kurabıyesı yapsam dağıtsak olurmu fıkırlerınıze ıhtıyacım var.. ve sozlendıkten sonra kaynanya anne dıyormusunuz sıyen varmı yanı nezaman denmeli anne baba :10:

bence sadece kurabiye yap dağıt diğerine hiç gerek yok. anne demeye gelince anne demelisin tabiki ama anne demek istemiyosan başına adını ekleyip söyleyebilirsin mesela fatma anne gibi :)

bence sadece kurabiye yap dağıt diğerine hiç gerek yok. anne demeye gelince anne demelisin tabiki ama anne demek istemiyosan başına adını ekleyip söyleyebilirsin mesela fatma anne gibi :)

bende oyle duşundum canım sağol:) sevgılım askere gıdıcek dugun nezaman bellı degıll allah kerım :) ama anne demek ısterım tabı baba falan sozlendıgımde erken mı olur doğrumu olur onu bılmıyorum buyuzden srdum =)

bende oyle duşundum canım sağol:) sevgılım askere gıdıcek dugun nezaman bellı degıll allah kerım :) ama anne demek ısterım tabı baba falan sozlendıgımde erken mı olur doğrumu olur onu bılmıyorum buyuzden srdum =)

bence erken olmaz ve bu onun hoşuna bile gidebilir :) asker beklemeye gelince de ben 15 ay bekledim Allah sabır versin ama unutma beklemek sorun değil asıl gelince onun kendine gelmesini beklemek o 15 ay beklemenden daha zor oluyo

bence erken olmaz ve bu onun hoşuna bile gidebilir :) asker beklemeye gelince de ben 15 ay bekledim Allah sabır versin ama unutma beklemek sorun değil asıl gelince onun kendine gelmesini beklemek o 15 ay beklemenden daha zor oluyo

nıye canım sogukmu davranıyoo fıkırlermı degısıyoo :S

nıye canım sogukmu davranıyoo fıkırlermı degısıyoo :S

özgür olmak istiyo seni hiç dinlemiyo işte ben askerdeyken onu yapamadım bunu yapamadım karışma bana diyo sen askerdeyken sadece onu özlüyosun ama o sadece seni özlemiyo sen hep onunla vakit geçirmek istiyosun ama o herkesle geçirmek istiyo ama 1-2 ay sonra düzeliyo herşey sen yinede içini ferah tut :)

özgür olmak istiyo seni hiç dinlemiyo işte ben askerdeyken onu yapamadım bunu yapamadım karışma bana diyo sen askerdeyken sadece onu özlüyosun ama o sadece seni özlemiyo sen hep onunla vakit geçirmek istiyosun ama o herkesle geçirmek istiyo ama 1-2 ay sonra düzeliyo herşey sen yinede içini ferah tut :)

hım anladım ttlım sağol:)

Şimdiden mutluluklar dilerim canım :) Ikisi arasında kaldıysan eğer Kesinlikle kurabiye yapmalısın.. Bende kurabiye ve minik cam şişede kolonya arasında kaldım.. Kalıcı olsun istiyorum kurabiye pek kalıcı değil ama çok şeker göze hitap ediyor:) sözden sonra anne deniyor bildiğim kadarıyla bizim de söze bir iki Ay kaldi söylemek istiyorum ama sanırım önce ondan beklerim :) Bende 15 Ay asker bekledim Allah yardımcınız olsun ikinizede kolay değil.. Birde senin sözün benden önce olacak burda paylaşırsan çok sevinirim çünkü aklım çok karışık her türlü fikire açığım:)

Bende askerimi bekledim Allah a şükür dediklerinin hiçbirisi omadı, erkegin karekteriylede alakalı o biraz :)

saolun paylaşırım canım . fakat sözde aıle arasındada olsa ılla bısı takıyor galba kaynana ne ıstemelıyım tektaşım yom tektaş aldırcaktım oyle duşundum .erkeğe ne takmalıyız bız altın mı

sonunda sozum oldu arkadaslar :) hayırlısıyla atlatım:) sözden sonra bıkere gıttım yemeğe :) ama nezaman anne baba demelıyım bılmıyorum oyle konuşurken bıkere desem demeye başlasam cokmu erken bılemedım ...

sonunda sozum oldu arkadaslar :) hayırlısıyla atlatım:) sözden sonra bıkere gıttım yemeğe :) ama nezaman anne baba demelıyım bılmıyorum oyle konuşurken bıkere desem demeye başlasam cokmu erken bılemedım ...

hayırlı olsun canım, allah tamamına erdirsin, nasıl oldu nasıl geçti anlatabilir misin

hayırlı olsun canım içinden geliyosa diyebilirsin nişandan sonra da münasip olur ama nişana çok varsa içinden de geliyosa de yani ne olucak..ben biraz yabani olduğumdan evlendikten sonra diyebildim ancak :27:

Allah tamamına erdirsin canm.bence anne-baba demelisin.benim nişanlım böyle şeylere hiç takılmamasına rağmen birgün annesigille telde konusuyorduk espiri yaptı.bu hatun hala anne demiyo fln gibisinden:)öyle olunca mecbur dedim bende amaann iide oldu şimdi düşünyorumda teyze-amca dediğim zamanlar bi komiğime gidiyor:40::40::40:

Back