sözü olmayan giriş müziği için yardıııııım!!!

happyzhr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
186
0
116
sadece müzik olsun istiyorum. sözlü bir müzik olunca sözlerinin yarım kalma ihtimali çok yüksek bu da hiç hoş olmuyor.. nasıl müzik olabilir kızlar yardım edin..CADIARZU

cnm çok güzel enstrumantel parçalar var onlardan birini seçebilirsin veya karaoke bir parçada olabilir

cokk guzel bı gırıs muzıgı bılıyorm bızde abımde kulandık... we cok guzel oldu..bgncegıne emınım bı dınler ıstersen.. yann tiersen j'y suis jamais allé

valse - fan fan
Melih kibar- mesaj

Bunları dinle bi canım istersen ablam ilkini nişanında ikinciyi de düğününde kullandı.. ıkiside süper oluyor..

can atilla rumeli hisarının yapılışı harıkaa.. söz yok sadece müzik gösterişli:)))

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar........ güzel parçalar inledim hepsinii..karar vermekte çok zor :))

bende giriş için melih kibar mesaj ı düşünüyorum, arkadaşım ın dügününde çalmıştı çok etkileyici gerçekten

ben nikah salonunda giriş müziği olarak celine dion because you loved me'yi seçtim, sözlü ama çok hoşş

şahsen ben sölü bişiler isterim daha romantik sadece müzük ayy bunaltıyo beni ya gıyyy gıyy bitmio iki saat işte o zaman dans bitmez benim için fisfisfis

Ben Can Atilla "Rumeli Hisarının Yapılışı" parçasını düğünümde giriş müziği olarak kullanmıştım, sonrasında da kime dinlettiysem çok beğendi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…