Kız İsteme sözü istemesi vs. yakın zamanda olacakların topiği

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
kızlar daha ısteme söz olmadı sureklı arastırıyorum nasıl yapılır ne edılır ne alınır nasıl olur bırsuru sey aılemınde ılk cocugu oldugum ıcın acemıyız
burda bırbırımızle muhabbet ederek fıkır alısverısınde bulunalım hemde kaynasıp tanısalım

gırıp okuyorsunuz ama bırsey yazmıyorsunuz oncelıkle kendımı tanıtayım o zaman adım selda ankarada oturuyorum 23 yasındayım 4 yıllık bır ılıskım var ocak gıbı gelmek ıstıyolar artık umarım herseyın hayırlısı olur

Hayırlı olsun tatlım güzel heyecanlar bunlar bizimde şubatta isteme olacak. Yarın annemle ilk kez onlara gideceğiz bayramdan önce sevgilimin annesi gelmişti şimdi onlar bizi davet etti :) insanın içi içine sığmıyor yüzümüzün akıyla çıkalım inş..

Ben şuan kalp krizi geçirmek üzereyim.Ben İstanbulda ailem izmirde.Annem şu dakikalarda babama 'kızın evleniyor evden uçuyor' diyor. heyecandan öleceğim yaa Sevdiceğim de tel elinde benden haber bekliyor .Yavrucak yaa

hayırlı ugurlu olur ınsallah tatlım bu ıadeyı zıyaretten sonra yuzuk takılıyor dımı tekrar geldıklerınde bu arada herkesın allahın akıyla cıksın allahımmmmm

sızın ısteme ne zaman tatlım daha bellı degıl sanırım

Merhabaa :)pazar günü tanismak icin gelecekler.. cok heyecanliyim ve ne giyicemi nasil davranicami hic bilmiyorum..
caya gelecekler pazar günü.. sizce neler hazirlayim?? ne giyineyim? etekmi yoksa normal günlük mü giyineyim?

darisi herkesin basinaa

Merhabaa :)pazar günü tanismak icin gelecekler.. cok heyecanliyim ve ne giyicemi nasil davranicami hic bilmiyorum..
caya gelecekler pazar günü.. sizce neler hazirlayim?? ne giyineyim? etekmi yoksa normal günlük mü giyineyim?

darisi herkesin basinaa

Son düzenleme:
Benim isteme olayım da yılbaşından sonra muhtemelen ama benım coook büyük korkularım var ya 1 yıldır bunu beklediğim halde sevinemıyorum bıle valla napıcam ben bılmem ki

tanısmaya geldıklerınde gunluk gıyınırsın canım ıstemeye geldıklerınde elbıse gıyersın ben oyle dusunuyorum bakalım hayırlısı bende nasıl davranacagımı hıc bılmıyorum allah yardımcımız olsun

Aslında ben kayınvalideden bıraz tırsıyorum vala cok karsı cıktı basta.. Ayırmak içinde üstün çabalar gösterdi ama hüsrana uğradı.. Gerçi hakkımda yalan yanlış doldurdular onu bizi cekemeyen insanlar tamamen bundan kaynaklıydı durum..Şimdi gönlü oldu ikna edıldı bi sekilde ama daha hıc karsılasmadık vala önceden bulsa bi kasık suda boğardı benı o derece istemıyodu simdi ne olur ne biter , iyi mi davranır bilemıyorum , acıkcası ben ''sırf oğlum ıstıyo dıye razı oldum'' gibi bi düsünce içerisinde olmasından cok korkuyorum..

hersey senın elınde canım ona oyle bı davranmalısınkı tum onyargılarıı yıkmalısın aslında ne kadar sevecen oldugunu ona gostermelsısın

Cevap vereyim vermesine de bende bilmiyorum ki cumartesi aksam isteme + söz olcak bizde çok asiri heyecanliyimmm :))
Bu arada yasimiz ve iliski süremiz uyuyor ne tesadüf :))

Cevap vereyim vermesine de bende bilmiyorum ki cumartesi aksam isteme + söz olcak bizde çok asiri heyecanliyimmm :))
Bu arada yasimiz ve iliski süremiz uyuyor ne tesadüf :))

aaa oylemı tatlım sen kac dogumlusun bakalım senınkı ka dogumlu memleketlerınız ne mustakbel sozlunle

aaa oylemı tatlım sen kac dogumlusun bakalım senınkı ka dogumlu memleketlerınız ne mustakbel sozlunle

ben 88'liyim, müstakbel sözlümde 86'li.. o kayserili ben istanbul / nevsehir karisimi biseyim :)) ama fransada yasiyoruz ve burda tanistik :)

siz nerelisiniz memleket neresi? :))

haftaya cumartesi isteniyorum ben de. karışık durumlarmış ve stresli. bakalım ne olcak:44:

canım haftasonu izmirdeydim ailemle bu konuyu konuşmak için.. şubatta olacak inşallah :)söz nişan birlikte

Oyyy çok streslii yaa.. Annesi ile bize geldilerr, biz annemle onlara gittik.. Herşey o kadar güzeldi kii.. Şimdi geçen haftadan ertelenen Mevlud yapılcak. Aşkımm Askerden geldiği için yapılcak zaten.. bütün akrabalar tabi bayanlar toplanıcak. Annemde davetli tabiki ve gidicez. Aşkımın halası yengeleri teyzeleri olucak orda.. Hepsiyle tanışcak annem bir bir. (Ben zaten tanıorum ) Hayırlısı yaa çok stres yaptım kendimee.. Yaa çabucak cumartesii olsunnn artıkk...

Ve sonra babalarr varr.. Anammm

Son düzenleme:

benım babam tovbe gondermezzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…