Söz Kesimi Sözlünüzle,nişanlınızla ne kadar yakınsınız,ne kadar yakınlaştınız?

bilmeden yargilayamassin tamami? beni taniyormusun? biliyormusun? gördünmü? senin gibi mantiksiz insanlar zaten böyle yorumlar yapiyor..,
genel olarak yapmam etmem diyenler böyle yorumlar aciyorda diyemessin ! merak etim actim genel türk toplumun icerisinde nasildir diye, HERKEZIN KENDI KARARI kendine. okadar

arkadasim sana hakaret mi ettim??
ben öyle diyemiyorum ama sen bana hakaret edebiliyorsun öyle mi??
seviyeyi düsürme istersen...
yazdiklarimda cok hakli oldugumu simdi daha iyi anladim...

ben böyle seylere sinirleniyorum, ben buraya bu konuyu acmisim türk toplumunda nasil diye,, arkadaslarimdan cok duydum cünkü ama bilemedim hangisi dogru hangisi yanlis, merak etim arkadasimlarimin mi anatiklari dogru yoksa yanlismi , türk toplumunda nasil diye.., gelip konulari acanlar böyle yapiyor genelde demek cok büyük bir terbiyesizlik ve kiniyorum allaha havale ediyorum..., buraya yazdimki evlenmeden önce girmem iliskiye tamam, ama sarilip öperim izinde veririm buda tamam.. günahsada benim günahim, ne var bunda ? buda benim görüsüm..., bu konuda artik birsey demicem cünkü mantiksiz buluyorum bazi yorumlari... (seni kast etmiyorum genel olarak.. )... aman herkez istedini düsünsün.. ben kendimi biliyorum ney oldugumuda biliyorum.. iste okadar.

anladik beni kast ediyorsun...
bizim icimiz cok temiz yasamiyoruz öyle seyler diyip yasayanlari icinin kirli oldugunu söyleyen sen degilmiydin...
terbiyesiz mantiksiz demen gerekmiyor düsünmeni savunman icin....

arkadasim sana hakaret mi ettim??
ben öyle diyemiyorum ama sen bana hakaret edebiliyorsun öyle mi??
seviyeyi düsürme istersen...
yazdiklarimda cok hakli oldugumu simdi daha iyi anladim...

evet düpe düz haraket etin, ne demek bu konulari acanlar genelde yapiyor??? ne demek bu??.. yazdiklarinda cok haksizsin malesef.. kendine göre haklisin ama bana göre degil.. herkezi bir torbanin icinede atmaya hakkin yok..., neyse zamanimi harcamicam laf yetisdirerek..

anladik beni kast ediyorsun...
bizim icimiz cok temiz yasamiyoruz öyle seyler diyip yasayanlari icinin kirli oldugunu söyleyen sen degilmiydin...
terbiyesiz mantiksiz demen gerekmiyor düsünmeni savunman icin....

ben seni kast etmiyorum, seni kast etsem nickini yazardim! okuyabiliyorsan yorumum ortaya!
bu konuda tartismak aslinda cok gereksiz cünkü kimisine sarilmak bile günah kimisine iliskiye girmek günah bile degil..
dedigim gibi herkezin kendi karari kendi düsüncesi kendi fikri kendi görüsü ve kendi GÜNAHI burda konusmak mantiksiz geliyor bana,... herkez kendine yapar..

evet düpe düz haraket etin, ne demek bu konulari acanlar genelde yapiyor??? ne demek bu??.. yazdiklarinda cok haksizsin malesef.. kendine göre haklisin ama bana göre degil.. herkezi bir torbanin icinede atmaya hakkin yok..., neyse zamanimi harcamicam laf yetisdirerek..

üstüme iyilik saglik...
terbiyesiz mantiksiz bunlar hakaret oluyor canim...
benim yazdiklarimin hakaretle hic bir alakasi yok...

ilk yazimda yazdigimi tekrarlayacagim...
herkesin dogrusu farkilidir...
kimsenin birilerini yasadigiyla ve yasamadigiyla yargilamaya hakki yok...

üstüme iyilik saglik...
terbiyesiz mantiksiz bunlar hakaret oluyor canim...
benim yazdiklarimin hakaretle hic bir alakasi yok...

bana göre terbiyesiz mantiksiz hakaret sayilmiyor ama neyse senin icin hakaretse kusura bakma ozaman öyle demek istemedim.., yanliz ben cok sinirleniyorum böyle seylerde ben ortaya yazmisim görüsümü , sonra yorumlar geliyor aliyor onu oraya cekiyor buraya cekiyor yok söyle diyorlar böyle diyorlar.., aman ne bileyim bunaldim artik 100 defa yazdim dedim 101 olsun herkez bilir ne yaptigini ve kendisi icin yapar. okadar...

ne biliym cansu hakkında hayırlısı...sana gerçek fikrimi söylemek istiyorum ben aslında en çok hangi kesime sinirliyim biliomusun? bakireyim diye dolaşıp arkasından 95589 tane basuru olanlara anladınız siz... veya birsürü adama kendini elletip ama bakireyim diyenlere...ben bi adamı sevdim onunla yaşadım sözlendim ne elledim nede ellettim nede istedim...gerçekten ne yaşamak istiosan sevgilinle GELECEĞİNİ görüosan duygularını köreltme yaşa günahıyla sevabıyla özeliniz olsun ama sizin olsun siz olun sonsuza kadar... sanada ne diyim bilmiorum güzel ülkemin yarattığı güzel zihniyetlilerdensin...sağlıcakla kal...saygını yitirme benim kim olduğumu nerden bilcekler diyip seviyesizleşme...

ne biliym cansu hakkında hayırlısı...sana gerçek fikrimi söylemek istiyorum ben aslında en çok hangi kesime sinirliyim biliomusun? bakireyim diye dolaşıp arkasından 95589 tane basuru olanlara anladınız siz... veya birsürü adama kendini elletip ama bakireyim diyenlere...ben bi adamı sevdim onunla yaşadım sözlendim ne elledim nede ellettim nede istedim...gerçekten ne yaşamak istiosan sevgilinle GELECEĞİNİ görüosan duygularını köreltme yaşa günahıyla sevabıyla özeliniz olsun ama sizin olsun siz olun sonsuza kadar... sanada ne diyim bilmiorum güzel ülkemin yarattığı güzel zihniyetlilerdensin...sağlıcakla kal...saygını yitirme benim kim olduğumu nerden bilcekler diyip seviyesizleşme...

bu senin düsüncen.., ve bana düsmez sana dogruyu yanlisi anlatmak.., kendi fikrin kendi görüsün.., sana sunuda diyim.. bende sevdigim adama sarilirim öperim koklarim günahsa günahada girmisdimdir bu benim sorunum.. AMA ben ona buna elletip herseyi yapip sonra bakireyim diyenlerden degilim bunuda bilmis ol., saygimi yitirdigimde yok seviyesizlestigimde yok , igneyi alip birde kendine batirmak lagzim.. , herkezin görüsü kendine.. sende saglicakla kal!

iğneyi başkalarına batırcaz çuvaldızı kendimize... ben çuvaldızı çok kez batırdım kendime... ama okadar şanslıyımki sözlüm bana bikere bile keşke yapmasamıydım diye düşündürcek biri değil...askerden gelince evlenmeyi düşünüyoruz yaklaşık 1 hafta bi aç doyurma operasyonundan sonra :D bigün hepinizi evime kahveye beklerim kızlar:9: çok özledim çikomu :14:

çoook genel bir yargı kimse üzerine alınmasın...

bana garip geliyor "siz nasıl davranıyorsunuz? siz ne kadar yakınsınız?" ona göre mi yaklaşacağız nişanlımıza, sözlümüze, erkek arkadaşımıza....bunun derecesine seviyesine burda mı karar veriliyor?? sizin kendi düşünceleriniz değer yargılarınız yok mu? hiç mi bişey görmediniz...burda şimdi büyük bir bölüm "önemli değil istediğini yapabilirsin" dese salacakmısınız kendinizi...ya da ne denir şimdi "göster ama elletme"

herkesin kendi hayatı, kendi yaşamı kendi inançları doğruları, sınırı herkes kendisi çizer kendi doğrusunu herkes kendisi bilir, böyle kişisel bir soruyu burda sormak kadar abuk bişey yok bence...

iğneyi başkalarına batırcaz çuvaldızı kendimize... ben çuvaldızı çok kez batırdım kendime... ama okadar şanslıyımki sözlüm bana bikere bile keşke yapmasamıydım diye düşündürcek biri değil...askerden gelince evlenmeyi düşünüyoruz yaklaşık 1 hafta bi aç doyurma operasyonundan sonra :D bigün hepinizi evime kahveye beklerim kızlar:9: çok özledim çikomu :14:

allah kavustursun canim...
yasadiklarinin arkasinda olman gercekten cok güzel...
ben yasanmali ve yasanmamali demiyorum asla...
herkesin kendi kararidir...
ama seninde dedigin gibi yasayan ve etrafimizda en masumu oynayan o kadar cok insan varki....

teşekkürler canım yaşadıklarımın arkasında bukadar cesur durabiliosam bunda bitanemin payı çok büyük... evet canım asker bekliyorum gurur duyuyorum sağsalim tamamiyle kavuşursak dahada güzel olcak herşey inşallah...şafak 105 tam 3,5 ayımız kaldı...olsun allah herkese nasip etmez asker yolu beklemeyi hepsinin tadı ayrı güzel... kocam okulunu bitirdi askerliğinide yaptımı karısını almaya gelcek :D

Şahsi kanaatim evlenmeden önce sınırların korunmasından yana.
Ha bu evlenene kadar beraberlik noktasına gelmeden her şeyi yapabiliriz anlamına gelmiyor.
Her şeyin yeri ve zamanı vardır ben böyle düşünüyorum.
İnsan nişanlıyken,sözlüyken o gecenin hayalini kurabilmeli,büyüsünü yaşayabilmeli.Bu da sözlülük nişanlılık döneminde sınırları korumakla mümkün olacaktır.
Sarılırız öpüşürüz koklaşırız ama masumane..
Aklımızdan daha ilerisi geçmemeli,geçmeyince doğal olarak yaşanmayacaktır..
4.5 yıllık bir beraberliğim var sözümüz nişanımız nikahımız hepsi oldu.
Düğünümüze 4 ay var ve biz asla nasıl olsa evleneceğiz diyerek birbirimize zarar verecek şeyler yapmadık,sanıyorum yapmayızda..
Karşımdaki doğru kişimi Rabbim'in izniyle doğru kişi.
Ben onun ilki olacağım o da benim bu zamana kadar benden asla ve asla hiç bir beklentisi olmadı.
Erkekler nişanlanınca bazı şeyler bekliyor görüşüne kesinlikle katılmıyorum.
Bırakın nişanlanmayı biz nikahlandık.
Koca aynı koca hiç değişmedi :)
Allah kimseyi pişman olacağı bir yola sürüklemesin,herkesin gönlüne göre versin inşallah..

jeren muhteşemsin ben bu kadınalra bayılıyorum işte dimdik ayakta ne var ya bunda böle...enson yazdığım sayfadan itibaren okuyorum da yazılanları. süpersiniz kızlar =)

Bayanlar lüften ikili atışmalara girmeyin herkesin görüşü kendine
bu uyarımdan sonra tartışmaya devam edenler ceza alacaktır bilginiz olsun

Back