Sözlümle Yatak Odamız

Neden böylesine saldırgan bir tavırla benden intikam alır gibi yazmaya gerek duydunuz? Bana gıcık oluyorsaniz görmezden gelin yorumlarımı.bu kadar hırsla yazıldıgı belli olan bir mesaja inanmamı beklemiyorsunuzdir heralde.50 yaşında baba olmak için 2 günde bir sevişmek falan gerekmiyor ki.burada neler okuyoruz.ayda 1 defa ilişkiye girerek hamile kalan bir sürü kadın var.vajinismus olup, ilişkiye girmeden bile hamile kalıniyor.öyle çok da fazla sekse gerek yok çoluk çocuk için.
Hırsla mı, saldırgan mı? Psikolojik yansıtma yapıyorsun. Hep aynı hasta düşüncelerinden, hayıflanmalarından, genellemelerinden, kıskançlık kokan yorumlarından gına geldiği için olabilir. Sanıyorum kendi sorunlu ilişki ve cinsel hayatının veya içinde bulunduğun kötü çevrenin tezahürü olarak; mutlu olan, iyi bir cinsel hayatı ve evliliği olan, hatta bunu benim annem babam gibi yarım asır sürdürmüş insanlar sana inanılmaz geliyor. Sürekli bir kıskançlık, içindeki öfkeyi kusma hâli var sende. İnsanların evlenmesi, mutlulukları bile sana dert olmuş.

Burada herkes herkesi az buçuk profil olarak tanıyor. Sana kendimi inandırmak zorunda değilim zaten. Senelerdir buradayım ve az çok denk gelen insanlar evliliğim, kocam, geçmişimdeki sevgililerim, ailem özellikle babam hakkında bahsettiklerime aşinadır. Ben bu hayatta baba ve koca figürleri konusunda şanslı kadınlardanım, tüm hemcinslerime de mutluluk dilerim ancak. İnancını kaybetme derim.

Evet, biz şanslıyız ki, göz ardı seçeneğiyle görmeme şansına sahibiz, ya sen? Ömür boyu kendinle yaşamak zorundasın.

Neden böylesine saldırgan bir tavırla benden intikam alır gibi yazmaya gerek duydunuz? Bana gıcık oluyorsaniz görmezden gelin yorumlarımı.bu kadar hırsla yazıldıgı belli olan bir mesaja inanmamı beklemiyorsunuzdir heralde.50 yaşında baba olmak için 2 günde bir sevişmek falan gerekmiyor ki.burada neler okuyoruz.ayda 1 defa ilişkiye girerek hamile kalan bir sürü kadın var.vajinismus olup, ilişkiye girmeden bile hamile kalıniyor.öyle çok da fazla sekse gerek yok çoluk çocuk için.eşimle toplasan 10 gılda 5 kere sorunsuz ilişkiye girebilmişsidir diyen kadının 3 çocuğu vardı.
Kuğunun babası hakkinda konuşmak istemiyorum ama ne duymak istiyorsun anlamadim. Baba konumundaki bir adamın aktif cinsel hayatını, arzusunu mu kıskandın? Burada bizimle inatlaşıyorsun ayda 1 kere de olur bilmem ne diye.

Neden böylesine saldırgan bir tavırla benden intikam alır gibi yazmaya gerek duydunuz? Bana gıcık oluyorsaniz görmezden gelin yorumlarımı.bu kadar hırsla yazıldıgı belli olan bir mesaja inanmamı beklemiyorsunuzdir heralde.50 yaşında baba olmak için 2 günde bir sevişmek falan gerekmiyor ki.burada neler okuyoruz.ayda 1 defa ilişkiye girerek hamile kalan bir sürü kadın var.vajinismus olup, ilişkiye girmeden bile hamile kalıniyor.öyle çok da fazla sekse gerek yok çoluk çocuk için.eşimle toplasan 10 gılda 5 kere sorunsuz ilişkiye girebilmişsidir diyen kadının 3 çocuğu vardı.
Az önce tanımadığın bir kadına mutsuz olursun inş diye beddua ettin, hırsı saldırganlığı uzaklarda arama. O kadar talihsiz yorumların oldu burda, kimse sana mutsuzluk falan dilemedi. Nasıl bir nefretse bu artık..

Bana yazan arkadaş her konuda sürekli terslemeye yer arayan, kendisiyle ne konuda iletişime geçsem benden uzak dur, sizi sevmiyorum, hiçbir konuda anlaşamıyorum, sen delisin, kıskançsın,bormal biri değilsin diye bana gelen birisi.hatta ona cevap yazmasam bile benim yorumlarımın üstünden ters cevaplar veren birisi. normal bir şekilde konuşsam bile irite edici cevaplarından vazgeçmeyen birisi.zaten o mesajdan önce de aynı tavrı takınmış.ben de en son görmezden gel seçeneğiyle yorumlarını görmemeyi tercih ettim.vedalaşırken de bunu yazdım.bana boyle davranan birine ne yazayim ?.madem yollarımız ayrıliyor sinirimi belli ettim.olay bu.sanki ne zararım var.
O zaman alıntılama beni. İnatla diyalog kurmaya çalışıyorsun.
Ve sizin burada zararınız var. Taciz tecavüz konularında zevk almaya bakarım gibi iğrençlikler de yazdın, taciz edilenleri kıskanıyorum da dedin, kürtaj abartılıyor travmatik değil de dedin. Pek çok sapkınlığı burada legalleştirme çabandan, kadınların duygularını erkek egemen bir tavırla küçümsemenden de bıktım.
Taciz tecavüzü erkeklerin nezdinde de önemsiz göstermeye çalışan hemcinslerinden utanıyorum. Ve böyle bir zihniyete de tiksintiyle bakıyorum. Ayrıca bırada taciz yaşayan kürtaj yaşayan pek çok kadına yazdıklarının kötü geldiğini düşündüğüm için de sana öfke duyuyorum

Değil.ben çok severim mesela.günde 4 defaya kadar yapabiliyorum.genelde buralarda erkek isteksizliği diye şikayet gelir.siz o konulardaki erkekler gibisiniz işte.zaten her taraf cinsel istek konusunda uyumsuz çiftlerle dolu.belli ki siz de o uyumsuz çiftlerdensiniz.ona göre kendinize bir yol çizin.
Bacı sendeki istek değil doyumsuzluk 😂

Ahmet Abi milleti kekledi bence Pamuk
Ben o zaman neden banlandım anlamadım 😁 bu arada uzun zaman geçmesine rağmen halaa aynı günde 3.4 sadece yoğun olduğu zamanlar da göremiyorum. Ama ben 2 yılda sanırım 10 yıllık gibi cinsel hayat yaşadım net. Yine aynı şekilde memnunum fakat üstümden tir geçmiş gibi oluyorum. Değişen birsey olmadı yorgunluğum oluyor

Değil.ben çok severim mesela.günde 4 defaya kadar yapabiliyorum.genelde buralarda erkek isteksizliği diye şikayet gelir.siz o konulardaki erkekler gibisiniz işte.zaten her taraf cinsel istek konusunda uyumsuz çiftlerle dolu.belli ki siz de o uyumsuz çiftlerdensiniz.ona göre kendinize bir yol çizin.
O zaman banlanmıştım cevap vermemiştim cinsel anlamda çok uyumluyuz bana göre sadece sorun şu ben çabuk duyuyorum günde bir yada iki yeterli geliyor nişanlım bana göre doyumsuz bazen 4 oluyor hiçbirseyi yok benim üzerimden tir geçmiş oluyor hala aynı yorgunluğum

Tövbe Estağfirullah, gelecek yorumları okumak için bekleyeyim. 🤓

Zamanla azalır diye düşünüyorum
Zamanla azalmadı inanın o zaman cevap yazamadım banlanmıştım nedense 😁 yine aynı bazen 4 oluyor bakıyorum sanki yeni başlayacağız gibi doyumsuz bende hemen doyuyorum çok yaparsak üzerimden tir geçmiş gibi oluyor

X