Sözleşme imzalamadım ama pişmanım!

serendipity_

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
147
17
298
34
Kızlar merhaba. Ben bugün bir güzellik merkezine girdim ama girmez olaydım. Kadın bana cildin şöyle kötü, böyle kötü, sivilcen var, siyah noktan var diye diye cilt bakımı paketi sattı. Ben de saflık yaptım düşünmeden taşınmadan aldım. 6 seanslık paket için 500 liraya anlaştık ve ben hem sözleşme hem senet imzaladım. Ancak oradan çıkıp da güzellik merkezi hakkında internetten biraz araştırma yapınca çok pişman oldum. Çünkü bir sürü şikayet var. Kimse memnun kalmamış. Şikayetlerin ortak noktası da bu merkez müşterilerini para ödemedikleri zaman icraya veriyormuş hemen. Tabi ben iyice tedirgin oldum. Başta kabul etmemin sebebi fiyatın uygun gelmesiydi. Sonra bi de lazer epilasyona gittiğim ve memnun olduğum polikliniğin cilt bakım fiyatlarına baktım ve seans ücreti 80 lira, ama paketle aldığım şeyin tanesi 83 liraya denk geliyor. Fiyat konusunda da kazık yedim yani. Sözleşmeyi feshetmemin tek yolu hastaneden cilt bakımı için sağlığımın uygun olmadığına ilişkin heyet raporu almak ya da 500 liranın %35'ini ödemek. Şimdi sorum şu; hastaneye gidip böyle böyle bi durum var desem heyet raporu verirler mi ya da ben seanslara gidip bi bakayım mı iyi olup olmadıklarına. Parasında değilim öderim ama tek korkum cildime zarar verirler mi? Bir de burdan paramı kurtarabilirsem bildiğim, güvendiğim polikliniğe giderim içim de daha rahat olur. Uzun oldu kusura bakmayın ama nolur bir akıl verin bana.

Son düzenleme:
yaptır gitsin tanıdıkların yoksa hastanede zor alırsın ama zaten 100 tl den başlıyor cilt bakımları ben gecen sene yaptırdım 100 tl ye cildine neden zarar versinlerki az çok anlarsın yapılan işlemlerden bellıdır zaten ama onun yerıne böyle merkezlerde kremlerde satılır bakım istemıyorsan alırsın kremleri kendın kullanırsın ödeşmiş olursunuz:)

canım bende yşadım böyle bişey sözleşmede imzalamıştım ve parayıda peşin vermiştim daha sonra seansa girdigimde dihazları apl di alexsandırat degil kesinlikle kabul etmiyorum dedim paramı istedim veremiceklerini söylediler bende zabıtaya giderimdedim zabıtaya gittim anlattım 2 zabıta alıp merkeze gittim ve paramı paşa paşa verdiler..

Bende eski çalıştığım iş yerinden sözleşmem varken ayrılmayı düşünmüştüm. Başta neden diye çok çıkıştılar. Sağlık problemleri dedim(Astım vardı.). Rapor istiyorum o zaman demişti. Tanıdığım bir doktor ile görüştüm. Her zaman önüne çıkar bu rapor senin dedi. Ayrıca astım da engel değil demişti. Vazgeçmiştim. Sonra iş yerine gittim 10 gün sonra falan. Sorun çıkartmadan feshetmişlerdi.

Durum aynı değil ama ilerde önüne çıkabilecek bir şeyse diye söylemek istedim.

Ben güzellik salonlarını uygun bulmuyorum. Aynı işlemleri hastanelerde yapıyor. Umarım bir yolunu bulursunuz.

Cevap verenlere çok teşekkür ederim. maalesef ne doktor ne de polis tanıdığım yok. Aklıma gelen tek şey şu: perşembe günü ilk seansa gideceğim. gittiğimde "burası ile ilgili çok şikayet okudum ve size karşı güvenim kalmadı umarım problem yaşamayız yoksa ben de hakkımı ararım" diyeceğim. en azından beni saf zannetmesinler ve dikkatli davransınlar. çünkü gerçekten de böyle şeyleri hastanelerde ya da polikliniklerde yaptırmak lazım. iyi günler hepinizi

bunu söylersenız dahada kötü yapabılırler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…