- Konu Sahibi NohutluPilav
-
cylfth2025 canım bende dediğin gibiyim üniversite biteli 1 buçuk yıl oldu 9 aydır da nişamlıyım ee atamam olmayınca da boşum evde.en ufak şeyleri kafama takıp üzüldüğüm çok oluyo.nişanlım anlayışla karşılamaya çalışıyodu ama o da bıktı zavallı.başka şeylerle meşgul ol çok fazla düşünme diyo ama gerçekten olmuyo.boş olmak çok zor.özellikle boş durmaya alışmamış biri olarak sonradan boş kalmak daha da zor.seni anlıyorum ve Allah ikimize de sabır versin nişanlılarımızı bunaltmıyalım diyorum:))
canım bende nişanlanalı yarın 1 ay olacak.:asigim:
benim nişanlım çokkkkk kıskanç.kafamçokkarıştı
bana çokkk yasak var:1no2:
.işte çalışmamı hiç istemiyor ama ben bari evlenene kadar çalışayım dedimşakkıdı
.ama hergün herşeye kızıyor.onunla konuşma.kimseye slm verme....daha neler neler..senağlama....bizdede bu kıskançlık yüzünden bazen oluyor ama genelde ben alttan almaya çalışıyorum:hooray:
.yatıştırmaya çalışıyorum.sonra siniri gidiyor.:hooray:
Günaydın kısslar peki söz ve nişan dönemlerinde kim ne gibi hazırlıklar yapıyo birbirimizle paylaşalım tavsiyelerde bulunalım nedersiniz
Günaydın kısslar peki söz ve nişan dönemlerinde kim ne gibi hazırlıklar yapıyo birbirimizle paylaşalım tavsiyelerde bulunalım nedersiniz[/Q
benim küçük eksiklerim bitt canım sadece yatak örtüsü perde falan kaldı bunlarıda diktirecegim için bern bitti sayıyorum....:1hug:
dügünümüz 15 tatılde allah nasip ederse koltuk takımımızı falan aldık mutfak dolabımız yapılma asamasında iki hafta sonra evin her işi bitecek kısmet olursa ama dedigim gibi ben çok fazla takıyorum herşeyi ve karsımdakını bunaltıyorum dediginiz gibi herşey yoluna giriyo ama sabır mı yok bende anlamıyorum yanyana oldugumuzda hiç problem yok degerlendirebilecegimizin en iyisi ile zamanımzı degerlendırıyoruz fakat benı eve bırakıyo o gittigi andan itibaren benım sıkıntım başlıyo heleki benden sonra arkadaşıyla falan buluştugunu söyleyınce acayıp rahasız oluyorum ona kendimden çok guvenıyorum yanlış anlamayın ama delı gibi kıskanıyorum sanırım offffÇok üzgünüm çoook
Günaydın kısslar peki söz ve nişan dönemlerinde kim ne gibi hazırlıklar yapıyo birbirimizle paylaşalım tavsiyelerde bulunalım nedersiniz
canım benim mesela hiç kenarda çeyizim yoktu bu zamana kadar...bu sıralar elime para geçtikçe ve beğendiğim birşey olduğu sürece küçük ev aletlerini alıyorum. arada bir de kenara altın yapıp koyuyorum bütçem el verdiğince...
önümüzdeki hafta sonu inşallah yorganlarımı yaptırıcaz, ve beyaz eşyalar için mağazaya danışacaz. bizim sözlümle hedefimiz nişana kadar mümkün mertebe çeyizi tamamlamakhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?