- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi seyrekyagmur
Benim de annem çalışıyordu ben hiç böyle hissetmedim ama. Hatta hafiften de gurur duyardim annem çalışıyor diye.ogretmen sorardi anneniz babaniz ne iş yapiyor diye bir değişik gurur duyardim.
Şimdi konu askerlik olunca daha bir güçlü duruş lazım olabilir o konuda birsey diyemiyorum.
Devlet memurluğu gibi degil tabi.memurlik daha tolere edilebilir birsey. Askerlik gibi değil.
Şimdi bir de bildiğim kadarıyla bu asker aileleri çocukları falan çok imkanları var. Özel tatil yerleri orduevleri öğrenci yurtları bir sürü imkan var yani. Hatta bazı Üniv. Ler kolejler burs veriyor asker çocuklarına.
Siz sanırım çocuğunuz ilkokula gidene kadar çalışmak istemiyorsunuz. Tabi bu da bir seçimdir inşallah mutlu olursunuz.
Yok ben zaten çalışyıorum muhasebe sorumlusu olarak.. Ama vaktim fazlasıyla kalıyor ilgileniyorum. Ama askeriye de ilerisi için problem değil ama diyor ki 3 ay benimsin 24 saat. Ağır gelen bu.. Siz annemisiniz bilmiyorum ama bekar olsam bende sizin gibi düşünürdüm ama anne olduktan sonra ne kadar profesyonel olsan da 3 ay gibi bi süre çocuğumu hiç görmesem olur diyemiyorsun.