- 2 Nisan 2012
- 163
- 32
- Konu Sahibi IPEKGURCAN
Trişşşlkjhgffdssssssssssssssssss
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki de bikini giymeni istemediğinden öyle davranıyordur
ee bir de 7 senelik ilişki diyorsun niye evlenmediniz şimdiye kadar?
7 senede evlenenler bile boşanıyor sıkılmaya başlıyorlar
ben bu kadar uzun süre çıkma ve nişanlılık sürmesini doğru bulmuyorum sanki onların evlillikleri daha kısa sürermiş gibi geliyor bana neden?çünkü zaten çoğu yaşanacak şeyi evlenmeden yaşamışlardır
açık açık konuş kendisiyle sor bakalım bahaneler mi aramaya başlamış
Evlenmemizin sebebi şuan 22 yaşındayımda ondan :) zamanı geldı ve adımlarımızı attık senye yaz allah ızın verırse evlı olucaz zaten .bikini giymemi istemiyo değil kıskanıo daha kapalı gıymemi istio evet ama bende onları denedğimde hep sarkık duruo sütyen seklınde aldım oda büyük gösterio bu arada allaha çok şükür ilk günki gibiyiz aşk anlamında
ben bu kadar uzun süre çıkma ve nişanlılık sürmesini doğru bulmuyorum sanki onların evlillikleri daha kısa sürermiş gibi geliyor bana neden?çünkü zaten çoğu yaşanacak şeyi evlenmeden yaşamışlardır
yanlış bir bakış açısı olmuş bence :) 7 yıl hiç bir zorunluluk çoluk çocuk mahkemeler imzalar olmadan beraber olmak çok daha zor ve takdir edilecek birşeydir çünkü bu iki insanı birlkte tutan aşktan başka herhangi hiç bir zorunluluk olamaz. bizimde durumumuz hemen hemen aynı, 8 bçk yıl oldu ama daha 22 yaşındayım bende. seneye evleniyoruz inşallah... ayrıca önceden her şeyi yaşamışlar sıkılırlar ne demek... e o zaman 5 yıl sonra kocanızdan mı sıkılacaksınız? evlilik süresince de yaşanacak çok daha farklı ve güzel şeyler var. büyük göğüs konusu hakkında bilgim yok maalesef ama bir tanıdığımız küçltme ve dikleştirme ameliyatı oldu çok memnun.(çocuk doğurduktan sonra düşünebilirsin)