- Konu Sahibi cansubeauty
-
canım sen takma kafana. herkesin düşüncesi farklıdır ama dediğin gibi önemli olan kırmadan eleştirmektir. herkesin ailesi kendine göre iyidir. ve herkesin cinsel hayatı kendine özeldir, sınırları da farklıdır. ama bu demek deildir ki sen iyi yetiştirilmemiş bir insansın. bazı evlilikler vardır sırf cinsellik için evet denilir ya da çocuk yapmak için. ama bazı evlilikler vardır aşık olduğun için evet dersin. sen zaten işte benim evleneceğim adam o demişsin. inşallah ömür boyu aşk evliliği sürersiniz. cinsellik de aşkın getirdiği bişidir zaten. sakın kırılma sen.
canim tabiki herkez kendi kararlarini özgürce kendisi verebilir.., ben zaten iliskiye girmeyi asla ve asla kesinlikle düsünmüyorum evlenmeden.., bizim kitapimizda öyle seyler evlenmeden önce yazmaz cünkü.. ailem böyle yetisdirdi.., nisanliyken tabi bir müddet yakinlasmalar olacaktir.., ama bu yakinlasmalar ölcülerle olacakdir yani ben böyle düsünüyorum... cizgi koyacam.. o cizgiye kadar olur gerisi olmaz..., bunu zaten sevgilimde biliyor.. ici cok temizher nekadar her erkegin icinde olsada.. hic birzaman aklindan öyle seyler gecmemistir.. zaten bir tecrubeside yok.. elimi bile tutmayi hala utaniyor 3 senedir beraber oldugumuz halde.., ben onun ilk'iyim oda benim ilk'im... el degmemis erkekler varmi diye soranlar var , evet kesinlikle var.. biriside benim askim:asigim: ... bu sekil yani..., sonradan pisman olmiyacagin kararlar verilmesi gerektigini düsünüyorum... :)
biz ikimizde pisiz.içimizi afedersinn ... götürüyo. ailemde zaten doğurup doğurup sokağa atmış ayrıca benim bu sözlüm olcak adam benden önce 320734047604 tanesiyle oohooh yanii. yaa cansu çok kırıldım gerçekten insanların fikirlerine katılmamak gayet doğal bişey asıl marifet kalp kırmadan eleştiriyi dile getirmek..sözlüm daha önce bir ilişkisinde bişeyler yaşamış ama benim daha önce sevgilim dahi olmadı ayrıca ben gerçekten buzamana kadar onunla yaşadığım hiçbişeyden pişman olmadım...ve gerçekten bunu sizin ilişkinize laf atmak için söylemiyorum ben birazda olsa erkeğin tecrübeli olmasından yanayım.
BENDE HERSEY EVLENDIKTEN SONRA OLUR VE OLACAKTA !!! .. ha belirli bir sinira kadar yakinlasmaya izin verirrim ama sonrasi olmaz.. ondan kafam rahat bu konuda.. :)
hahahaha =D
istersen birde övün bu yazdiginla =D
ha belirli bir sinira kadar yakinlasmaya izin verirrim ama sonrasi olmaz.. ondan kafam rahat bu konuda.. :)
haha sen diyorsun ki evlenmeden önce asla olmaz ama belli sinirlara kadar olabilir aynen alintiliyorum =D
tabi herkesin kendi karari bana ne yani
ama benim anlamadigim yapipta masum ayaklarina yatmak dogru degil...
azida coguda günah yani en azindan bunu kabullenelim dimi....
yani helen eger ki gercekten namusuna deger veriyorsan o zaman onu gerektigi gibi koruyacaksin ama dedigim gibi aganigi naganigi yapipta namus benim icin cok önemli demeyelim bari dimi =D
kiz ben onu duydukca korkmaya basliyorum artik =D o noktaya varmak cok mu zor yahu anlamadim gitti =D ama sadece türkiye geneldine mi böyle bilmiyorum...
bu arada sevdigimle ben birbirimizden cok uzaktayiz ben gurbetteyim o türkiyede... ayni sehirde olsaydik durum nasil olurdu bilmiyorum...
oofff cok özledim onu cok
ya benim anlamadigim, genellikle böyle konular niye ben asla yapmam etmem diyenler tarafindan aciliyor...
madem yapmam etmem, benim kararim kesin diyorsun ee daha ne, neyi merak ediyorsunuz...
hem siz konusuyormusunuz bu konulari diye soruyorsunuz evet diyilip samimiyetle anlatildiginda aaa olmaz öyle yasanmamali diyorsunuz...
kendinizle celisiyorsunuz yani...
herkes bir seyler yasiyor, yasamistir ama kimseye düsmez yargilamak...
bide ayrica öyle tecrübesiz erkek yoktur, eger gercekten hic bir tecrübe edinmemisse o zaman bir tuhaflik vardir...
herkes kendi yasadigindan sorumludur, herkesin dogrusu farklidir kimseyi yargilamayalim lütfen.....
cansu biraz sakinles istersen : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?