Ben şuan kalp krizi geçirmek üzereyim.Ben İstanbulda ailem izmirde.Annem şu dakikalarda babama 'kızın evleniyor evden uçuyor' diyor. heyecandan öleceğim yaa Sevdiceğim de tel elinde benden haber bekliyor .Yavrucak yaa
başlığı görünce ben de yazıvereyim dedim
1 senedir birlikteyiz aşkımla ayrı şehirlerdeyiz e yaşta geldi diye bi an önce yapalım dedik düğünü de ben bu kadar bi an önce olacağını bilmiyordum çünkü bizimki benle konuştu haftasına (yani geçen hafta) 2 kız kardeşi ve annesi tanışmaya geldi hatta tanışmak bi yana direk konuşmaya gelmişler :) konuşuldu edildi derken cuma akşamı da aşkım bize geldi bizimkilerle tanıştırdım şimdi şubatta istemeye gelecekler Allah nasip ederse tabi ama ondan önce babası falan yani onların evin erkekleriyle bizimkiler tanışsın diye gelecekler bi akşam sonra isteme söz nişan offff o kadar dolu ki kafam hatta burda sizin heyecanlarınızı okurken bile heyecanlanıyorum zaten görmeye geldikleri gün hiç konuşamamıştım ablası "sesini duyalım ya" diye takıldı bile hatta bana oysaki titremekten ağzımı açamadım koca hatun oldum hala titriyorum çocuk gibi istemede ne olacak Allah bilir Allah'ım yardımcımız olsun :26:
kızlar 29 ocakta da benı ıstemeye geldıler 11 subatta da onlar davet ettı bızde 18 subat da soz yapmayı dusunuyoruz ama nasıl olur ne yapmak gerekır bılmıyorum banada fıkır verın.adetler memleketlere gorede değişiyor tabı biz tokatlıyız ama adetlerını bılmıyoruz pek.erkek arkadsımda bolulu.onların neler yapması gerek bızım neler almamız gerek.lütfen yardım etsın bılenler