sözlünüz düğünü ve gelinliği saçma buluyorsa

Missbaby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
14
0
36
Hatay
kızlar bişe sormak istiyorum farzedinki sözlünüz aslında gelinliği saçma buldugunu hareket etmekte zor oldugunu gelinlik bide boyle katkatsa özellikle tam sacma oldugunu soylerse ve dugune verilen para yerine aslında bir kokteyl eş dostlarla kutlanmasının daha yerinde oldugunu soyleseydi ona tepkiniz ne olurdu :113:

Vallaha ben de evlenene kadar diyordum güzel salon güzel gelinlik ne biliyom güzel su güzel bu olsun... Amaaaaaaaaaaaaa evlendikten sonra anladimki hic birisininde önemi yokmus bence. Yani bosuna masraf pahali salon pahali davetiyeler pahali yemekler pahali gelinlik bilmem pastasi onu bunu sunu hiiiiiiiiiiiiiiiiccccccccccccccccccccc geregi yokmus anladim hatta esimin o kadar üzerine gittigim icinde pismanim keske siradan bir salon olsaydi ayni sey orada gelip yemek yiyip gidiyorlar orada yani anliycannnn erkekler cok hakli hic geregi yok pahali seylere gercekten gerek yok esinizi bosu bosuna üzmeyin.. Biliyorum simdi hayatta bir kere dügünü oluyor insanin diyorsunuz ama ne demek istedigimi evlendikten sonra anlicaksiniz o masraflarin parasi basina gelip borc diye oturursa görürsünüz ozaaman ...

saygı duyardım ,eleştirimi yapardım.ve kendi fikrimi paylaşır idim ,bende böyle düşünüyorum derdim ..
eğr sizin düşünceniz ,
onunkinin tam aksi ise,o da size saygı duymak zorunda,
ve gelinliği o değil ,siz giyeceksiniz,rahatlığını ve konforunu da siz bileceksiniz..
ben derdim ki,
gelinliği ben taşıyacağım üzerimde sen sorun etme canım,
ama sen istersen rahat olmak plaj kostümünle de gelebilirsin deyip sıcak bir tebessümle göz kırpardım

düğün konusuna gelince ,o ikinizin kararı orta yol bulmalısınız..onu mantıksız bulmuyorum açıkçası..

Son düzenleme:
hhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm
gelinlik ve salon gereksiz değil ama fazla abartılmaması gerektiğini düşünüyorum
Hayatımızın en güzel günü olacak ama önemli olan ilerisi
Sözlüymüşsünüz, fikirlerinizi paylaşın saygı duyarak
Asla ve asla bunları büyütüp aranızı bozma
Tatlı dille anlatırsan, isteklerini daha iyi bir şekilde yerine getirir:97:
Ben de nişanda bir sürü şeyi problem ettim
şimdi üzülüyorum keşke bitanecikime o tarz sıkıntılar vermeseydim

o kokteyl olayını bende mantıksız bulmuyorum aslında.tamam dogru bu zamanda o kadar masraf cok fazla.ama insan sevdiğini öyle gormek istemezmi.ya erkekler odunsal düşünüyo yada ben takıntılıyım.aslnda haklısınız bunlar sonra sacma seyler oluyor

cvplar ıcın tesekkurler arkadaşlar sacma gibi gorunsede bu sorumun cvbı genel anlamda bıcok seyi kafamda yerleşmesine neden oldu.aslında benim bu kadar tepkili olma nedenim benim sözlüm normaldede cogu zaman odundur.siz cok ince düşünceli fakat karşınızdaki biraz kabaysa nasıl yürür evlilik.benim ilişkim kör topal gidiyor.merak ediyorum herkes nasıl anlaşabiliyor.karşılıklı anlayış ve saygı..söylemesi ne kadar güzel.ben konu başlığını degistiirmek istiyorum.sorunlu ilişkiler hakkında.ilişkinizde nelere tahammül edebiliyor nelerde patlama noktasına geliyorsunuz

Son düzenleme:

haksız değilsin
ben de takıyorum bu tarz şeylere
mesela benim nişanlım da istemiyo gelinlik giymemi
ama saçma bulduğundan değil
başka erkeklerin beni öyle görmesini istemediğinden!
buyur burdan yak...:97:

hmm odun olduğunu düşünüyosan o çok çok daha büyük bir problem bence
ne kadardır berabersiniz tatlım?

kıskanması güzel ama bendeki keşke neden bu olsa bizdeki anlaşmazlık nedenleri say say bitmez

hmm odun olduğunu düşünüyosan o çok çok daha büyük bir problem bence
ne kadardır berabersiniz tatlım?

1 yıldır. oldu bitti ben onun ince düşünceli olamayışına hep kızmışımdır.kursagımda kalması iyi birsey değil.nblim karşımdakinin benim deger verdigim seylerde yanımda olmasını onunda istemesini isterdim

kıskanması güzel ama bendeki keşke neden bu olsa bizdeki anlaşmazlık nedenleri say say bitmez

kaç yıldır birliktesiniz
birbirinizi sevmeseniz sözlenmezdiniz heralde:97:
hiç anlaşamıyosanız bunları oturup ciddi ciddi konuşmalısın onunla

dogru seviyoruz ama korkum sevginin bitmesi ilerde bu gidişle. oturup hergün konuşuyoruz tartışmalı bitiyor. ıyı yonleri tutkulu merhametli sahip cıkan tartışma oldugu zaman küs kalmayı sevmeyen kini olmayan biri kısaca iyi yonleri kotu yonleri ise cimri baazen oldukca kaba düşüncesiz bencil aşırı kıskanç biri. ben cok alttan alan bi yapıda değilim.yaptıgı her ters davranışı kafama cok takıyorum.atsan atılmaz satsan satılmaz.

valla ne diyeyim canım
her insanın kötü yönleri vardır ama bu kötü yönler senin hassas noktalarınla ve önemsediğin şeylerle ilgili ise hiç kolay olacağını sanmıyorum
allah kolaylık versin
İkiniz de çok farklı karakterdesiniz anladığım kadarıyla

ohoo hemde nasıl. "boğa burcu erkeği ikizler burcu kadını" uyumu uyumsuzmuş belki değiştirririm don juan gibi biri yapmaya çalışırım

ona caydırıcı cezalar verebilirsin mesela
seviyosan sevgine sahip çık, çoook emek ve fedakarlık isteyen bişey çünkü
ve şunu unutma kimse dört dörtlük değil
en mükemmel sandığın ilişkilerde bile tahmin etmediğin sorunlar oluyo:97:
en azından sözlün seni seviyomuş, küs kalmaya dayanamıyomuş
canım rabbim yardımcın olsun
uykudan gözlerimi açamııyorum, dinlenmem lazım
doğru düzgün düşünemiyorum bile
kendine dikkat et ve çözüm üretmeye çalış
mutluluklar...

ohoo hemde nasıl. "boğa burcu erkeği ikizler burcu kadını" uyumu uyumsuzmuş belki değiştirririm don juan gibi biri yapmaya çalışırım

biz de koç erkeği ve akrep kızıyız. yani en zıt burçlar
ama gayet iyi anlaşıyoruz, ufak tefek pürüzler olsa da
takma bunları, ilişkine odaklan bence
herşey daha g,zel olur inş senin için

haklısın ne kadar irdelersen okadar sorun cıkar .. sohbet icin teşekkürler sanada mutluluklar dilerim iyi geceler..
allah nazarlardan saklasın canım umarım hep mutlu olursunuz hersey uyumlu olsaydı belki tadı tuzu olmazdı..

Son düzenleme:
öncelikle bir insan neyse odur ve baki kalır bu,yani onu değiştirmeye çalışmaya çalışmak sizin kendinizi hırplamanızdan ve yorulmanızdan öteye gitmez..

evlilik bambaşka birşey,bunu şuanda kestirebilmeniz,tasvir etmeniz inanın mümkün olamıyor..
hayallerimiz ve beklentilerimiz ne yazık ki, en azından evliliğin her döneminde yaşanamıyor,hatta bazılarında hiç ,bazılarında rutin bir şekilde seyrediyor..
artıları kadar ,eksileri de var ve bu eksiler,evliliğe zaman içerisinde yansıyabilecek önemli ve birşeylerinde habercisi olabilecek karakter özellikleri.
flört dönemi kaç yıllık olursa olsun ,çok fazla paylaşımızda olsa,evlilikteki gibi birebir yürümüyor..
tepkiler değişebiliyor,ses daha fazla yükselebiliyor,daha fazla yasaklar-kısıtlamalar eleştrimeler vs olabiliyor..
evlilik özetle en iyi diyebileceğimiz bir erkekte bile çoğu kez farklılık yaratıyor ,değiştiriyor..
hatta öyle ki bazıları remen imzayı atıyor ,canım aşkım sürecini aşıyor ve sonrasında mutasyona uğruyor..
peki bir erkeği evlenmeden,evlilik geleceğimiz için kestirebilmek mi mümkün mü ? hayırr.. ama en az hasarla ve hata ile yola çıkmak ,temkinli olmak, aşılabilecek küçük şeyler ise üstünde çalışmak gerekiyor..
yapılabilecek en iyi şeylerden biri , kendinizi doğru ifade edebilmek ve onunda size aynı şekilde yansıyabilmesi sağlayabilmektir..
evliliğe doğru giden süreç çoook önemlidir..
evlilik bir ipin ucundaki , 1 kadın ve 1 erkeğin en tehlikeli dansıdır..

bir defa olacak bişey herşey imkanlar çerçevesinde tam olmalı bence.......benim 2 defa düğünüm oldu hem kız hem erkek evinde (ayrı şehirlerdeyiz ) çok şükür hiç birşey kalmadı içimde gelinliğim dolap bekliyor belki ama o benim için çok özel ,anlamı çok başka eskiden bende ne gerek var derdim ama öyle olmuyormuş işte :92:erkekler kadınlardan farklı düşünce yapısına sahip sen ne istiyorsan onu yap onlar bizim duygularımızı anlayamazlar bi yerde bilirsin....mutluluklar şimdiden

ikizlerin geçimi de zor canım kadınalrı cok ayrıntıcı, boga da boga gibi inatcı erkek oluyor ama burclara bır yere kadar ınanmalısın.
adamın evlenmek ıstıyorsa evlenın ama yıne de gelınlık olacak 1 kere evlenıcem ben 2. bır sansım yok 2. kere evlenıcek olsam iyi 2.sinde gıyerım derdın ama 1 kere evlenıceksın bunu böyle söyle
ilişkinıınzın uzun surelı olacagını bellı et ve gıymek ıstıyorum de. balayına az para öderız falan de bır sey yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…