- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
- Konu Sahibi cansubeauty
-
bilmeden yargilayamassin tamami? beni taniyormusun? biliyormusun? gördünmü? senin gibi mantiksiz insanlar zaten böyle yorumlar yapiyor..,
genel olarak yapmam etmem diyenler böyle yorumlar aciyorda diyemessin ! merak etim actim genel türk toplumun icerisinde nasildir diye, HERKEZIN KENDI KARARI kendine. okadar
ben böyle seylere sinirleniyorum, ben buraya bu konuyu acmisim türk toplumunda nasil diye,, arkadaslarimdan cok duydum cünkü ama bilemedim hangisi dogru hangisi yanlis, merak etim arkadasimlarimin mi anatiklari dogru yoksa yanlismi , türk toplumunda nasil diye.., gelip konulari acanlar böyle yapiyor genelde demek cok büyük bir terbiyesizlik ve kiniyorum allaha havale ediyorum..., buraya yazdimki evlenmeden önce girmem iliskiye tamam, ama sarilip öperim izinde veririm buda tamam.. günahsada benim günahim, ne var bunda ? buda benim görüsüm..., bu konuda artik birsey demicem cünkü mantiksiz buluyorum bazi yorumlari... (seni kast etmiyorum genel olarak.. )... aman herkez istedini düsünsün.. ben kendimi biliyorum ney oldugumuda biliyorum.. iste okadar.
arkadasim sana hakaret mi ettim??
ben öyle diyemiyorum ama sen bana hakaret edebiliyorsun öyle mi??
seviyeyi düsürme istersen...
yazdiklarimda cok hakli oldugumu simdi daha iyi anladim...
anladik beni kast ediyorsun...
bizim icimiz cok temiz yasamiyoruz öyle seyler diyip yasayanlari icinin kirli oldugunu söyleyen sen degilmiydin...
terbiyesiz mantiksiz demen gerekmiyor düsünmeni savunman icin....
evet düpe düz haraket etin, ne demek bu konulari acanlar genelde yapiyor??? ne demek bu??.. yazdiklarinda cok haksizsin malesef.. kendine göre haklisin ama bana göre degil.. herkezi bir torbanin icinede atmaya hakkin yok..., neyse zamanimi harcamicam laf yetisdirerek..
üstüme iyilik saglik...
terbiyesiz mantiksiz bunlar hakaret oluyor canim...
benim yazdiklarimin hakaretle hic bir alakasi yok...
ne biliym cansu hakkında hayırlısı...sana gerçek fikrimi söylemek istiyorum ben aslında en çok hangi kesime sinirliyim biliomusun? bakireyim diye dolaşıp arkasından 95589 tane basuru olanlara anladınız siz... veya birsürü adama kendini elletip ama bakireyim diyenlere...ben bi adamı sevdim onunla yaşadım sözlendim ne elledim nede ellettim nede istedim...gerçekten ne yaşamak istiosan sevgilinle GELECEĞİNİ görüosan duygularını köreltme yaşa günahıyla sevabıyla özeliniz olsun ama sizin olsun siz olun sonsuza kadar... sanada ne diyim bilmiorum güzel ülkemin yarattığı güzel zihniyetlilerdensin...sağlıcakla kal...saygını yitirme benim kim olduğumu nerden bilcekler diyip seviyesizleşme...
iğneyi başkalarına batırcaz çuvaldızı kendimize... ben çuvaldızı çok kez batırdım kendime... ama okadar şanslıyımki sözlüm bana bikere bile keşke yapmasamıydım diye düşündürcek biri değil...askerden gelince evlenmeyi düşünüyoruz yaklaşık 1 hafta bi aç doyurma operasyonundan sonrabigün hepinizi evime kahveye beklerim kızlar çok özledim çikomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?