- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
merhaba Gebelige hazırlık bölümüne yazmışsınız.Merhaba.
1 hafta sonra isteme olcak. 2-3 hafta sonra da nişan olacak.
Bu süreçte kıza ne takılır erkeğe ne takılır bilen var mı aranızda?
Hiç normal değil, benim de ablam evlendi, asla konusunu bile açtırmadı ailem, bir ara açacak gibi oldu damadın babası, "siz bilirsiniz" dendi, konu kapandı.ailelerin sürekli maddi durumu çocuklarıyla konuşması karşı taraftan beklemtilerini çocuklarına söylemesi normal mi
Çeyizinizi neden kayınvalideyle alacaksınız ki yani bilmiyorum ben kendim ve annemin fikrini sorarak yaptım. Mobilyayı soruyorsanız onun hakkında fikrim yok.Bişi daha soracaktım çeyiz alışverişi yaparken mesela mıtfak gereçleri veya ev eşyaları alınırken kimler olsa iyi olur
Kayınvalidede olmalı mıdor
Anladım peki kayınvalidenize çeyizinizi gösterdiniz mi bunlar benim mutfak gereçlerim diyeÇeyizinizi neden kayınvalideyle alacaksınız ki yani bilmiyorum ben kendim ve annemin fikrini sorarak yaptım. Mobilyayı soruyorsanız onun hakkında fikrim yok.
Yoo. Benim evim olacak sonuçta. İlk defa sizden duydum,öyle bir şey mi yapılıyormuş?Anladım peki kayınvalidenize çeyizinizi gösterdiniz mi bunlar benim mutfak gereçlerim diye
Ben çeyiz alışverişine başladım da ufak tefek.Yoo. Benim evim olacak sonuçta. İlk defa sizden duydum,öyle bir şey mi yapılıyormuş?
Bence fazla takıyorsunuz,gerek yok böyle şeylere. Kendiniz neyi beğendiyseniz onu alın kimseye göstermek zorunda değilsiniz. Sizin yaşam alanınız olacak. Yani kasdettiğim böyle bir zorunluluk hiç duymadım. Kayınvalidenizle aranız çok iyidir,paylaşmak istersiniz göstermek sizi mutlu eder orası ayrı.Ben çeyiz alışverişine başladım da ufak tefek.
Karşı aileyi üzmek istemem
Bu düşüncelerle sizi üzmeseler bari.Ben çeyiz alışverişine başladım da ufak tefek.
Karşı aileyi üzmek istemem
Bişi daha soracaktım çeyiz alışverişi yaparken mesela mıtfak gereçleri veya ev eşyaları alınırken kimler olsa iyi olur
Kayınvalidede olmalı mıdor
Söz de gerek yok.Karsilikli alyans ve saat takılır.Kiz fazla Nisan'da takı takmaz.Kolye takabilirler sana set halinde.Birde durumları iyi ise bilezik takarlar.Merhaba.
1 hafta sonra isteme olcak. 2-3 hafta sonra da nişan olacak.
Bu süreçte kıza ne takılır erkeğe ne takılır bilen var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?