- Konu Sahibi cansubeauty
canım sen takma kafana. herkesin düşüncesi farklıdır ama dediğin gibi önemli olan kırmadan eleştirmektir. herkesin ailesi kendine göre iyidir. ve herkesin cinsel hayatı kendine özeldir, sınırları da farklıdır. ama bu demek deildir ki sen iyi yetiştirilmemiş bir insansın. bazı evlilikler vardır sırf cinsellik için evet denilir ya da çocuk yapmak için. ama bazı evlilikler vardır aşık olduğun için evet dersin. sen zaten işte benim evleneceğim adam o demişsin. inşallah ömür boyu aşk evliliği sürersiniz. cinsellik de aşkın getirdiği bişidir zaten. sakın kırılma sen.
canim ben zaten burada yazilan yorumlarin hic birisini üstüme alinmiyorumda kirilmiyorumda.. herkezin kendi görüsü.. , ha bazi yorumlar bana cok ters mesala " erkek dedigin biraz olsun yasamis görmüs ve bilmis olmasi lagzim yani deneyimi olmasi lagzim gibisinden" , veya " herseyi denemek gerek" vs vs.. hic üstüme alinmiyorum bana göre cok ters.., INSAN PISMAN OLMIYACAGI BIRSEYI YAPABILIR .. AMA SONRADAN KESKE DEMIYECEGI YERE KADAR YAPMALI DIYE DÜSÜNÜYORUM...; SONRADAN KESKE YAPMASAYDIM ACABA YANLISMI YAPTIM DIYECEKSE BIR INSAN HIC O NOKTOYA GETIRMEMELI.. ki bende zaten düsünmüyorum öyle biseyi.. bana göre ters.. BENDE HERSEY EVLENDIKTEN SONRA OLUR VE OLACAKTA !!! .. ha belirli bir sinira kadar yakinlasmaya izin verirrim ama sonrasi olmaz.. ondan kafam rahat bu konuda.. :)