kizlar merhaba,
gecen iki gun cuma cumartesi sevgilim bana geldi 105 gun sonunda. ve olan oldu ben ki hic erkek ark olmamis ve kucuk bir ilcede buyumusum hep korumaaya calistim kendimi dis dunyadan. oyle bir adam karsima.cikti ki 3. gorusme evlilik teklifi oldu vw pazar gunu nisan ve dini nikah yapacagiz. fakat ben su gecen iki gun onla ayni evde kaldim. salonda koltukta uyudu o. uyuyunca odama gidip kapimi kitleyip yattim takintilarim oldugu icin. icim rahat etmesi icin. ama cook pismanim. ben 30 yasindayim o kadar arzuladim ki onu saatlerce opustuk. asla ust uste alt alta olmadim. o istedi defalarca izin de vermedim. buna seviniyorum ama suan beni yanlis tanimasi ilerde evlenince bunu yuze vurmasindan feci korkmaya basladim ve bugun dedim ki sen dah hanim birinin elini tut ben bana yakismadi utaniyorum soz olmasin diye. suan psikolga gidiyofum. ne olursunuz bir akil verin.
dusun dusun kafayi yiyorum bie daha asla onla bu duruma gelmem. kendimi azmia bir kiz imaji cizdim diye dusunuyorum. saatlerxe optum birakmadim o uykuya daldi hadi uyuyalim dedi odama gittim coook utaniyorum nne olursunuz bisi yazin bana
...