sözlünüz düğünü ve gelinliği saçma buluyorsa

parası olmadığını düşünürdüm..ben gelinlikle düğünle evlendim. allah korusun tekrar evlensem yine gelinlik düğün isterim.. ayrıca giymişmi ki gelinliğin içinde hareket etmenin zor olduğunu söylüyor

Ben olsam cok sevınırdım.Gelınlık ıle nefes alamamıstım resmen.Cıkarmayı dort gozle bekledım.
es dost ıle kokteyl cok daha ıyı.dugunde yuzlerce kısı ıle ugrasmakdansa tercıhım kokteylden yana olurdu.
E bıde sonrası var.Dugun vs gerıye yuklu mıktar borc olarak gerı donuyor canım.Evlılıgın ılk 2 yılı borc odemekle gecıyor resmen.

bir ay sonra bir tanıdıgımız evlenecek. gelin hanım kendi hür iradesiyle cok güzel bir beyaz taslı elbise aldı. altınada pembe bagcıklı converselerini giyecek. damat bey de pembe papyonla tamamladıgı sık bir kombin. gece 11 den sonra da pembe siyah mini bir elbiseye geciş yapack mıs. eglence odaklı yani. bence cok basarılı. bende cok istemiştim ama aa öle olur mu diyenlerden yapamamıstım. gerci ben gelinligimlede cok oynadım ama neyse:) ben diyorum ki keske benim sözlümde öle deseydi zamanında. tabi paradan kacmak için olmadıgına emin olmalıyım. ben yemekli dügüne verilen paraya acıdım. ay insanlar yemek yemekten oynamıyo

bnde aynen öyle düşünüyorum. gelinlik düğün tören çok gereksz işler
evleniyosam evleniyorum ne ortalığı velveleye vercem ki
yani bnce severek bu yola girmek herşeyden önemli.
ben şahsen ne düğün ne nikah ne başka bişey istiorum
direk oda nikahıyla cuuuv yeni hayatıma start vercem :90:

valla saçma bulsada yapcak bilşey yok gelenek ve göreneklerimiz böyle,hiç kusura bakmasın,nasıl olması gerekiyorsa öyle olmalı

Sözlünün düşüncesi öyle diye sende ona uyacak değilsin..Sözlüne senin düşüncenede saygı duyuyorum fakat benimde ne istediğim önemli diyebilirsin..Hatta sen kendin ne düşünüyorsun bu konuda o önemli..Genç kızların hayallerini hep güzel bir gelinlik süsler. bunun evlendikten sonra önemi olup olmadığı tartılaşamaz evlilik yaparken düğünde kızlar gelinlik giyer ve adı üstünde GELİN olur canım sözlüne böyle söyle..Paraya gelince illede pahalı gelinlik almak zorunda değilsiniz.Uygun,sade bir gelinlik alırsın..Çok uzun oldu kusura bakma bu konuda dertliyimde benim kızımında nikahı önce oldu ve damatım benim yanımda kızıma düğünün hiç bir önemi yok biz çoktan evlendik dedi ve gelinlik almadılar akrabalarının kızının gelinliğini giydi yinede düğün oldu gelinlik giydi çok şükür ..İnşallah düğününde güzel bir gelinlik giyersin canım...Hayırlısıyla

(( neyse ki yıne de gelınlık gıydırıp düğün yapmıs damat bey
ben de görgu örf adet olması taraftarıyım ben de nefret edıyorum düğün dernek ve korkunc gelınlıkten ama olmalı madem herkesın olyor eksık kalınmamalı. belkı ıcınde uhte kalabılır kızın, kalmaması ıcın yapılmalı yoksa bır guzellıgı yok düğün gelınlıgın kım ıster kı tu m gece sıkılsın o gelınlık ıcınde ve o kadar borc yapsın ayrıca düğünde çıkkıdı çıkkıdı göbek atsın kimse ıstmez bence, kına gecesı gıbı cırkın bır adet ama adet işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…