Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgilim, ben cok zayıfım diye bana bişey olacak diye cok korkuyor bu yüzden sürekli tartışıyoruz bana 37 kilo ne demek diyor bu şekilde olmaz diyor bennm iştahım yok ben e yapcam tavsiyede bulunun lütfen
evlenip hamile kalınca zaten kilo alıyosun canım merak etme şaka bir yana. sözlünün senin dış görünüşünü beğenmeyip ayrılacağı varsa hemen bitir zaten o adamdan bişi olmaz. kilo almak içinde bence bir doktora falan git mutlaka bir yolu vardır.
evlenip hamile kalınca zaten kilo alıyosun canım merak etme şaka bir yana. sözlünün senin dış görünüşünü beğenmeyip ayrılacağı varsa hemen bitir zaten o adamdan bişi olmaz. kilo almak içinde bence bir doktora falan git mutlaka bir yolu vardır.
gittim ama bir işe yaramadı sadece iştahsızlıkproblemim var ben onada hak veriyorum 22 yaşndayım 1.68boyum var 37 kiloyum bana anoreksiya teşhisi konuldu ama tedavi sonuc vermedi çok bunaldımm