Kız İsteme sözü istemesi vs. yakın zamanda olacakların topiği

ayyy ben iilk günden beri aileme söylemiştim..ama annem istemiodu.. sevgilim eve gelip gitti bikaç kez..dışarda abimlerle arkadaşlarımda da görüşüo ama annem hala aynı:) dün artık dayanamadım haber bekliolar bizden dedim..hergün dışarlardayız gören oluo flan.annem hala istemio daha erken iyce gezin tozun paranızı biirktirin dio bizde artık adı konsun istioz ki onun ailesi memlekettte.. hemen birden çıkıp gelemiolar.. dünde iyce konuştum biraz gürültülü geçsede tamam dediler.. bende aşkıma söledim bütün gece uyumadı ağladı bile heyecandan:))) şimdi bakalım nolcak karne tatili gbi gelcekler herhalde ..sonra bi iki git gel tanışma derken nişan olcak herhalde... ya bide burda evleri yok amcalar falan var iadeyi ziyaret falan olmaz herhalde.. bide görümcelerimde okuyanlar var çok uzatamayız ama bende sülalenin tek kzıyım biraz naz yapıo annem ..ooooooooof yaaaaaaa kafam allak bullak.. ne kadar karışıkk yazmışım ya......

merhabalar.. bende de sorun var malesef babam biraz pürüz çıkarıyor kurban bayramında tanışmaya geldiler bizimkilerle erkek ark. ın izni olmadğı için memlekete gelememişti.şimdi aralıkta izin aldı eğer babam verirse yani bir sorun çıkarmazsa inş. nişan söz bir arada düşünüyoruz düğünü de çok uzatmadan eylül gibi yapacaz inş. ama işte bir başlangıç yapsak.. offf ne stresli bu işler yaaa((

merhaba arkdaşım ya;
evet valla çok stresli.. ya bikere yaşıcamız şeyleri böyle yaşamak zoruma gidio... hevesimi kaçırmasınlar ya.. ki bizim heyecanımız bize yetio .. heran diken üstündeyim nolcak die.. o tarafıda bezdirmeden bizimkileride ezdirmeden yapcam bişeyler artık..dedimya sülalenin tek kızıyım çok üstüme düşüolar..sevgilimde ailede tek erkek onunda öyle.. ahh bi anam tamam dese herşey okdar iyi olcakki... beklicez artık şubata kadar ozaman noclaksa olcak...Allah yardım etsin kolay gelsin sana da ne diyim......

canım ıste cıddıyetını ıyıce ortaya koyunca aılene karsı elbbette kabul edecekler umarım hersey gonlunce aksılık cıkmadan olur
boyle puruzler cıkmazsa olmaz zaten ılla aksı bırılerı cıkacak bı yerden ne var hersey tereyagından kıl ceker gıbı kolay olsa
kesınlıkle ınsanın sevınecegı yerde stres telase bırde aksılıkler cıkınca halıyle nasıl zorumuza gıtmesın bız mutlu olmak ıstıyoruz sıkıntıya gırmek degıl
çok yakın çokk yarın :)
ıstendınmı canım hemen anlat nelr oldu
haftaya cumartesi isteniyorum ben de. karışık durumlarmış ve stresli. bakalım ne olcak:44:
canım sende ıstenmıs olmalısın hemen anlat tecrubelerını fıkırler ver bıze

kesınlıkle ınsanın sevınecegı yerde stres telase bırde aksılıkler cıkınca halıyle nasıl zorumuza gıtmesın bız mutlu olmak ıstıyoruz sıkıntıya gırmek degıl

aynen canım aynen öylee.. okadar güzel şeyler varki yaşıcak.. aşkımal neler yapsak ne giysek adetler nedir falan konuşuoz biyandanda nasıl ikna etcez derdine düşünoz.. gerçekten sıkıntılı..hayrlısyla bi olsun bitsin artık.. heveslerimizde kalsın napalım.. hayrlısı olsunda.. çok saol içten yorumların için gerçekten..

[QUOTEcanım sende ıstenmıs olmalısın hemen anlat tecrubelerını fıkırler ver bıze[/QUOTE]

evet bekliyuoruzzz

kızlar merhaba,benim yaklaşık 7 aylık bir ilişkim var ama sevgilm tanıştığımız günden beri evlilik dedi durdu..Ben aslında bu kadar erken hiç düşünmemiştim hayatımda ama böyle kısmetmiş..Bende ailemle konuştum zaten annem blyodu en baştan beri.. Babamla konuştum 20 gün kadar önce o da tamam ben bi araştırayım dedi ama 20 gün geçt ses çıkmadı,bende tekrar konuştum ne oldu diye..Meğer beklemiş birz belki vazgeçerim falan diye :))) Benim hala istedğimi görünce araştırmalara başladı.Sanırım birkaç hafta çerisinde istemeye gelirler...Oooff çok heyecanlıyımmmm.....

benım babam tovbe gondermezzzz

Niye göndermesin kii?? Merak ettimm..

Babam, sevgilimi bilio tanıo görüşüolar. Olmasını da çok istiyo çünkü oğlu gibi seviyo. Sevgilim de çok şükür bu güne kadar yanlış bişe yapmadı bizimkilere karşı. Hep saygılı, ölçülü. Bu yüzden problem yoktu yani..

Hayırlı olsun şimdiden :)) Allah tamamına erdirsin güzel heyecanlar bunlar

Artık sıra bana da gelse yaaaa..

merhaba canımm

annenin naz yapması normal ama tek kızsan sülalede :))
inşallah bu saatten sonra da bir aksilikle karşılaşmazsınız. Evliliği ne zamana düşünüyosunuz? Çeyizler falan ne durumda :) Evin, sülalenin tek kızı olduğuna göre çeyizin harkulade bişe olur :)))

ama fazla naz da beni usandırıo:)) iyi bazen,bazen de bi damarı tutuoki:)) bi de adı "o çocuk" öldürcek bu kadın beni ya:))) eminim ilerde çok sevecek ama
bana kalsa evlilik sonbahar gibi ama sevgilim nisan giib istio. daha uzamasın dio..
ya çeyizimi sorma.. annem ne yaptıysa yıllardır hiç bilmiom..ben özenmim die yıllarca göstermedi bana:) bide okul falan derken kaldı.. daha yeni kendi başıma bişeyler yapıom.. ama eminim ki ozamn gelince halalar amcalar yengeler donatcak:))) ayyyyy hayrlısı yaaaa..
sen anlat canımm siz ne alemdesiniz..fikir olsun banada:)

selammmm,
Benim kis isteme yarin muhtemel soz de yarin olacak ama ben cok karistim. yani ya yarin babam bir tepki verirse ya da erkek tarafi hadi sozumuzu keselim dediginde ne bileyim iste babam ilk kez gorecek hem sevgilimi hem de onun ailesini. hem isteme hem de soz ikisi bir arada yapmak uygun olur mu ya da benim olabilir mi yarin sozum bilmiyorum hic? babam sert biridir biraz peki gelsinler demesi bile mucize gibi..

kızlarrr bende bu gruptayım artık.
erkek arkadaşımın babannesi vefat etmişti, nişan ertelenecek sandık ama evde ve aile içi müziksiz falan olacağı için sorun olmaz yaparız demişler.
şu konuda yardım istiyorum.
nişanda 30 kişi falan gelcek yaş pastanın yanında ikram edilecek açık büfe tarzı neler yapabiliriz.
lütfen herkes ne yapmış ne yapacak fikirlerini paylaşsın.
teşekkürlerrrrrr

aynı durumdayız ya..ne oldu ne bitti anlatmamışsın.benimkiler tanıştı ama sözde yüzük takılmasını istemiyorlar.yarın akşam büyük gün.o kadar ruhsuzum ki şu an.hiç öyle abartılı şeyler de hazırlamayacağım.3 çeşit yeterde artar bile.kıyafetimde gayet sade.hiç telaş yapmayın bence.sakınan göze çöp batar hesabı olmasın.abartıya kaçtıkça insanın panikten eli ayağına dolaşır diye düşünüyorum.hayde hayırlısı ya...herkese mutluluklar tez vakitte inşallah........

kızlar bende aranıza geldim haftaya pazar benide istemeye geliyolar. geçen pazar annesi annemle tanışmaya geldi.
sofralar kuruldu afiyetle yendi. çok güzel muhabbetler edildi. inşallah hayırlısı olur 6 senelik ilişkim güzel bi yuvaya dönüşür.
hepinizi kutlarım kızlar hayırlı olsun

Ocak sonu gibi kısmetse yine gelicekler bir kez geldiler kurban bayramından hemen sonra biraz tatsızlık oldu ama tanışılmış oldu ve bir kez daha gelicekler allahın izniyle duaya o kadar çok ihtiyacım var ki
İnşallah rabbim bu sefer nasip ederde yüreğim içim rahatlar :)

yahu nedir bu böyle ya...hayırlısı olsun diyelim.beni de vermediler ya..erkek tarafına kafayı yedirttiler.herkes ısrarla defalarca istedi beni ama tık yok.bu tanışma olsun zamana ihtiyacımız var bizim dediler.(damat adayını tanımak için).şaka gibi.artık 20 günde bir ağırlayacağız sanırım.yandım ben ya..ama ne yalan söleyeyim gayet keyifliydi.

kızlar benide ocakta istemeye gelecekler.aslında cok erken ama beklemek istemiyorlar, bıran önce adı konulsun diye.yalnız beni düşündüren konu;kız istemeye gelinmeden önce birşey getırılıyormu?ne ikram edilir?kıyafette sade olmak daha iyi mi?tecrubeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var..lütfen

bende aynı dertten yanıyorum arkadaşlar,aşkımı annemle tanıştırdım niyetinmizin ciddi olduğunu anlattık ama annem pek olumlu bakmıyo neymiş evi yokmuş beğenmemiş falan ileride mutsuz olurmuşum. ben çalışıyorum çok şükür iyi bi işim var sevgilimde iyi bir şirkette kendini kanıtlamış çok şükür sağlıklıyız çalışıp yaparız diyorum anlamıyor babam daha ılımlı ama annem öyle değil ben istiyorumki hepsinin rızası olsun arkamda olsunlar ama olmadı işte..sevgilimin ailesi uzakta hemen kalkıp gelemiyolar bide yaşlılar aşkımda haber bekliyor nezaman gelelim diyor bilmiyoki annemin tepkisini offf ne yapacağım bilmiyorum ama sanırım aşkımın arkasında durup kararlı davranmak zorundayım rabbim hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısını versin arkadaşlar çok zormuş bu işler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…