arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.çok zor günler yaşıyorum.nereden başlıyım bilemedim.27 yaşındayım öğretmenim annemi babamı 10-12 yıl önce kaybettim.kendim okudum.hamdolsun bu günlere geldim.tam hayatımda hiç hata yapmadım çok şükür diyordum ki başıma gelmeyen kalmadı.eski üni. arkadşımla çıkmaya başladık.sevgilim doğulu.ii biri ama gelin görün ki ailesi akıllara zarar.15 tatilde beni istemeye geleceklerdi annesi başladı bu kızın başı açık boyu uzun(ki sevgilimden uzun değilim ama o kocasından uzun ve kilolu) istemem dedi.bunun üzerine sözlüm evi terk etti neyse zorla faln beni istemeye geldiler.ikinci kez söz için gelecekler annes yine başladı ben gelmem istemiyorum demeye başladı ve gelmedi.sözlüm askerdi.sözü kendi aramızda yaptık sözlüm askere geri gitti ve annesi ile görüşmedi.bu arada sözlümden küçük büyük görümcem bana sözden önce abimin yakasından düş die mesajlar attı.sözlüm msjları benden önce görüp yok etmiş ve karşılık yazmış ben bunu tesadüfen öğrendim.neyse sözden sonra sözlüm askerden dönene kadar böle devam etti.bizim işlerimizle ilgilenen bana gelip giden bi kuzeni vardı sözlümün.kaynanam bu kızın kocasını arayıp senin karınla benim oğlumun bi ilişkisi var demiş.yani oğluna iftira etmiş.kız kocası ile bir sürü sorun yaşamış.tabi laflar gelio gidio.benim bundan da sonradan haberim oldu.bu rada beni erkektarafından arayan soran yok ben yalnız yaşıorum üstelik.doğumgünümde sözlüm bana güzel sürprizler hazırlamış.çok güzel geçiodu ki sözlümün faceinde bi msj.görümcem atmış.inş. çok mutsuz olursunuz die.benim için de beş para etmez sürtük demiş.sözü attım.neyse sözlüm gitmiş evde bunu biraz tartaklamış geldi.özür falan barıştık.bir gün sonra sözlümün bi akrabası aradı.neyse sözlüm buluşmaya gitti.abisi de ordaymış.eve gitmişler.konuşmuşlar.her şey olması gerektiği gibi olacak madem sen bu kızı istiosun demişler.ben razı olmadım önce.sonra tamam napalım dedim.özür dileyecez demişler.o zaman buyursunlar dedim.gelmemek için sözlümle tartışmışlar.biz onun ayağına gitmeyiz falan.böyle adımları gelinler atar falan.zor da olsa tamam dedim evlerine gittim eve bi gittim kadın somurtup duruo.bi sofra ama akıllar zarar.daha da vahimi kadın ve gelini sofraya oturmadılar mutfakta yediler ben erkeklerle oturdum .bunun üzerine ben de yemek yemedim.ii düşünün die bi sürü nutuk yedik tam kalkıcaz ordan abisi demesin mi bak sen bu yola anasız babasız çıkıosun sonunda kimsesiz kalmak var demesin mi dönene kadar ağladım.sözlüm beni telkin etti falan ama bu benim çok gücüme gitti o ana kadar hep sustum.aileme bi şi sölemedim ama artık dayanamadım.memleketten yengem ve ablam geldi.yengemin beş çocuğu var kadın yeni ameliyat oldu kalktı geldi.sözlüme dedm söle annene size gelcez.kadın bu sefer ben evde değilim.bu hafta yokum falan.ne diolarmış falan demiş.ben de dedim bize olduğu yere götür gittik.kılıbık babası konuşurken sözlüm araya girdi sizin büyüklüğünüz bu falan derken tartışma fitillendi.artık ağzıma geleni söledim.oğlunun yakasından düşmüomuşum.o eğer onun oğlu olsa benlke evlenmezmiş hiç bi şi yapmicakmış istemiomuş öle işte ağzıma gelni söledim.yüzüğü kafasına fırlattım.tabi sözlüm yüzüğü alıp geldi.bu arada tartışma esnasında babası ablamın üzerine yürüdü.2 gün daha barıştı bu olaydan sonra ama yine aramız bozuldu.çünkü sinirlerim çok bozuk.ailesinden birinin sözünün geçmesine bile dayanamıyorum.sözlüm belki çok ii biri örnek bi eş ama ailesi de eşi bulunamayacak ölçüde kötü.4 gündür görüşmüyoruz.biraz sakin düşünelim dedik ama annesi ve ailesine dayanamıorum.bana hak verior.ailesiyle o da küs.koca bi sülale baane hak verio.asla onlarla görüşmeyeceksin dio ama ben artık bittim bana yardım edin lütfen boşanmaktan KORKUYORUM