- Konu Sahibi NohutluPilav
-
ben nışanlı sözlu deılım ama o evreden gecmıs bı ınsanım cnm anlasılan senın boş vaktıne nışanlın uzerınde değerledrme yeteneğın varkaydirigubbakcemile3 hıc bıseyı kafana cok takma farkındaysan erkekler hıc takmaz ve hep onların dusunduğu gıbı olur sende stresten dolayı oluyoo bu şeyler calısmak ıstemıyon mu yksa düğünun cok mu yakın ve eksıklerın aldın mı cok merak ettım ama bence bırbırınızın kıymetını bılın hersey olacağına varır sakıın unutma ben bunları cok ı bılıyorum ama ben genelde taksam bıle uztmam hep baktımkı erkeğın dedığı gıbı oluyoo sakıın uzulme emı bıze takıl
nişanlımın zaten kendi işi bende evlendıkten sonra onun yanında takılmayı düşünüyorum CADIARZUoda bunu istiyor zatena.s aslında eczane teknisyeniyim ama eczanede çalışmak istemiyorum çünkü herşey daha karışık bir dönemde saglık bakanlıgı sayesınde yani işten çıkmayı kendimde istedim a.sbakalım hakkımızdan hayırlısı senıon de hayırlı olsun canımBende 12 Ekim de nişanlandım.2 aya kadarda evleniyorum inşallah.Yeni bir hayatın hazırlıklarında telaş olabiliyor tabi bunun paralelinde gerginlikler.(Nazar değmesin bizde yok )Canım senin gerginliğin evde oturmadandan kaynaklıdır zamanının büyük bir kısmı boş geçtiği için konular üzerinde çok fazla duruyorsundur.Nişanlının tavırlarıda ilgisiz yada yetersiz geliyordur.Ama unutma ki erkeklerin pek çoğu bizim gibi ince düşünmezler.Sana önerim uğraşacak yeni bişeyler bul ve gusel şeyler düşle.Kendine ait bir evin olacak sevdiğin adam her daim yanında olacak....vs.Şuna da dikkat etmeni dilerim şayet evlendikten sonra çalışmak istiyorsan şimdiden durumu izah et.Mutluluklar...
benimde inşaallah 2 hafta sonra falan nişanım olacak. bende geldim aranıza.a.s.
nişanlım zaten kuyumcu bende evlendıkten sonra onun yanında takılmayı düşünüyorum CADIARZUoda bunu istiyor zatena.s aslında eczane teknisyeniyim ama eczanede çalışmak istemiyorum çünkü herşey daha karışık bir dönemde saglık bakanlıgı sayesınde yani işten çıkmayı kendimde istedim a.sbakalım hakkımızdan hayırlısı senıon de hayırlı olsun canım
:1hug:
ben çiftlerin aynı iş yerinde çalışmasının sıkıcı olacağını düşünüyorum. bilmiyorum doğru mu ama 24 saat beraber olunca sıkılır mı insan. hani sınıf arkadaşıyla ev arkadaşı olma derler ya. onun gibi düşünürsek yani. fisfisfis
bende katılıyorum aynı iş yerinde olmak istemezdim,sürekli beraber,akşam eve gelince paylaşılcak bişey kalmaz gibi geliyor bana.bu arada bizde de tartışma oluyor,çünkü biz bayanlar kafamıza daha çok şey takıyoruz,herşeyin iyisini istiyoruz,en ince ayrıntısına kadar,ama erkeklerin çoğu böyle sıkıntıya gelemiyor,bunalıyor.benm nişanlım diyorki,bi evlilik muhabbeti açılsın sana yeter,sabaha kadar konuşursun :) konuşurum valla:) bende çalışıyorm çalışmasam zaten hepten bitmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?