o kokteyl olayını bende mantıksız bulmuyorum aslında.tamam dogru bu zamanda o kadar masraf cok fazla.ama insan sevdiğini öyle gormek istemezmi.ya erkekler odunsal düşünüyo yada ben takıntılıyım.aslnda haklısınız bunlar sonra sacma seyler oluyor
cvplar ıcın tesekkurler arkadaşlar sacma gibi gorunsede bu sorumun cvbı genel anlamda bıcok seyi kafamda yerleşmesine neden oldu.aslında benim bu kadar tepkili olma nedenim benim sözlüm normaldede cogu zaman odundur.siz cok ince düşünceli fakat karşınızdaki biraz kabaysa nasıl yürür evlilik.benim ilişkim kör topal gidiyor.merak ediyorum herkes nasıl anlaşabiliyor.karşılıklı anlayış ve saygı..söylemesi ne kadar güzel.ben konu başlığını degistiirmek istiyorum.sorunlu ilişkiler hakkında.ilişkinizde nelere tahammül edebiliyor nelerde patlama noktasına geliyorsunuz
hmm odun olduğunu düşünüyosan o çok çok daha büyük bir problem bence
ne kadardır berabersiniz tatlım?
kıskanması güzel ama bendeki keşke neden bu olsabizdeki anlaşmazlık nedenleri say say bitmez
dogru seviyoruz ama korkum sevginin bitmesi ilerde bu gidişle. oturup hergün konuşuyoruz tartışmalı bitiyor. ıyı yonleri tutkulu merhametli sahip cıkan tartışma oldugu zaman küs kalmayı sevmeyen kini olmayan biri kısaca iyi yonleri kotu yonleri ise cimri baazen oldukca kaba düşüncesiz bencil aşırı kıskanç biri. ben cok alttan alan bi yapıda değilim.yaptıgı her ters davranışı kafama cok takıyorum.atsan atılmaz satsan satılmaz.
ohoo hemde nasıl. "boğa burcu erkeği ikizler burcu kadını" uyumu uyumsuzmuşbelki değiştirririm don juan gibi biri yapmaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?