- 4 Haziran 2009
- 147
- 17
- 298
- 34
- Konu Sahibi serendipity_
Kızlar merhaba. Ben bugün bir güzellik merkezine girdim ama girmez olaydım. Kadın bana cildin şöyle kötü, böyle kötü, sivilcen var, siyah noktan var diye diye cilt bakımı paketi sattı. Ben de saflık yaptım düşünmeden taşınmadan aldım. 6 seanslık paket için 500 liraya anlaştık ve ben hem sözleşme hem senet imzaladım. Ancak oradan çıkıp da güzellik merkezi hakkında internetten biraz araştırma yapınca çok pişman oldum. Çünkü bir sürü şikayet var. Kimse memnun kalmamış. Şikayetlerin ortak noktası da bu merkez müşterilerini para ödemedikleri zaman icraya veriyormuş hemen. Tabi ben iyice tedirgin oldum. Başta kabul etmemin sebebi fiyatın uygun gelmesiydi. Sonra bi de lazer epilasyona gittiğim ve memnun olduğum polikliniğin cilt bakım fiyatlarına baktım ve seans ücreti 80 lira, ama paketle aldığım şeyin tanesi 83 liraya denk geliyor. Fiyat konusunda da kazık yedim yani. Sözleşmeyi feshetmemin tek yolu hastaneden cilt bakımı için sağlığımın uygun olmadığına ilişkin heyet raporu almak ya da 500 liranın %35'ini ödemek. Şimdi sorum şu; hastaneye gidip böyle böyle bi durum var desem heyet raporu verirler mi ya da ben seanslara gidip bi bakayım mı iyi olup olmadıklarına. Parasında değilim öderim ama tek korkum cildime zarar verirler mi? Bir de burdan paramı kurtarabilirsem bildiğim, güvendiğim polikliniğe giderim içim de daha rahat olur. Uzun oldu kusura bakmayın ama nolur bir akıl verin bana.
Son düzenleme: