Selam!! Bu isler sakaya gelmez sekerim bence sende aileni düsün bütün sülalece gelmiyorlarsa kabul etmiyorlarsa sende askerden sonraya al sözü sart kos bende sözlenicem insallah erkek arkadasiminda askerlik mevzusu var bizde de onlar mesela ailecek istiyorlar bütün aile askere gitmeden söz olsun diye canim sen iyice arastir tavrini koy yani simdiden sonra uzulmee!!
soz konusuna bişey diyemem o da mantıksız gerci adam evlenmiyoki sozleniyo nası neyine guveniyo anlamadım soz dedigin nedir ki 2 tane yuzuk alacak paralarımı mı yokmus, duyanda 7 cocukla bir magarada yasayacaksınız sanır soz ayol bu yuzuk takılacak o gdecek askere sen kalacaksın evinde anlamadım
ama benim asıl seni uyarmak istedigim konu ilk basta yazdıklarım... bizdede bikaç yıl oncesine kadar aile işi, aile apartmanı ve ailede sadece buyukbabanın sozune uyulması gibi bir sacmalık vardı.. neden? maddi olarak ona bagımlıydık cunku... ve benim 24 yıllık evli annem evlilik hayatının yaklasık 20 yılını hep sorun ve sıkıntı icinde gecirdi sırf bu yuzden, kavgalar gurultuler haksızlıklar
bir aileye dısardan baska birinin mudahele etmesi kadar kotu bişey yok evlilikte.. asıl bu konuda dikkatli ol, eger imkan varsa sevgilin işini falan ayırsın bu ne canım bu amca bole giderse herseyinize karısmasın sonra