Söz Kesimi Sözlünüzle,nişanlınızla ne kadar yakınsınız,ne kadar yakınlaştınız?

canım sen takma kafana. herkesin düşüncesi farklıdır ama dediğin gibi önemli olan kırmadan eleştirmektir. herkesin ailesi kendine göre iyidir. ve herkesin cinsel hayatı kendine özeldir, sınırları da farklıdır. ama bu demek deildir ki sen iyi yetiştirilmemiş bir insansın. bazı evlilikler vardır sırf cinsellik için evet denilir ya da çocuk yapmak için. ama bazı evlilikler vardır aşık olduğun için evet dersin. sen zaten işte benim evleneceğim adam o demişsin. inşallah ömür boyu aşk evliliği sürersiniz. cinsellik de aşkın getirdiği bişidir zaten. sakın kırılma sen.

canim ben zaten burada yazilan yorumlarin hic birisini üstüme alinmiyorumda kirilmiyorumda.. herkezin kendi görüsü.. , ha bazi yorumlar bana cok ters mesala " erkek dedigin biraz olsun yasamis görmüs ve bilmis olmasi lagzim yani deneyimi olmasi lagzim gibisinden" , veya " herseyi denemek gerek" vs vs.. hic üstüme alinmiyorum bana göre cok ters.., INSAN PISMAN OLMIYACAGI BIRSEYI YAPABILIR .. AMA SONRADAN KESKE DEMIYECEGI YERE KADAR YAPMALI DIYE DÜSÜNÜYORUM...; SONRADAN KESKE YAPMASAYDIM ACABA YANLISMI YAPTIM DIYECEKSE BIR INSAN HIC O NOKTOYA GETIRMEMELI.. ki bende zaten düsünmüyorum öyle biseyi.. bana göre ters.. BENDE HERSEY EVLENDIKTEN SONRA OLUR VE OLACAKTA !!! .. ha belirli bir sinira kadar yakinlasmaya izin verirrim ama sonrasi olmaz.. ondan kafam rahat bu konuda.. :)

cansubeauty bahar_ o yorumu bana yapmış sana değil...neyse yaa herkesin kendi hayatı ve benim bi beynim var çok şükür doğruyu yanlışı çizgiyi hepsini belirleyebiliyorum...herkesin düşüncesine kitabına tersine düzüne saygım var... teşekkürler...

ne kadar komik biliyormusunuz =D

ailemiz böyle yetistirdi evlenmeden önce asla ama asla kizligim gitmeyecek ama kizligima sarar vermeyecek sekilde hersyi yasayabilirim =D

Allah askina yazdigin yorum tam bunu cagristiriyor...

dini acidan bakacak olursak kiz ve erkegin arasinda nikah olmadigi taktirde hic bir sekilde cinsel yaklasim caiz degildir...

senin yazdigin yoruma ancak gülüyorum...

canim tabiki herkez kendi kararlarini özgürce kendisi verebilir.., ben zaten iliskiye girmeyi asla ve asla kesinlikle düsünmüyorum evlenmeden.., bizim kitapimizda öyle seyler evlenmeden önce yazmaz cünkü.. ailem böyle yetisdirdi.., nisanliyken tabi bir müddet yakinlasmalar olacaktir.., ama bu yakinlasmalar ölcülerle olacakdir yani ben böyle düsünüyorum... cizgi koyacam.. o cizgiye kadar olur gerisi olmaz..., bunu zaten sevgilimde biliyor.. ici cok temiz :nazar: her nekadar her erkegin icinde olsada.. hic birzaman aklindan öyle seyler gecmemistir.. zaten bir tecrubeside yok.. elimi bile tutmayi hala utaniyor 3 senedir beraber oldugumuz halde.., ben onun ilk'iyim oda benim ilk'im... el degmemis erkekler varmi diye soranlar var , evet kesinlikle var.. biriside benim askim:asigim: ... bu sekil yani..., sonradan pisman olmiyacagin kararlar verilmesi gerektigini düsünüyorum... :)

bu arkadasimizi ise tam aksina tebrik ediyorum yaptigindan dolayi degil yanlis anlamayin dedigim gibi dini nikah olmadigi sürece kiz erkek birbirine helal degildir...

ama en azindan acik sözlü olarak durum sudur budur dedi bu arkdasimiz.. ve insaAllah gercekten mutlu bir evlilikle noktalanir beraberliginiz...

biz ikimizde pisiz.içimizi afedersinn ... götürüyo. ailemde zaten doğurup doğurup sokağa atmış ayrıca benim bu sözlüm olcak adam benden önce 320734047604 tanesiyle oohooh yanii. yaa cansu çok kırıldım gerçekten insanların fikirlerine katılmamak gayet doğal bişey asıl marifet kalp kırmadan eleştiriyi dile getirmek..:43: sözlüm daha önce bir ilişkisinde bişeyler yaşamış ama benim daha önce sevgilim dahi olmadı ayrıca ben gerçekten buzamana kadar onunla yaşadığım hiçbişeyden pişman olmadım...ve gerçekten bunu sizin ilişkinize laf atmak için söylemiyorum ben birazda olsa erkeğin tecrübeli olmasından yanayım.

yani tekrar ediyorum evlenmeden önce iliskiye girmicem ama gönlümün arzu ettigi gibi cinsel cinsel sevisecem diyipte evlenmeden önce asla olmaz biz böyle ögrnedik böyle gördük demek yanlis degilmi sizcede?

kimseyi evlenmeden önce yapin ve bunu cesaret gösteripte söyleyin demiyorum kesinlikle...

ama bazi seyleri yapipta sonra ben hala kizim diyipta masum ayaklarina yatmakta dogru gelmiyor bana...

yasadigim seyler benim sevdigim adamin ve Allahin arasinda...

günahsa o günahi birlikte isliyoruz...

bilmiyorum anlatabildim mi =D=D

hahahaha =D

istersen birde övün bu yazdiginla =D

ne alaka??.. bu benim düsüncem.. senin yazdiginda haklisin.. evlenmeden önce günahtir ve ben bunu cok iyi biliyorum.. zaten asla aksini düsünmedim evlenmeden önce iliski gibi vs... , kimisi dinlemiyor günahi falan yapiyor.. bu herkezin kendi sorunu beni alakadar etmiyor.. herkez kendine yapiyor ve herkezin görüsü farkli ben evlenmeden önce olmaz diyenlerdenim ve düsünenlerdenim... yukarda gayet net bir sekilde yazmisim övünmekle alakasi yok bunun sen istersen gül ben üstüme alinmiyorum:) cünkü ben gayet acikca ve netce düsündügüm seyi dile getirdim.., kötü birsey ayiplanacak birsey dedigimi sanmiyorum

haha sen diyorsun ki evlenmeden önce asla olmaz ama belli sinirlara kadar olabilir aynen alintiliyorum =D

ha belirli bir sinira kadar yakinlasmaya izin verirrim ama sonrasi olmaz.. ondan kafam rahat bu konuda.. :)

tabi herkesin kendi karari bana ne yani

ama benim anlamadigim yapipta masum ayaklarina yatmak dogru degil...

azida coguda günah yani en azindan bunu kabullenelim dimi....

yani tekrar ediyorum evlenmeden önce iliskiye girmicem ama gönlümün arzu ettigi gibi cinsel cinsel sevisecem diyipte evlenmeden önce asla olmaz biz böyle ögrnedik böyle gördük demek yanlis degilmi sizcede?

kimseyi evlenmeden önce yapin ve bunu cesaret gösteripte söyleyin demiyorum kesinlikle...

ama bazi seyleri yapipta sonra ben hala kizim diyipta masum ayaklarina yatmakta dogru gelmiyor bana...

kesinlikle doğru.ayrıca bence evleniceğiniz adamı cinsel açıdan da tanımanız lazım kızlar.bu evlilik için çok önemli ilk sayfada bi arkadaş da değinmiş bu yüzden biten evlilikler var. düşünsenize hiç bir zaman tatmin olmıycaksınız sanki onun isteklerine cevap veren bi köle gibi sadece.bu değil bi kadın kadın olduğunu her açıdan hissetmeli.o ters mers olayları çok geride kaldı.tüm hayatım boyunca mutsuz bir cinsel yaşamım olacağına Allah'ın bana verdiği bu mucizeyi yaşarım sevdiğimle doyasıya :46:
ve şu dünyada evliyken bile o son noktaya gelemeyen okadar fazla kadın var ki. helki türkiye 'de yok böle bi namus kavramı. her önüne gelenle belli noktaya gelip ben bakireyim diyceme sevdiğimle yaşıyorum derim herşeyi. ayrıca o dünya nüfusunda hala kadınlığını hissedemeyenleri düşününce ben çok küçük olan o şanslı gruba giriyorum :9:

yani helen eger ki gercekten namusuna deger veriyorsan o zaman onu gerektigi gibi koruyacaksin ama dedigim gibi aganigi naganigi yapipta namus benim icin cok önemli demeyelim bari dimi =D

kiz ben onu duydukca korkmaya basliyorum artik =D o noktaya varmak cok mu zor yahu anlamadim gitti =D ama sadece türkiye geneldine mi böyle bilmiyorum...

bu arada sevdigimle ben birbirimizden cok uzaktayiz ben gurbetteyim o türkiyede... ayni sehirde olsaydik durum nasil olurdu bilmiyorum...

oofff cok özledim onu cok :(

namus kavramı iki bacak arasında sıkışıp kalmış türkiyede. yok böle bi dünya namus bi bayann ne idüğü belirsiz işe yaradığı bile çözülemeyen o zar değil.akan iki damla kanı değil.namus dediğin kavram iki bacak ortası olamıyacak kadar derin.
önce bunu anlamak lazım bi kere. tey tey tey. ya ben anlamıyorum böle düşünen kadınları. akıl veremiyorum yaa.her önüne gelenle değil sevdiğinle arzulağın insnala yapacaksın onu.tabiki de çok doğal demiyorum önüne gelenle yapmak. çok özel ve çok özel olduğu içinde özelinizle yaşanmsı gereken bişey. maalesef bi çok kadının cinsellik beyin arkasına ayıp oalrak yerleştiği için hiç yaşamıolar... annemle de konulşuruz bu konuları en güzeli bu oldu benim için. annem hep onu koru derdi şimdi hayatımda olan adama benden fazla güvenio ve açık açık konuşuyo herşeyi. sonuç olarak öldükten sonra tanrının bana neden kadınlığın zevkini sürmedin be kulum demesini istemezdim:9: her kadının da yaşaması gerkeen bişey. kadın ezik değil ve cinselliği de ayıp değil tam tersi cinsellik hayatın içinden o kadar doğal genlerimizde bile taşıyoruz..

haha sen diyorsun ki evlenmeden önce asla olmaz ama belli sinirlara kadar olabilir aynen alintiliyorum =D

tabi herkesin kendi karari bana ne yani

ama benim anlamadigim yapipta masum ayaklarina yatmak dogru degil...

azida coguda günah yani en azindan bunu kabullenelim dimi....

ben biliyorum ne yazdigimi, ama sanirim sen yanlis anlamissin..., ben evlenmeden önce asla diyorum asla! belirli sinirlara kadar derken, öpmek sarilmak gibi anlatabiliyormuyum?? herhalde bunu herkez yapiyordur herkez öpüyordur sariliyordur.... istersen bir sor ondan sonra alinti yap bidahakinde :)

yani helen eger ki gercekten namusuna deger veriyorsan o zaman onu gerektigi gibi koruyacaksin ama dedigim gibi aganigi naganigi yapipta namus benim icin cok önemli demeyelim bari dimi =D

kiz ben onu duydukca korkmaya basliyorum artik =D o noktaya varmak cok mu zor yahu anlamadim gitti =D ama sadece türkiye geneldine mi böyle bilmiyorum...

bu arada sevdigimle ben birbirimizden cok uzaktayiz ben gurbetteyim o türkiyede... ayni sehirde olsaydik durum nasil olurdu bilmiyorum...

oofff cok özledim onu cok :(

sevgilin türkiyede sen yurtdisindasin, belki sevgilin yaninda olsaydi oda seni öpmek sarilmak? belkide elemek isterdi?? nisanlandiktan sonra bu nisanlilik süresinde erkekler daha cok böyle seylere yöneliyor sarilmak öpmek elemek gibi vs..., bu o iside yapmak anlama gelmez..., ben evlenmeden önce asla yazdim ve arkasindaydimda yukaridada yazdigim gibi belirli sinirlar, öpmek sarilmak gibi seyleri kast etim sen yanlis anlamissin..., herkezin kendi görüsü kendi karari..., günahsada herkez kendisi verir hesabini...

herkes köprüden atlasa sende mi atlayacaksin : )

söylediklerin birbiri ile celiskide farkinda degilmisin...

asla yapmam diyorsun ailemden öyle gördün diyorsun...

ama öpüsmekte ayni sekilde dini nikah olmadigi sürece caiz degil : )

senin ne yapip ne yapmadigin benim umurumda degil yani sekilde bu diger insanlar icinde gecerli...

beni sadece ben ve benim sevdigim ilgilendirir...

ama benim garibime giden hem asla birseylerin olmayacagini savunuyorsun evlenmeden önce dogru olmadigini söylüyorsun...

ama ayni zamanda birazcik biseyler olabilir diyorsun : )

bu bir celiski benim gözümde...

neyse ben diyecegimi dedim herkes kendi dogrularina göre yasar...

( genel olarak söylüyorum )

ne yaparsan yap bana ne ama yapipta sonra ben cok masumum ayaklarina yatmayin kardesim

yada gizli sakli yap ama acik ve net yaptigini söyleyenleri yargilamayin

Son düzenleme:
cansubeauty gerçekten düşünceni belirtme yöntemlerini gözden geçirmeni tavsiye ediyorum...herkes düşüncesini belirtmekte özgür ama sen bana karşı belirtirken düşünceni benim sana kullandığım saygılı üslup yerine daha ezici çaçaron diye tabir ettiğimiz şekli kullandın...ben sevgilimle sözlümle herşeyi yaşıyorum sen nasıl düşünüyorsan düşün arkadaşım herkesin kendi sorunu günahı sevabı herneyiyse ve çokta mutluym en azından 157236 tanesine elletip hala bakireyim diye rozetle dolaşmıorum sevdiğim tek bi adam oldu onunla herşeyi yaşadım sözlendim halada deli gibi aşığız ve herşey 4 yıl olmasına rağmen ilk günkü gibi anlatabiliomuyum lütfen yorumlarında dikkatli ol...saygılar...

istersen yazdiklarina bir dikkat et, ben 49484848 kac tane adama orami burami eletmiyorum tamami! sen herseyi yasamissan bu senin sorunun beni alakadar etmiyor, BEN EVLENMEKDEN ÖNCE ILISKI YASAMAM AMA SARILMAK ÖPMEK GIBI SEYLERE IZIN VERIRIM DEDIM: BIR DORDÜRÜZ ANLAYIN ONDAN SONRA KONUSUN BENCE. MANTIKSIZ SEYLER YAZMADAN ÖNCE BIR DÜSÜN.. SEN HERSEYI YASAMISSIN BUDA BANA TERS , GÜNDEMDE ARTIK HER SEVGILI ÖPÜSÜK KOKLASIYOR AMA HEMEN ILISKIYE GIRMIYORLAR DEMI??? ISTE BIZDE ÖYLEYIZ ÖPÜSÜP KOKLASIRIZ AMA ILISKIYE EVLENMEDEN ÖNCE GIRMEYIZ GÜNAHSADA BIZIM GÜNAHIMIZ KIMSEYI ILGILENDIRMEZ VE KIMSENINDE HADDDINE DÜSMEZ HERKEZ KENDINE BAKSIN.

ya benim anlamadigim, genellikle böyle konular niye ben asla yapmam etmem diyenler tarafindan aciliyor...
madem yapmam etmem, benim kararim kesin diyorsun ee daha ne, neyi merak ediyorsunuz...
hem siz konusuyormusunuz bu konulari diye soruyorsunuz evet diyilip samimiyetle anlatildiginda aaa olmaz öyle yasanmamali diyorsunuz...
kendinizle celisiyorsunuz yani...
herkes bir seyler yasiyor, yasamistir ama kimseye düsmez yargilamak...
bide ayrica öyle tecrübesiz erkek yoktur, eger gercekten hic bir tecrübe edinmemisse o zaman bir tuhaflik vardir...
herkes kendi yasadigindan sorumludur, herkesin dogrusu farklidir kimseyi yargilamayalim lütfen.....

GIZLI SAKLI BIRSEY YAPTIGIMIZDA YOK BUNUDA BELIRTEYIM SIZE , BAZI INSANLAR ICIN NAMUSLU " OLMAK ELIN BASKASININ ELINE DEGMEMIS OLMAK CÜNKÜ ÖPMEK SARILMAK BILE GÜNAH ; AMA BIZ GÜNAHA GIRIYORSAK SARILARAK ÖPEREK BIRBIRIMIZI BU BIZIM SORUNUMUZ! VE NAMUSLUYUM SIRF NISANLIMA SARILIP ÖPTÜGÜM ICIN NAMUSUZ DEGILIM HERKEZ ILK ÖNCE KENDI KIRDIGI FINDIKLARA BIR BAKSIN BENCE..., BEN YAPMIYORUM COK NAMUSLUYUMDA DEMESIN CÜNKÜ NE OLDUM DEGIL NE OLACAGIM DEMEli .. yorumum ortaya kimse üstüne alinmasin..,

ya benim anlamadigim, genellikle böyle konular niye ben asla yapmam etmem diyenler tarafindan aciliyor...
madem yapmam etmem, benim kararim kesin diyorsun ee daha ne, neyi merak ediyorsunuz...
hem siz konusuyormusunuz bu konulari diye soruyorsunuz evet diyilip samimiyetle anlatildiginda aaa olmaz öyle yasanmamali diyorsunuz...
kendinizle celisiyorsunuz yani...
herkes bir seyler yasiyor, yasamistir ama kimseye düsmez yargilamak...
bide ayrica öyle tecrübesiz erkek yoktur, eger gercekten hic bir tecrübe edinmemisse o zaman bir tuhaflik vardir...
herkes kendi yasadigindan sorumludur, herkesin dogrusu farklidir kimseyi yargilamayalim lütfen.....

bilmeden yargilayamassin tamami? beni taniyormusun? biliyormusun? gördünmü? senin gibi mantiksiz insanlar zaten böyle yorumlar yapiyor..,
genel olarak yapmam etmem diyenler böyle yorumlar aciyorda diyemessin ! merak etim actim genel türk toplumun icerisinde nasildir diye, HERKEZIN KENDI KARARI kendine. okadar

cansu biraz sakinles istersen : )

ben böyle seylere sinirleniyorum, ben buraya bu konuyu acmisim türk toplumunda nasil diye,, arkadaslarimdan cok duydum cünkü ama bilemedim hangisi dogru hangisi yanlis, merak etim arkadasimlarimin mi anatiklari dogru yoksa yanlismi , türk toplumunda nasil diye.., gelip konulari acanlar böyle yapiyor genelde demek cok büyük bir terbiyesizlik ve kiniyorum allaha havale ediyorum..., buraya yazdimki evlenmeden önce girmem iliskiye tamam, ama sarilip öperim izinde veririm buda tamam.. günahsada benim günahim, ne var bunda ? buda benim görüsüm..., bu konuda artik birsey demicem cünkü mantiksiz buluyorum bazi yorumlari... (seni kast etmiyorum genel olarak.. )... aman herkez istedini düsünsün.. ben kendimi biliyorum ney oldugumuda biliyorum.. iste okadar.

Back