biraz tepki çekici bir başlık olduğunun farkındayım doğru da değil ama fikirlerinizi almak için bu hesabı açtım. böyle hissettiğim için utanıyorum. konu şu, ben 20 yaşındayım. üniversite için bir süre dershaneye gittim ve 23 yaşında bir psikolojik danışmanımız vardı. sonradan sözlendi kendisi. samimiyetim yoktu ama duygularım vardı tabii ki bunu asla karşı tarafa belli etmedim, samimiyet kurmadım, kendisiyle hiçbir zaman konuşmadım, danışmadım. dershane bitti, ama fark ettim ki duygularım var sanırım dershane bitince boşta kaldım psikolojik anlamda beni zorlayan şeyler de oldu bu günlerde hayatımda bazı yolunda gitmeyen şeyler oldu. biraz da buna bağlıyorum tamamen duygusal boşluktandır diye. geçiçi bir şey olduğunu düşünüyorum bir hata yapmak istemiyorum. soracağım soru şu, tercihler var Temmuz'da ve kendisi beni aramıştı tercihlere bekliyorum diye. tamam gelirim hocam dedim ancak bu konuda kararsızım duygum varken az da olsa, sizce tekrar görmek doğru mu bu kişiyi? sizce dershane grubundan çıksam ve tercihlere gitmesem evde ailemle birlikte yapsam olur mu? yani bu duyguyu nasıl yok edebilirim bana bir yol gösterebilir misiniz