sozlum ile onsevisme yasadim cok mutsuzum

sen simdi kesin hamile kalmissindir var yaaaa vahhh vahhh....

Psikologa gitmekle iyi etmişsin çünkü düşüncelerin normal değil. 30 yaşına kadar kendini korumuşsun dış dünyadan yok bilmem ne. İyi halt etmişsin

yuh yaa gerçek mi bu ?
30 yaşındasın nişanlınla öpüştün diye piskoloüa mı gidiyorsun ?
ayrılsan falan anlarım tabi ilk kez yaşadığın adam tarafından terk edilmek koyar ama ortada ayrılıkda yok .. ayrıca imam nikahı ne ya ?doğru düzgün nikah yap .. aam imam nikahımız var diye herşeyi ister benden söylemesi ..

Bence içinizde bastırılmış duygular var.
Git hanım birini bul ne demek? Öpüştüğünüz için siz kötü karakter oldunuz da o adam melek mi?
30 yaşındasınız kendinizi korumuşsunuz vs vs ama düşünceleriniz de basık kalmış 15 yaşında falan kalmış gibi.

Pisman olabilirsin de soz olmasin baskasini hak ediyorsun ne demek? Sen nasil onunla opustuysen o da seninle opustu. Istemeyerek onun agzi seninkine kaymadi ya. O yuzden kendini ondan asagi hissetme. Olan oldu. Bundan sonra dikkat edersin

kirlendin, namur gitti, masumiyetini kaybettin :/ kimse seninle evlenmiycek artık bütün erkekler sana kötü azmış kız olarak bakıcak. geçmiş olsun

hassasiyetiniz dini manada olsa anlasilir ama su halde hakikaten abesle istigal ediyor.
neden ayni evde kaldiniz madem bu kadar hassastiniz o da ayri bi muallak...

fake misiniz nesiniz ????!!

neeeee öpüştün müğğğartık kimsenin yüzüne bkamazsın kendini zindana kilitleöpüşmeyi değilde hmn tanışıp söz kesip dini nikahı düşünsen okurken başım döndü bu ne hız

Azmış kız imajimı hamile bile olabilirsin çok öpüşmüşsün Sen kirlenmişsin artik seni kimse de almaz

Son düzenleme:
Eğer bu bir şaka değil ise bu yaptığın şey ayıp bir şey değil ki tamam kapalı bir yerde yetiştin ben de öyle büyüdüm ama 30 yaşındasın ve öpüşmekten utanıyor musun? Bu biraz anormal psikoloğa gitmen iyi olmuş bence. Arkadaşım nişanlına böyle şeyler söylersen eğer ileride yüzüne vurur. Sakın ama sakın deme öyle şeyler ayrıca ön sevişme dediğin şey öpüşmekle olmaz sadece...

Yüzüne vurursa sende ona vur, azmış herifler gibi öptün beni diye
Duvarla öpüşürken yakalamadı ya seni, iki kişiydiniz yani sen yaptıysan o da yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…