- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.668
Hırsla mı, saldırgan mı? Psikolojik yansıtma yapıyorsun. Hep aynı hasta düşüncelerinden, hayıflanmalarından, genellemelerinden, kıskançlık kokan yorumlarından gına geldiği için olabilir. Sanıyorum kendi sorunlu ilişki ve cinsel hayatının veya içinde bulunduğun kötü çevrenin tezahürü olarak; mutlu olan, iyi bir cinsel hayatı ve evliliği olan, hatta bunu benim annem babam gibi yarım asır sürdürmüş insanlar sana inanılmaz geliyor. Sürekli bir kıskançlık, içindeki öfkeyi kusma hâli var sende. İnsanların evlenmesi, mutlulukları bile sana dert olmuş.Neden böylesine saldırgan bir tavırla benden intikam alır gibi yazmaya gerek duydunuz? Bana gıcık oluyorsaniz görmezden gelin yorumlarımı.bu kadar hırsla yazıldıgı belli olan bir mesaja inanmamı beklemiyorsunuzdir heralde.50 yaşında baba olmak için 2 günde bir sevişmek falan gerekmiyor ki.burada neler okuyoruz.ayda 1 defa ilişkiye girerek hamile kalan bir sürü kadın var.vajinismus olup, ilişkiye girmeden bile hamile kalıniyor.öyle çok da fazla sekse gerek yok çoluk çocuk için.
Burada herkes herkesi az buçuk profil olarak tanıyor. Sana kendimi inandırmak zorunda değilim zaten. Senelerdir buradayım ve az çok denk gelen insanlar evliliğim, kocam, geçmişimdeki sevgililerim, ailem özellikle babam hakkında bahsettiklerime aşinadır. Ben bu hayatta baba ve koca figürleri konusunda şanslı kadınlardanım, tüm hemcinslerime de mutluluk dilerim ancak. İnancını kaybetme derim.
Evet, biz şanslıyız ki, göz ardı seçeneğiyle görmeme şansına sahibiz, ya sen? Ömür boyu kendinle yaşamak zorundasın.